- 6 Eylül 2011
- 291
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.221
arkadaşlar bu burun işi çok mu pahalı? benim burnunda çıkıntı var köprü mü deniyor..onu düzellttirmek istiyorum.kaça olur acaba??
sadbutrue canım inan bu mail konusu beni üzdü neden gelmiyor hala anlıyamadım aslında bir iki tansi gelmişti bende sana atmıştım okuyabildin mi canım
Bayanpolis : basin sagolsun... mekani cennet olsun.. yeni gordum kusura bakma.
Kizlarr ben burda gittim o bahsettigim doktora ve maalesef ona olmamaya karar verdim. Saglik problemim yok sadece kikirdak ve gerek kalirsa burun deliklerine dokunulucak 30-45 dk surecek bir müdahele ama genel anestezi altinda ve 2 gece 1 gun klinikte yatacakmisim ! 1 genel anestezi yaptirdiktan sonra burnumu komple yaptiririm 2 kemige bile dokunulmicak o kadar klinikte yatmam sanki açik kalp ameliyati ya ! moralim çok bozuldu, burda olsun Trde olsun sadece burun ucu için GENELDE lokal anestezi yetiyor ve ayni gun çikiyorsun hastaneden... Sonunda yakinimda iyi olduguna inandigim bir doktor buldum o da lokal yapmam hastanede zevk için yat diyor( sanki hep burnumu yaptirmamam için engeller çikiyor karsima moralim çok bozuldu... Sirada bir doktor daha var ama o da sadece hastanede çalisiyor kendisine sorucam ameliyati kendi mi yapiyor asistanlar mi diye ancak kendi yapiyorsa dusunebilirim aksi taktirde ya Ankarada yaparim ya da vazgeçerim bu sevdadan..
Maela çok ilginç geldi bu durum bana gerçekten. Hayır kendim ameliyat olmamış olsam, bizim ülkede insanın önemi yok ondan gerekli değer verilmediği için hastanede gözetim altında tutmuyorlar falan diyeceğim. Ama sabah olup akşam çıkıyorsun hastaneden rahat rahat evinde yatıyorsun. 2 gece de ne oluyor öyle!! Senin zaten çok fazla ihtiyacının olmadığını düşünüyorum ama insan bir şeyi kafaya takınca o düzelmeden rahatlamıyor...
Sorma ya ozel ya bence amaç biraz da klinige para kazandirmak ama oyle diyince nasil sinirlerim bozuldu klinik para kazansin diye daha fazla para verip daha fazla ezziyet çekicem ne guzel... Burda genelde tam rinoplasti için bir gece yatiyorsun ve kemige dokunulmazsa ayni gun çikabiliyorsun... neyse bugun daha iyiyim baska bir doktor hakkinda çok pozitif seyler duydum, bugun hastaneyi aradim yalniz hastanede çalisiyor ama prof ve ameliyati kendi yapiyormus asistan falan dokunmuyor yani... kardesimin tanidiklari var burunlari çok guzel olmus dedi o kisilerin resimlerini bekliyorum iste... umarim bu sefer olur...
incebellibardak]merhaba birşey sormak istiyordum,burun ucundaki dikişi ereken aldırma demişsin,ben dikiş falan aldırmadım,alınıyormu ?
Super yarin ameliyata girmeden senin burnunu da gormus olucam :)Kizlar aksama album ekliycem cok zamanimi almazsa, sadece arkadaslara acicam,
yorumlarinizi bekliyorum. Gorusmek uzere.
Kizlar aksama album ekliycem cok zamanimi almazsa, sadece arkadaslara acicam, yorumlarinizi bekliyorum. Gorusmek uzere.
sen yine de acele etme. Eğer içine sinmezse yaptırma. Buradaki doktorlardan eminsin en azından. Geç olur güzel olur :) Mieux vaut tard que jamais
mrb,mesaj sayım dolmadığı için özelden yazamıyorum,burun ucunu kaldırmak için içerden siyah renkli bir dikiş atıyor hoca ve dikişi 6 aydan önce almıyor bazen 1 yıl bile kalıyormuş ki burun ucunda düşme olmasın,hocaya sorduğumda yıllarca yaptığım deneyimler sonucunda böyle bir duruma ulaştığını ve dikişin baya önemli olduğunu söylemişti bana benim 8 ay oldu daha duruyor...[/
öyle bir şey ilk kez duydum merak ettim doğrusu ameliyat sırasındamı atıyormuş o dikişi
maya canım geçmiş olsun öncelikle zoru atlattın aslında düşününce ameliyat kolay bence beklemek daha zor ama olsun :) burda yazılanları oku, hatta başka başlıklara da bak,daha bu tür şeyleri takman için fazlasıyla erken en basiti benz yazıyorum 2 ay oldu hala şişlik var diye,temizleme işini de dikkatlice çok ileri götürmeden yap,içler kabuk bağlayıp kuruyor ondan tıkanıklık ve akıntı olacaktır haliyle,burun travma geçiriyor bi nevi şişlikler ve tıkanıklıklar çok normal.
Kizlar ameliyatim iyi gecti hastanedeyim su an sislik suan cok yok ama morardim baya olsun gecer nasilsa,seklinden hicbirsey anlayamiyorum ama kuculmus ve kavisli gibi sanki, ucunu gordum birtek domuzcuk gibi iner di mi sanirim herkesin ilk oyle oluyor.