- 11 Aralık 2012
- 62
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.281
Serdar bey muayene de resimli tasarim yapiyor mu
en ıyısı istanbula gıtmek ya albumdekılerın resımlerıne bakıyorum hayran kaldıgım bıkaç kişi var muhteşem ya burunları emre ilhan muhammet dilber barış çakır ..ALlahım olanlara acil şifalar bızım gıbı olamaynlarada yardım etsin işallah herşey ıstedgımız gıbı olur ..dr larla ılgılı kendı görüşlerımı yazıyorm memnunıyet kişiden kişiye değişen bı kavramm burda onu gordum
sadbutrue canım inan bu mail konusu beni üzdü neden gelmiyor hala anlıyamadım aslında bir iki tansi gelmişti bende sana atmıştım okuyabildin mi canım
hatic canım beğenmenize çoksevindim annenin ellerinden öpüyorum beklemek çare mi bilmiyorum ama sanırım ufak dokunuşlar gerekicek
mayacım canım geçmiş olsun şişlikler büyük oranda bir haftada iniyor canım burnunda kalıyor ama yüzündekiler inicektir bol maydonoz suyu ve su iç canım
part off moon canım şimdiden bol şanslar
maela canım bence bozma moralini ve sürekli düşünmemeye çalış zamanı var belkide herşeyin hayırlısı öptüm canım
Part oFf monn canım benım nasıl oldun bakalım canım evet ben cok ısrar ettım serdar hoca dogal burun desteklıyor ama ne yapsın ben ıstedım mınık ve kalkık zaten kasık kadar yuzum var guzelde oldu hatta suan mınıcık kaldı menunum sıs konuları ya da cıkıntıda hakıkaten zamanla gecıcek seyler her doktorun hastasının vardır boyle sorunları tabı tercıh ama ıstanbulda dııl ankarada olucak olan varsa tek ısım bence serdar hoca dınlıyor anlatıyor ve kesınlıkle suprız bısey cıkmıyor ıstemedıgınız bır durum olmuyor sevgıler
Kizlar koku almaya ne zaman basliyicam cok az nefes alabiliyorum grip olmusum gibi sinuslerim acayip dolu,koku alamadigim icin yemek de yiyemiyorum dogru durust 5 gunde 3,5 kilo verdim gerci iyi oldu :)ama boyle devam etmez insallah
yavaş yavaş koku aldığını fark ediyorsun canım. 2-3 hafta içinde de tamamen koku alırsın.
Chealsea canım benım ozelden yazamıyorum ben canım benım burnumu begenmene cok sevıdım bıtanem burdan yazasam bı sakıncası yoktur ısallah tabıkıde beren dıyebılırsın estafrullah canım amelıyatta ve sonrasında hıc agrım olmadı agrı kesıcıyıde basım agdırı ılk gun ondan aldım canım ben hem bale hem anasınıfı ogretmenıyım taktır edersın kı devamlı bır hareket ama ıse 10 gun basladım sen masa basındasın sanırım hıcbır sorun olmaz canım yalnız ılk ıkı hafta nefes problemı oluyor azıcık o kadar serdar hocaya ne desem az olur sankı canımm ben cok aksı pınpırıklı hassas bırıyım benı bıle cekıyo kıbar anlayılsı yanı amleıyat sonrası ıcın soyluyorum carrah olarakta sen ne ıstersen ısarar edersen yapıyor ınan kı hep dogal burun yapıyordu bende resım goturdum hokka burun ıstıyorum dıe ama yaptı cansu dere burnumu sevıyorum benımle alakalı mınık sorunlar var ama onlarıda serdar hoca merak etme yapıcam dedı gercekten al resım gotur aynen bunu ıstıyorum de aynısını yapıyor en bastan herseyı konus bıtanem bugunlerde gıdersen benımde selamımı soyle cansu dere de o bılır canım yanı hep soyledım ankarada olucaksan kesınlıkle serdar hoca canım opuyorum sevgıler
Tesekkur ederim siz bu surecleri yasadiginiz icin cevaplarinizla baya bir rahatliyorum.2-3 haftaya bir 5 kilo daha veririm o zaman :) burun ameliyatinin baya bir avantaji varmis :)
Kizlar koku almaya ne zaman basliyicam cok az nefes alabiliyorum grip olmusum gibi sinuslerim acayip dolu,koku alamadigim icin yemek de yiyemiyorum dogru durust 5 gunde 3,5 kilo verdim gerci iyi oldu :)ama boyle devam etmez insallah
canım nasıl oldun ? benim bugün 12. günüm nefes almam dahada kolaylaştı tad alabiliyorum kokuda alabiliyorum :) bu cumartesi atelde çıkıcak bakalım nasıl olucak :) sen ne durumdasın ?
Bugun alcim cikti atel takti doktor bey yerine atelden gorebildigim kadariyla sekli guzel ama ucu fazla kalkik hala o da inermis zamanla inmezse icteki dikisi alirim dedi. Yalniz acayip odem varmis odemleri indirmek icin bastirinca ilk defa canim yandi ama katlanilmayacak birsey degil tabi. Odemlerim gec inecege benziyor cilt yapimdan dolayi neyse sabredicez artik :) bu arada orda beklerken cok hos bir bayanla tanistim forumu takip ediyormus eger okursaniz nikinizi sormayi unuttum siz beni biliyormussunuz gerci revizyonunuz gayet basarili olmus ben begendim burnunuzu :)