-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.321
serdar bey karakter olarak nasıl biri yani ilgileniyor mu ameliyat sonrası süreçte fln ciddi bir adammı bn ilk ke ameliyat olucam revizyon değil bnde septum deviasyonu sinüzüt ve et sorunuda var serdar bey rinoplasti yanında bunlarıda yapabilir mi burnumun tek sorunu önden bakınca yamuk düzelsin istiyorum ama burda yaptığı burunlar doğal oluyor yazılmış yani hüç düzelmicekse yaptırmıyım daha iyi o halde burununu düzelttiren var mı bnm burnumun ebatları normal sadece yamuk birde eskişehirden gelicem ilk görüşme ücretsiz mi yani ameliayat olduktan sonra hastaneden ayrılmak istiyorum marttan önce olmayı planlıyorum araştıra içindeyim
hehe olabilir tabi ama ben o resimlerde morluklarımın yarısını göstermiyordum ki zaten kapatıyordum. Benim gözüme hiç kan oturmadı ama kirpik diplerime kadar kıpkırmızı morardı yani mor bile değildi kırmızıydı. Ay neyse olacakları korkutmayalım zaten acımıyor ki ben bakıp gülüyordum kendime evde dinlenilen 10 günlük süreçte geçiyor. Ben doktora sordugumda kullanma dediği halde geçmez diye korkup almıştım krem hirudoid forte ismi . Morlukları çabuk geçiriyor sadece biraz kuruluk olabiliyor o bölgelerde. Eğer acelen yoksa sürme derim ben ama sen bilirsin zarar verecek bir krem değil sadece kurutabilir cildini biraz.
Hatıc canım benım ozlettın kendını vallahı estafrullah canım senın kalbının ıyılıgı o bızde bu surueclerden gectık ve halada gecıyoruz yardımcı olabılıyorsak ne mutlu bızlere rabbım sızlerınde herkesın gonlune gore versın herkesın her ıstedıgı olsun ısallah canım benım sevgı karsılıklı bende burdakı herkesı ayrı ayrı sevıyorum benım burnumun sorunu benden kaynaklı doktorum harıka bır ınsan bır arkadas bır abı saolsun benı mutsuz edıcek kelıme bıle soylemedı yıllar sonra gerıye donup baktıgımda ıyıkıde yapmısım dıcem ısallah zaman bakalım hepımızı mutlu etsın zamannn 2013 hepımızın yılı olsun kızlarrr opuyorum
Cevabın için teşekkürler tec evimiz eskişehirde ameliyat için karar verirsem gelicem ama orda otel veya hastanede kalmak istemiyorum ztn ücret en az 5 binlira galiba serdar bey en fazla ne kadara burun estetiği yapıyor hastane ücretide de dahil birde sen ameliyat olalı uzun zaman geçti mi yani bazen bir yıl sonra fln tekrar yamulan şekli bozulan burunlar oluyormuş yaptığı burunlar ebedi mi tekrar şekli bozuluyo ve yamuluyor mu ve serdar bey galiba ankaranın en ünlü burun estetikçilerinden başka bildiğiniz biri var mı
birde ben çalışmıyorum, öğrenciyim. beni endişelendiren yaptığı burun kalıcımı ve başarılı bir doktormu yani burnumun tek görsel sorunu önden yamuk onun dışında büyük veya küçük değil veya kaldırtmak isteğim yok sadece simetrik olsun düzeltsin ve hiç yamulmasın bir daha revizyon ameliyatıda olamam yani. kendisi çok meşgul biri midir ameliyat randevusunu aylar sonrasına mı veriyor.
benım 1 hafta ıznım olabılecek amelıyattan sonra sıslık ve morluklar ne durumda olur?amelıyat olan arkadaslar ıse ne zaman dondunuz ve tepkıler nasıldı
Canim cok saol sen de benim gibi hassas bir cilde sahipsin benim de aynen morluklar kirmiziya dondu kirmizi far surmusum gibi :) bugun 9. Gunum gozumun altinda elmacik kemigimin ustunde var morluk apaciler gibi onlar da gunden gune azaliyor kapaticiyla gecicek konuma gelse rahatliyicam :) krem ismi icin de saol ben de bakayim ona. Bantlarim ciksin resim koyucam persembe cikacakmis bantlar merakla bekliyorum bu arada nefes almam daha iyi koku duygum az da olsa geldi su an bantli halindeki seklini cok begeniyorum ama cikinca dusuncem degisir mi bilmiyorum :)
canım çok geçmiş olsun.burnuşun şuan çok tatlı duruyo inşaalah bantlarr çıktığında çok çok daha güzel çıkar. gelişmeleri bende takip edicem. canım ilk halini merak ettim foto var mıydı canım
part of moon resımlerını profılden gordum cok guzel olmus,bu 10 gunluk halınse super hemen hemen hıc morluk yok,sıslık de cok bellı olmuyor.alcı cıkınca bence daha guzel olacak,umarım ıstedıgın gıbı olmustur.bende yakında amelıyat olacagım heyecanlıyım
Çok saol senin de istediğin gibi olucak inşallah :) yalnız ben acayip morardım 4 gün baya feciydi sonra çok hızlı bir şekilde azaldı resimde de baya kapatıcı var yüzümde yoksa elmacık kemiklerimin üstü gözümün altı mor hala ama artık fondotenle kapanabiliyor ona seviniyorum :) Atel çıkınca da beğenirim umarım, sana bol şans diliyorum hiç heyecanlanma güzel olucak herşey.
tec tesekkur ederım,bıraz kaygım var dogal olarak.bırde forumda okudum arkadaslar bu hırudoıd krem ıse yarıyormu zararı varmı