- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.321
serdar bey karakter olarak nasıl biri yani ilgileniyor mu ameliyat sonrası süreçte fln ciddi bir adammı bn ilk ke ameliyat olucam revizyon değil bnde septum deviasyonu sinüzüt ve et sorunuda var serdar bey rinoplasti yanında bunlarıda yapabilir mi burnumun tek sorunu önden bakınca yamuk düzelsin istiyorum ama burda yaptığı burunlar doğal oluyor yazılmış yani hüç düzelmicekse yaptırmıyım daha iyi o halde burununu düzelttiren var mı bnm burnumun ebatları normal sadece yamuk birde eskişehirden gelicem ilk görüşme ücretsiz mi yani ameliayat olduktan sonra hastaneden ayrılmak istiyorum marttan önce olmayı planlıyorum araştıra içindeyim
size biraz bilgi vereyim,bende serdar beye ameliyat olanlardanım ve memnun kaldım,evet hoca ağırlıkta doğal burun yapıyor burnu güzelleştiriken yapay bir görüntü vermiyor doğal ve düzgün bir görüntü oluşturuyor,doğallıktan kastımız bu yoksa burun eski halinden farksız kalıyor değildir, hoca gatada tabib albay ama asker kimliğinden eser yok hastalarıyla abi kardeş ilişkisi içerisinde ,saygılı kibar ve hastalarını üzmeyen,ameliyat öncesi ve sonrası sürekli hastasıyla irtibatta kalıyor,ön görüşme ve sonrasında herhangi bir ücret talep etmeiyor sadece ameliyat ücreti 5-6bin tl arası onu alır ve 1 gece yada 1 gün hasatane yatışı da dahil fiyata çağ hastanesinde ameliyat yapıyor,2 haftalık süreçten sonra işinize dönebilirsiniz,hocayla görüşüp ona göre kararınızı verin,burdaki yorumlarımız sadece bilgi amaçlıdır, karar sizin..