Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaşlar ben de hepinizin yeni yılını kutluyorum,inşallah hepimiz için muhteşem bir sene olur sağlık, mutluluk, eğlence ve güzelliklerle dolu...

Herkese merhaba,
Ben de geçen hafta Serdar Bey'e ameliyat oldum. Daha önce hiç adını duymadığım halde buradaki yorumlara bakarak karar verdim. Cuma günü şehirdışından geldim muayene için, nasıl bir hevesle karar verdimse pazartesi günü ameliyat oldum. Ben ki 10 senedir saçının modelini değiştirmemiş bir insanım, kuaför iki cm fazla kesse iki hafta ağlarım. Bu kadar büyük değişime hazır olmadan çok ani karar verdiğim için çok ama çok pişman oldum. Cildim yağlı ve derim kalın olduğu için galiba istediğim gibi olmadı burnum. Bir haftalık henüz çok yeni ama depresyona girdim. Yirmi günlük raporum bitip işe başlayacağım diye ödüm kopuyor, utanıyorum. Serdar Bey'e çok güveniyorum, dünya tatlısı bir insan. Onun canını sıkmamak için pişmanım diyemedim. Zaten Serdar Bey' de altı ayda ancak ödemlerin atılır, cildin sorunlu dedi. Herkes memnun görünüyor burnunun alçılı halinden, ben neden değilim :KK43: Büyük oldu küçülmedi burnum galiba. Beklentim mi çok yüksekti? Sonuçta oldukça büyük bir burnum vardı, fındık kadar olmazdı yeni hali biliyorum da... Serdar Bey yapılabilcek herşeyi yapmıştır buna eminim. Galiba burnum çok müsait değilmiş estetik için:KK43: Burada mutlu mesut yazışan arkadaşları gıptayla takip ediyorum. Maşallah. Bir gün ben de burnum güzel olmuş derim belki :KK43:

Herkese merhaba,
Ben de geçen hafta Serdar Bey'e ameliyat oldum. Daha önce hiç adını duymadığım halde buradaki yorumlara bakarak karar verdim. Cuma günü şehirdışından geldim muayene için, nasıl bir hevesle karar verdimse pazartesi günü ameliyat oldum. Ben ki 10 senedir saçının modelini değiştirmemiş bir insanım, kuaför iki cm fazla kesse iki hafta ağlarım. Bu kadar büyük değişime hazır olmadan çok ani karar verdiğim için çok ama çok pişman oldum. Cildim yağlı ve derim kalın olduğu için galiba istediğim gibi olmadı burnum. Bir haftalık henüz çok yeni ama depresyona girdim. Yirmi günlük raporum bitip işe başlayacağım diye ödüm kopuyor, utanıyorum. Serdar Bey'e çok güveniyorum, dünya tatlısı bir insan. Onun canını sıkmamak için pişmanım diyemedim. Zaten Serdar Bey' de altı ayda ancak ödemlerin atılır, cildin sorunlu dedi. Herkes memnun görünüyor burnunun alçılı halinden, ben neden değilim :KK43: Büyük oldu küçülmedi burnum galiba. Beklentim mi çok yüksekti? Sonuçta oldukça büyük bir burnum vardı, fındık kadar olmazdı yeni hali biliyorum da... Serdar Bey yapılabilcek herşeyi yapmıştır buna eminim. Galiba burnum çok müsait değilmiş estetik için:KK43: Burada mutlu mesut yazışan arkadaşları gıptayla takip ediyorum. Maşallah. Bir gün ben de burnum güzel olmuş derim belki :KK43:

eğer önceki ve sonraki halinin fotoğraflarını koyarsan sana yardımcı olabiliriz canım. Ama çok erken panik yapıyorsun. Hızlı karar vermek pek doğru değil ama Allahtan iyi bir doktora denk gelmişsin. Zamanla alışacaksın. Alçı burnumdan çıktıktan sonra iki hafta yeni yüzüme alışamadım ben. Benim de burnum çok büyüktü. Ama alışınca da eski halini görmek istemiyorsun:) Bu sürece alışmak için kendine şans vermelisin! :)

Vocabularie evet kesinlikle doğru doktora rastladım, Serdar Bey hem çok iyi bir hekim hem de çok iyi bir insan :) Senin mutlu olman ne güzel, benim burnum da büyüktü uzundu oldukça, uzunluğu gitmiş ama genişlemiş sanki daha tombul bir burun olmuş :KK43: Resim koyacak kadar kendime güvenim yok şimdilik, belki ileride :)

Şu Ms. Piggy suratım ne zaman normale döner acaba ? Biliyorum çok erken ama sanki yine de çok güzel olmayacakmış gibi bir his var içimde. Artık nasip biraz da, ben elimden geleni yaptım, Ankaranın en iyi hocasına geldim, operasyon çok başarılı geçti, gerisi takdir-i ilahi :)

Vocabularie evet kesinlikle doğru doktora rastladım, Serdar Bey hem çok iyi bir hekim hem de çok iyi bir insan :) Senin mutlu olman ne güzel, benim burnum da büyüktü uzundu oldukça, uzunluğu gitmiş ama genişlemiş sanki daha tombul bir burun olmuş :KK43: Resim koyacak kadar kendime güvenim yok şimdilik, belki ileride :)

Şu Ms. Piggy suratım ne zaman normale döner acaba ? Biliyorum çok erken ama sanki yine de çok güzel olmayacakmış gibi bir his var içimde. Artık nasip biraz da, ben elimden geleni yaptım, Ankaranın en iyi hocasına geldim, operasyon çok başarılı geçti, gerisi takdir-i ilahi :)

ne kadar güzel olursa olsun farklı bir gözle irdeliyor insan kendini. Fazla mükemmeliyetçilik oluyor. Ama bu düşüncelerinin geçeceğine eminim ben. Zaten dediğim gibi ilk başta hiç alışamadım ama sonra çok rahatlıyorsun. Bu kadar başarılı ameliyatlar yapmış bir doktor sana gelip kötü bir sonuç ortaya çıkartmaz değil mi :) eski halinle yeni halin yan yana gelsin fotoğraflarda o zaman sen de gerçekten rahatlayacaksın :)

Slm,
kenidine zaman tani. Sabir canim

Herkese merhaba,

Canım su anda iyimi oldu yoksa kötümü diye karar vermek icin cok erken. Burnun Odemli oldugundan sana büyük gelmiştir. Ben bandımın ilk çıktığı günkü fotolara bakıyorum da burnum kocaman duruyormuş o zamanlar. Sabret İnan zamanla burnun oturacak ve cok guzel olacaktır.

Efnan81, Aşkkitabı, Vocabularie hepinize ayrı ayrı ve çok çok teşekkürler :) İçime su serptiniz :) Biliyorum daha güzel olacak zamanla ama insan tecrübe etmiş birilerinden duyunca çok daha ümitli oluyor. Zaten Serdar Bey'in eseri ne kadar kötü olabilir ki di mi :) Serdar Bey de tekrar tekrar söylüyor "cildin yağlı ödemlerin gitmesi altı ayı bulacak" diyor. Muayene sırasında hemen ikna oluyorum hiçbir tereddüt duymuyorum, canım hocam zaten herşeyi öyle kibar, öyle naif, güzel güzel cevaplıyor ki. Ama eve gelince tekrar başlıyorum kafamda kurmaya. Hocama da yazık diyorum allah bilir ne kadar sorunlu kaprisli insanla karşılaşıyordur, bari ben kapris yapmıyayım diyorum :) Yani beni bıraksalar akşama kadar bin kere aynı şeyleri sorarım, aynı cevabı alırım, bundan da büyük mutluluk duyarım :)

_Serdar Bey size güveniyorum güzel olacak değil mi? Ödemler geçince güzel olacak değil mi ? Daha küçük oldu burnum değil mi ?
_Evet, tabii ki, elbette
:))))

Fazla onaylanma ihtiyacı psikolojik bir sorun, abartmayayım o zaman :))))

merhaba kızlar nasılsınız hepinizin yeni yılı kutlu olsun nice yıllara sevdiklerinizle beraber...kızlar canımı sıkan bişey oldu peri_benim adlı kullanıcı fotoğrafıma 'şu görüntüden sonra serdar hocaya olmaktan vazgeçtim' diye yorum yapmış
foto 15. gündü çok şişti şuan daha farklı böyle yorum almak üzdü beni insanların hayalleri var biranda yıkmamak gerek bence. bu kadar insafsız olmamak gerek diye düsünüyorum bukadar mı kötü görünüyor:KK43:((((

slm arkadaşlar bende serdar bey' e ameliyat oldum . Şuan ikinci ayımdayım ben uzun süredir formda yazılarınızı fırsat buldukça okuyorum hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum bende bir an önce fotoğraflarımı sizlerle paylaşıp yorumlarınızı merakla bekliyorum ... benim burnum büyük ve kemerli bir burundu ancak şuan şimdiki burnuşumdan memnunum ama burun deliklerim simetrik değil şişlikten diyor serdar bey ama diğer şişliklerim geçmesine rağmen burun deliklerim yani bir tarafı hala şiş ve yamuk gibi moralim ok bozuluyor sürekli aynaya bakma ihtiyacı duyuyurum çok üzülüyorum ...

merhaba kızlar nasılsınız hepinizin yeni yılı kutlu olsun nice yıllara sevdiklerinizle beraber...kızlar canımı sıkan bişey oldu peri_benim adlı kullanıcı fotoğrafıma 'şu görüntüden sonra serdar hocaya olmaktan vazgeçtim' diye yorum yapmış
foto 15. gündü çok şişti şuan daha farklı böyle yorum almak üzdü beni insanların hayalleri var biranda yıkmamak gerek bence. bu kadar insafsız olmamak gerek diye düsünüyorum bukadar mı kötü görünüyor:KK43:((((

haklısın bayan polis size katılıyorum ama canınızı sıkmayın çünkü ameliyat olmadan hasta psikolojisini anlamıyorlar insanlarrr ...gerekli gereksiz yorum yapıyorlar ...

arkadaşlar formu kullanmaya yeni başladım ve henüz çözemedim arkadaş olarak eklermisiniz beni :) sizlerle fotoğraflarımı paylaşmak için sabırsızlanıyorum çünkü yorumlarınızı çok merak ediyorum çok ta moralim bozuk desteklerinize ihtiyacım var çünkü burun deliklerimde birisi büyük be daha geniş ve yamuk duruyor çok canım sıkılıyor :KK43:

Bence muhteşem görünüyor, hem de 15. gün olmasına rağmen. İnsanlar çok düşüncesiz diyeceğim ama bu bence düşüncesizlik değil kötü düşüncelilik, art niyetlilik. Sonuçta burası sanal dünya bilemiyoruz insanlar ne amaçla yazıyorlar, belki kendi tanıdığı bir doktorun reklamını yapmak için yazıyordur. Karar vermek aşamasında bir insan muaynehaneye gitmeli, onlarca hastanın önce/sonra resimlerine bakıp doktorla konuşmalı. Buradaki tek karelik resimden nasıl anlaşılabilir ki. Ben burun ucu ameliyatı düşünüyordum, bir görüşeyim diye gelmiştim açıkçası. Ama Serdar Beyin önceki hastalarının fotolarını gördükten sonra ve kendisiyle de görüştükten sonra hemen karar verdim tam burun ameliyatı olmaya. Ben ki dünyanın en kararsız insanıyımdır:)

Kısaca sen hiç canını sıkma gerçekten 15. günkü foto bile müthiş daha sonrakiler nasıl güzeldir kimbilir :KK66:

bayanpolis mutlu seneler, olumsuz yorumlara takılmayın herkesin beğenme yada estetikten beklentisi farklı olabailir,o arkadaş sizin eski burnunuza bakmadan yorum yapmış heralde,yüzünüzde çok büyük bir değişim olmuş ve güzel -doğal hoş bir burnunuz olmuş,şişliklere rağmen ben beğendim, yüz ifadeniz çok güzel olmuş, moralinizi bozmayın...

o zaman kendisi daha iyisini yapan birini bulsun!!! Ameliyat olduktan sonra bu süreci geçirmek ne demekmiş yaşayarak öğrensin! Sen kafana hiç takma. Tabi ki kötü görünmüyor aksine gayet başarılı bir ameliyat senin burnun. Bu sitede ne burunlar, ne kadar yapay ve saçma duran. Biz doğal burun yapan bir doktor bulduk ve memnunuz halimizden. Senin burnunu beğenmemiş olabilir herkesin kendi zevki ama başkalarının moralini bozmak çok gereksiz!!

Bayanpolis, bayanin yazdigini okuyunca sok oldum ya insanlar bedavaya kotuluk yapmayi ne çok seviyorlar... 1. Ameliyat olan kisinin psikolojisini dusunmek lazim 2. doktorun emegine saygi ! Bunu yazan arkadas ne zannediyor burun yapmak çok basit istedigin burnu al oyun hamuruyla oynar gibi istedigi burnu yapiyor mu doktor zannediyor ? Sonucun bir kismi doktorun basarisina bagli diger kismi ise eski burun, cilt yapisi vs... Ayrica soyle bir baktim da o arkadas "su an vazgectim demis ya" onu yazdiginda zaten Kemal findikçioglunu arastiriyormus (Serdar hocanin ucretini ogrenince donmus Kemal bey'e)... Bosver takma bunlari kafana sen yeni goruntunden memnun isen problem yok... Kimine gore guzel olan burunlari da sen begenmeyebilirsin..

kızlar msjhakkım dolmadan albüme bakmıyorum fotoları çok merak ediyorum sizlerin burunlarınızıda :)

mesaj sayini oyun bolumunde 10dkda tamamlarsin... Hem oyun bolumu fena degil kafan dagiliyor kadin muhabbetleri iste sen de su var mi, hiç sunu yaptin mi, çocuguna su ismi verir misin gibi...

X