Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Cok tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin :) sen zaten cok alimli bir bayansin burnun da tamamlamis o guzelligi, sislikler 6 aya ancak iniyor sanirim eger lokal anestezi ile oyle bir cozum varsa o da iyi bisey ama gerek kalmaz insallah.

Cok tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin :) sen zaten cok alimli bir bayansin burnun da tamamlamis o guzelligi, sislikler 6 aya ancak iniyor sanirim eger lokal anestezi ile oyle bir cozum varsa o da iyi bisey ama gerek kalmaz insallah.

İnşallah gerek kalmaz canım, lokal anesteziyle de olsa tekrar bıçak yarası almak istemiyorum doğrusu :) Demek en çok moraran hastası sendin Serdar beyin, ama bugün morlukların oldukça azalmış görünüyodu maşallah, demek ki kısa zamanda düzeleceksin :)

Kalmiyicak insallah olumlu dusunelim olumlu olsun, evet bendim o :) ama o morluklar geldigi gibi hizla gidiyorlar cok sukur zaten o ilk halinde kalsaydim baya vahimdi durumum :) fondotenlerle birkac gun sonra disari cikacak konuma gelirim. Umarim yine karsilasiriz ne guzel buradan tanidiklarla orda karsilasmak :)

selam kızlar uzun bır aradan sonra ancak gırebıldım ve amelıyat olan arkadaslara geçmıs olsun dıleklerımı ıletıyorum. benımde 1. ayım bıttı yenı resımlerımı koydum ancak hala burun delıklerımdekı dıkısler dusmedı berencıgım senınkıler ne zaman dusmustu tatlım

Ben de çok isterim tekrar karşılaşmayı, burnunun son halini görmeyi, çok güzel olacaktır eminim. Ben 1 ay sonra gidicem tekrar kontrole inşallah denk getiririz bakalım :)

Hocanın en çok moraran hastası bendim heralde yarışmak gibi oılmasın da zaten iyi birşey de değil ki ..12 gün sonra işe gittiğimde bile göz altlarımda vardı hala. Kesinlikle yapıyla çok alakalı. Ben normalde elimi-kolumu çarpınca da çabuk geçmezdi. Ameliyattan sonraki halimi görünce korkmuştum ama hepsi geçti. 2 hafta da geçti ve son 1 hafta her gün 3 kere krem sürdüm düşünün yani, onu yapmasam ne olurdu kimbilir. Yani morluk konusunda başı çekebilirim sanırım kızlar ama sakın takılmayın er ya da geç geçiyor :)

Bayanpolis tesekkurler,sadbuttrue emin ol senden 2 kat daha mordum :)senin ameliyat sonrasi resimlerini gormustum serum takilan ve damar yolu acilan yer bile hala mor hayret birsey dedi bugun serdar bey ama hizli gecti o morluklar cok sukur simdide gozume kan oturdu :) ne kremi surdun bu arada ben de sureyim arnica demis diger basliklarda konusanlar ondan alsam iyi gelirmi ki acaba?

Arkadaşlar bu serdar bey ne kadar alıyor ameliyata toplamda muayene dahil cepten çıkan toplam para ne şu son zamanlarda olan arkadaşlar söyleyebilir mi ???

Arkadaşlar bu serdar bey ne kadar alıyor ameliyata toplamda muayene dahil cepten çıkan toplam para ne şu son zamanlarda olan arkadaşlar söyleyebilir mi ???

Mago burnun icinde yapilacak islemlere gore degisiyor ama en son yaptiklari 5.000-6.000 arasi, ilk gorusme ve muayenelere para vermiyorsunuz ameliyat Cag hastanesinde olursa yine para odemiyorsunuz. Yani hepsi bu dedigim miktarlarin icinde.

ben 2 hafta sonra ıse dondum gulum ama bıraz tozlu pıs bır ısım vardı o hıjyenık byuzden toz benı cok zorladı dıkışler enfeksiyon kapacak dıye cok korktum ısın egerır ortamdaysa 10-15 gunde donersın

ben 2 hafta sonra ıse dondum gulum ama bıraz tozlu pıs bır ısım vardı o yuzden toz benı cok zorladı dıkışler enfeksiyon kapacak dıye cok korktum ısın eger hıjyenık bır ortamdaysa 10-15 gunde donersın

chelsea sana msjımı burdan yazıyorum özel msj hakkım yok hala. hocaya resım gosterdım ve tarıfı ben yaptım. hafıf kavıslı ve kucuk ıstedım

dr serdar bey yamuk burunları düzeltebiliyor mu yani kalıcı olarak estetikten yıllar sonra tekrar şekli bozulan burunlar oluyormuş nasıl başarılı mı düzeltebiliyor mu birde ameliyattan sonra hastanede kalmak şartmı yani çıkıp eve gidemez miyiz olduktan sonra görüşme ücretisz mi birde kendisi albaymış galiba muhtemelen sert ve ciddi bir adam

eskişehiden gelicem ameliyat sonrarsı hastanede yatmak şartmı tek sorunum burnumdaki yamukluk ön profilden bakın belli ama olduktan sonra çıkıp gidemez miyiz bu doktora yaptıran hep memnun sanırım

ameliyat sonrarsı hastanede yatmak şartmı tek sorunum burnumdaki yamukluk ön profilden bakın belli ama olduktan sonra çıkıp gidemez miyiz bu doktora yaptıran hep memnun sanırım hastanede kalıpta ekstradan fazlasıyla ücret ödemek istemem yani ztn estetik en az 5 bin liraymış

Serdar beyin revizyon resimlerini görmüştüm ben çok başarılılıydılar. Yamuk veya içine göçüklük olan burunları kıkırdak kullanarak düzelttiğini söylemişti. Ben gördüğüm resimleri çok beğenmiştim. Ameliyatı sabah erken saatte olursa akşam çıkarsın kalman şart değil. Kendisi albaymı bilmiyorum hiç sormadım öyledir heralde. Hayır aksine çok güleryüzlü ve anlayışlı bir doktorsakın öyle düşünmeyin. Gidip görüşürseniz anlarsınız ne demek istediğimi.

hehe olabilir tabi ama ben o resimlerde morluklarımın yarısını göstermiyordum ki zaten kapatıyordum. Benim gözüme hiç kan oturmadı ama kirpik diplerime kadar kıpkırmızı morardı yani mor bile değildi kırmızıydı. Ay neyse olacakları korkutmayalım zaten acımıyor ki ben bakıp gülüyordum kendime evde dinlenilen 10 günlük süreçte geçiyor. Ben doktora sordugumda kullanma dediği halde geçmez diye korkup almıştım krem hirudoid forte ismi . Morlukları çabuk geçiriyor sadece biraz kuruluk olabiliyor o bölgelerde. Eğer acelen yoksa sürme derim ben ama sen bilirsin zarar verecek bir krem değil sadece kurutabilir cildini biraz.

serdar bey karakter olarak nasıl biri yani ilgileniyor mu ameliyat sonrası süreçte fln ciddi bir adammı bn ilk ke ameliyat olucam revizyon değil bnde septum deviasyonu sinüzüt ve et sorunuda var serdar bey rinoplasti yanında bunlarıda yapabilir mi burnumun tek sorunu önden bakınca yamuk düzelsin istiyorum ama burda yaptığı burunlar doğal oluyor yazılmış yani hüç düzelmicekse yaptırmıyım daha iyi o halde burununu düzelttiren var mı bnm burnumun ebatları normal sadece yamuk birde eskişehirden gelicem ilk görüşme ücretsiz mi yani ameliayat olduktan sonra hastaneden ayrılmak istiyorum marttan önce olmayı planlıyorum araştıra içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…