Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

size biraz bilgi vereyim,bende serdar beye ameliyat olanlardanım ve memnun kaldım,evet hoca ağırlıkta doğal burun yapıyor burnu güzelleştiriken yapay bir görüntü vermiyor doğal ve düzgün bir görüntü oluşturuyor,doğallıktan kastımız bu yoksa burun eski halinden farksız kalıyor değildir, hoca gatada tabib albay ama asker kimliğinden eser yok hastalarıyla abi kardeş ilişkisi içerisinde ,saygılı kibar ve hastalarını üzmeyen,ameliyat öncesi ve sonrası sürekli hastasıyla irtibatta kalıyor,ön görüşme ve sonrasında herhangi bir ücret talep etmeiyor sadece ameliyat ücreti 5-6bin tl arası onu alır ve 1 gece yada 1 gün hasatane yatışı da dahil fiyata çağ hastanesinde ameliyat yapıyor,2 haftalık süreçten sonra işinize dönebilirsiniz,hocayla görüşüp ona göre kararınızı verin,burdaki yorumlarımız sadece bilgi amaçlıdır, karar sizin..

Canim cok saol sen de benim gibi hassas bir cilde sahipsin benim de aynen morluklar kirmiziya dondu kirmizi far surmusum gibi :) bugun 9. Gunum gozumun altinda elmacik kemigimin ustunde var morluk apaciler gibi onlar da gunden gune azaliyor kapaticiyla gecicek konuma gelse rahatliyicam :) krem ismi icin de saol ben de bakayim ona. Bantlarim ciksin resim koyucam persembe cikacakmis bantlar merakla bekliyorum bu arada nefes almam daha iyi koku duygum az da olsa geldi su an bantli halindeki seklini cok begeniyorum ama cikinca dusuncem degisir mi bilmiyorum :)

canım benim geldim epeydir giremedim bi türlü. daha görüşmedim hoca ile bi görüşeyim benim burnu bi görsün bakalım ne diyecek burda paylaşırım ben.2013 yılında inşaallah herkes istediği hayırlı şeylere ulaşır.inşaallah berencim 2013 sana çok çok çok uğurlu gelir:)))

Cevabın için teşekkürler tec evimiz eskişehirde ameliyat için karar verirsem gelicem ama orda otel veya hastanede kalmak istemiyorum ztn ücret en az 5 binlira galiba serdar bey en fazla ne kadara burun estetiği yapıyor hastane ücretide de dahil birde sen ameliyat olalı uzun zaman geçti mi yani bazen bir yıl sonra fln tekrar yamulan şekli bozulan burunlar oluyormuş yaptığı burunlar ebedi mi tekrar şekli bozuluyo ve yamuluyor mu ve serdar bey galiba ankaranın en ünlü burun estetikçilerinden başka bildiğiniz biri var mı

birde ben çalışmıyorum, öğrenciyim. beni endişelendiren yaptığı burun kalıcımı ve başarılı bir doktormu yani burnumun tek görsel sorunu önden yamuk onun dışında büyük veya küçük değil veya kaldırtmak isteğim yok sadece simetrik olsun düzeltsin ve hiç yamulmasın bir daha revizyon ameliyatıda olamam yani. kendisi çok meşgul biri midir ameliyat randevusunu aylar sonrasına mı veriyor.

kimmel87 eskişehir 1 saatlik yol gelip gidersin ama tamponlarla yolculuk yapmak biraz zor olabilir, çağ hasatnesinde olursan hastane ücreti ödemiyorsun bir gece hastanede yatarsın 1gecede otelde kalırsın ertesi gün tamponların çıkar ve evine dönersin 1 hafta sonra alçı için gelip yine aynı gün geri gidebilirsin,burnuna yapılcak işlemlere göre fiyat değişebilir onu hocayla görüşmeniz lazım,benim ameliyatım 9,ay oldu ve sorunum yok ankarada başka önereceğim doktor yok araştırmalrım sonucunda en iyi doktur olarak bu hocayı bulmuştum...

burnunuzdaki yamuk doğuştanmı yoksa sonradan kazayla olan bir olaymı,tekrar bozulur düşüncesine baya kapılmışsınız, büyük ihtimalle kemik yada kıkırdaktandır eğrilik, buda yapılırsa eski haline dönmez diye düşünüyorum,şehir dışı hastalarına randevuda öncelik tanıyor internet sayfasından yada ordaki telefondan randevu alabilirsiniz.

arkadaslar serdar hocaya amelıyat olacagım ocak ayında arkadaslık ıstegımı kabul edersenız resımlerı gormek ıstıyorum.cok heyecanlıyım ve merak ıcındeyım :)

benım 1 hafta ıznım olabılecek amelıyattan sonra sıslık ve morluklar ne durumda olur?amelıyat olan arkadaslar ıse ne zaman dondunuz ve tepkıler nasıldı

benım 1 hafta ıznım olabılecek amelıyattan sonra sıslık ve morluklar ne durumda olur?amelıyat olan arkadaslar ıse ne zaman dondunuz ve tepkıler nasıldı

cicoz2003 şişilik ve morluklar kişiden kişiye değişir cildinizle alakalı bir durum,bende morluklar 2-3 hafta sürmüştü,gözümün içi kanlanmıştı ama benim işe dönme sıkıntım yoktu kendi işim olduğu için sizde morluk olursa makyaj malzemeleri ile kapatarak gidersiniz, göze batmaz, kendinize dert etmeyin derim ameliyattan sonra ilk 3 gün yüzünüz tam şişer sonra günden güne hem yüz hem burunda şişlikler inmeye başlar

canım çok geçmiş olsun.burnuşun şuan çok tatlı duruyo inşaalah bantlarr çıktığında çok çok daha güzel çıkar. gelişmeleri bende takip edicem. canım ilk halini merak ettim foto var mıydı canım

Çok teşekkür ederim beğenmene sevindim :) Bantlar çıkınca önemli tabi ama sabretmek gerek böyle durumlarda şu an baya ödem var yüzüm de şiş 6 aydan sonra burun asıl şeklini alıyor hele bir yüzümle bütünleşsin tam olarak :)İlk halini bilgisayarımdan bulup atarım bir ara.

burnumdaki yamukluk doğuştan değil cnm daha sonra oluştu ergenlikte aldığım darbe sonucu oluştu çünkü çocukken burnum güzel ve düzgündü ergenlikte voleybol oynarken yüzümün tam ortasına sert bir biçimde top gelmişti yani doğuştan değil onun dışında burnum büyük veya küçük değil tek sorun ön profilden bakınca yamuk sağa doğru kayık nefes sorunumda ar rahat nefes alamıyorum kemik yamukluğundan dolayı septum deviasyonuda var fiyat sorma sebebimde ona göre hazırlık gideyim diyorum yani burda 5-6 bin yazılıyor daha fazla olmasın yılbaşından sonrada zam gelir büyük ihtimalle neyse artık ödücem burnum beni çk mutsuz ediyor hem sağlık hem de görüntü olarak birde ben ilk kez ameliyat olucam revizyon değil sen ilk serdar beye olupta mı çok memnun kaldın burnundan hastanede yatmak ve randevu üctretsizse iyi yani ama fiyat olarakta pahalı yani umarım o paraya değer gerçi şikayet görmedim serdar bey hakkında hiç pişman olan olmamış heralde?

part of moon resımlerını profılden gordum cok guzel olmus,bu 10 gunluk halınse super hemen hemen hıc morluk yok,sıslık de cok bellı olmuyor.alcı cıkınca bence daha guzel olacak,umarım ıstedıgın gıbı olmustur.bende yakında amelıyat olacagım heyecanlıyım

Çok saol senin de istediğin gibi olucak inşallah :) yalnız ben acayip morardım 4 gün baya feciydi sonra çok hızlı bir şekilde azaldı resimde de baya kapatıcı var yüzümde yoksa elmacık kemiklerimin üstü gözümün altı mor hala ama artık fondotenle kapanabiliyor ona seviniyorum :) Atel çıkınca da beğenirim umarım, sana bol şans diliyorum hiç heyecanlanma güzel olucak herşey.

tesekkur ederım ınsallah hayal kırıklıgı olmaz,bu kadar sıkıntıya degerr.senı burdan takıpteyım,alcı cıkıncada resım koyarsan cok sevınırım.senı gorunce stresım azaldı,amelıyat sonrasının korkulacak kadar kotu olmadıgını gordum,rahatladım :)

arkadaşlar,herkese iyi seneler diliyorum,2013 herkesin hedefine ulaştığı bir yıl olmasını dilerim. sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…