- 11 Aralık 2012
- 62
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.301
Canım o bendim. Çok teşekkür ederim ben de seni çok tatlı buldum ve burnun şimdiden çok güzel görünüyordu. Atel çıkınca düşünemiyorum doğrusu :) Ayrıca ben de sana burnumu soracaktım nasıl beğendin mi diye? Beğenmene sevindim. Senden sonra ben girdim Serdar Beyin yanına, ben ameliyat olalı 2,5 ay oldu hala çok şiş burnun dedi revizyondan dolayı! Benim burnumla ilgili tek sorun burun deliklerini ayıran kıkırdağın biraz içerde olması ama o da şişliklerin inince düzelir dedi Serdar bey! Düzelmezse de 6 ay sonra bakarız lokal anesteziyle kıkırdak ekleriz dedi..
Cok tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin :) sen zaten cok alimli bir bayansin burnun da tamamlamis o guzelligi, sislikler 6 aya ancak iniyor sanirim eger lokal anestezi ile oyle bir cozum varsa o da iyi bisey ama gerek kalmaz insallah.
İnşallah gerek kalmaz canım, lokal anesteziyle de olsa tekrar bıçak yarası almak istemiyorum doğrusu :) Demek en çok moraran hastası sendin Serdar beyin, ama bugün morlukların oldukça azalmış görünüyodu maşallah, demek ki kısa zamanda düzeleceksin :)
Kalmiyicak insallah olumlu dusunelim olumlu olsun, evet bendim o :) ama o morluklar geldigi gibi hizla gidiyorlar cok sukur zaten o ilk halinde kalsaydim baya vahimdi durumum :) fondotenlerle birkac gun sonra disari cikacak konuma gelirim. Umarim yine karsilasiriz ne guzel buradan tanidiklarla orda karsilasmak :)
Hocanın en çok moraran hastası bendim heralde yarışmak gibi oılmasın dazaten iyi birşey de değil ki ..12 gün sonra işe gittiğimde bile göz altlarımda vardı hala. Kesinlikle yapıyla çok alakalı. Ben normalde elimi-kolumu çarpınca da çabuk geçmezdi. Ameliyattan sonraki halimi görünce korkmuştum ama hepsi geçti. 2 hafta da geçti ve son 1 hafta her gün 3 kere krem sürdüm düşünün yani, onu yapmasam ne olurdu kimbilir. Yani morluk konusunda başı çekebilirim sanırım kızlar ama sakın takılmayın er ya da geç geçiyor :)
Arkadaşlar bu serdar bey ne kadar alıyor ameliyata toplamda muayene dahil cepten çıkan toplam para ne şu son zamanlarda olan arkadaşlar söyleyebilir mi ???
ben 2 hafta sonra ıse dondum gulum ama bıraz tozlu pıs bır ısım vardı o hıjyenık byuzden toz benı cok zorladı dıkışler enfeksiyon kapacak dıye cok korktum ısın egerır ortamdaysa 10-15 gunde donersın
çalışan arkadaslarım ameliyttan sonra işe dönüşünüz ne zaman gerçekleşti ?
dr serdar bey yamuk burunları düzeltebiliyor mu yani kalıcı olarak estetikten yıllar sonra tekrar şekli bozulan burunlar oluyormuş nasıl başarılı mı düzeltebiliyor mu birde ameliyattan sonra hastanede kalmak şartmı yani çıkıp eve gidemez miyiz olduktan sonra görüşme ücretisz mi birde kendisi albaymış galiba muhtemelen sert ve ciddi bir adam
Bayanpolis tesekkurler,sadbuttrue emin ol senden 2 kat daha mordum :)senin ameliyat sonrasi resimlerini gormustum serum takilan ve damar yolu acilan yer bile hala mor hayret birsey dedi bugun serdar bey ama hizli gecti o morluklar cok sukur simdide gozume kan oturdu :) ne kremi surdun bu arada ben de sureyim arnica demis diger basliklarda konusanlar ondan alsam iyi gelirmi ki acaba?