Chealsea canım benım ozelden yazamıyorum ben canım benım burnumu begenmene cok sevıdım bıtanem burdan yazasam bı sakıncası yoktur ısallah tabıkıde beren dıyebılırsın estafrullah canım amelıyatta ve sonrasında hıc agrım olmadı agrı kesıcıyıde basım agdırı ılk gun ondan aldım canım ben hem bale hem anasınıfı ogretmenıyım taktır edersın kı devamlı bır hareket ama ıse 10 gun basladım sen masa basındasın sanırım hıcbır sorun olmaz canım yalnız ılk ıkı hafta nefes problemı oluyor azıcık o kadar serdar hocaya ne desem az olur sankı canımm ben cok aksı pınpırıklı hassas bırıyım benı bıle cekıyo kıbar anlayılsı yanı amleıyat sonrası ıcın soyluyorum carrah olarakta sen ne ıstersen ısarar edersen yapıyor ınan kı hep dogal burun yapıyordu bende resım goturdum hokka burun ıstıyorum dıe ama yaptı cansu dere burnumu sevıyorum benımle alakalı mınık sorunlar var ama onlarıda serdar hoca merak etme yapıcam dedı gercekten al resım gotur aynen bunu ıstıyorum de aynısını yapıyor en bastan herseyı konus bıtanem bugunlerde gıdersen benımde selamımı soyle cansu dere de o bılır canım yanı hep soyledım ankarada olucaksan kesınlıkle serdar hoca canım opuyorum sevgıler