Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bayanpolis : basin sagolsun... mekani cennet olsun.. yeni gordum kusura bakma.

Kizlarr ben burda gittim o bahsettigim doktora ve maalesef ona olmamaya karar verdim. Saglik problemim yok sadece kikirdak ve gerek kalirsa burun deliklerine dokunulucak 30-45 dk surecek bir müdahele ama genel anestezi altinda ve 2 gece 1 gun klinikte yatacakmisim ! 1 genel anestezi yaptirdiktan sonra burnumu komple yaptiririm 2 kemige bile dokunulmicak o kadar klinikte yatmam sanki açik kalp ameliyati ya ! moralim çok bozuldu, burda olsun Trde olsun sadece burun ucu için GENELDE lokal anestezi yetiyor ve ayni gun çikiyorsun hastaneden... Sonunda yakinimda iyi olduguna inandigim bir doktor buldum o da lokal yapmam hastanede zevk için yat diyor ( sanki hep burnumu yaptirmamam için engeller çikiyor karsima moralim çok bozuldu... Sirada bir doktor daha var ama o da sadece hastanede çalisiyor kendisine sorucam ameliyati kendi mi yapiyor asistanlar mi diye ancak kendi yapiyorsa dusunebilirim aksi taktirde ya Ankarada yaparim ya da vazgeçerim bu sevdadan..

sadbutrue canım inan bu mail konusu beni üzdü neden gelmiyor hala anlıyamadım aslında bir iki tansi gelmişti bende sana atmıştım okuyabildin mi canım

hatic canım beğenmenize çoksevindim annenin ellerinden öpüyorum beklemek çare mi bilmiyorum ama sanırım ufak dokunuşlar gerekicek

mayacım canım geçmiş olsun şişlikler büyük oranda bir haftada iniyor canım burnunda kalıyor ama yüzündekiler inicektir bol maydonoz suyu ve su iç canım

part off moon canım şimdiden bol şanslar

maela canım bence bozma moralini ve sürekli düşünmemeye çalış zamanı var belkide herşeyin hayırlısı öptüm canım

sadbutrue canım inan bu mail konusu beni üzdü neden gelmiyor hala anlıyamadım aslında bir iki tansi gelmişti bende sana atmıştım okuyabildin mi canım

canım niye böle oldu anlamadım ya, benimkiler geldi demek ki sana ? Ama senden bana birşey gelmedi ki hiç bugün başka mailden attım belki o gelir :)

Serdar hocaya Begendigim burun sekillerini maille attim ben de zaten tam boyle dusunuyordum hafif kavisli ve ucu kalkik burunun yuzunuze yakisacagini dusunuyorum dedi mutlu oldum ama cok dogalliktan da uzaklasmak istemiyorum oyle 20 metre oteden estetik oldugu anlasilan bir burun da olmasin gerci serdar beyin tarzi oyle degil ama offf insallah istedigim gibi olur ameliyata 1,5 gun kala tuhaf hisler icerisindeyim stres ve heyecan had safada

Maela çok ilginç geldi bu durum bana gerçekten. Hayır kendim ameliyat olmamış olsam, bizim ülkede insanın önemi yok ondan gerekli değer verilmediği için hastanede gözetim altında tutmuyorlar falan diyeceğim. Ama sabah olup akşam çıkıyorsun hastaneden rahat rahat evinde yatıyorsun. 2 gece de ne oluyor öyle!! Senin zaten çok fazla ihtiyacının olmadığını düşünüyorum ama insan bir şeyi kafaya takınca o düzelmeden rahatlamıyor...

Sorma ya ozel ya bence amaç biraz da klinige para kazandirmak ama oyle diyince nasil sinirlerim bozuldu klinik para kazansin diye daha fazla para verip daha fazla ezziyet çekicem ne guzel... Burda genelde tam rinoplasti için bir gece yatiyorsun ve kemige dokunulmazsa ayni gun çikabiliyorsun... neyse bugun daha iyiyim baska bir doktor hakkinda çok pozitif seyler duydum, bugun hastaneyi aradim yalniz hastanede çalisiyor ama prof ve ameliyati kendi yapiyormus asistan falan dokunmuyor yani... kardesimin tanidiklari var burunlari çok guzel olmus dedi o kisilerin resimlerini bekliyorum iste... umarim bu sefer olur...

incebellibardak]merhaba birşey sormak istiyordum,burun ucundaki dikişi ereken aldırma demişsin,ben dikiş falan aldırmadım,alınıyormu ?[/QUOTE]

mrb,mesaj sayım dolmadığı için özelden yazamıyorum,burun ucunu kaldırmak için içerden siyah renkli bir dikiş atıyor hoca ve dikişi 6 aydan önce almıyor bazen 1 yıl bile kalıyormuş ki burun ucunda düşme olmasın,hocaya sorduğumda yıllarca yaptığım deneyimler sonucunda böyle bir duruma ulaştığını ve dikişin baya önemli olduğunu söylemişti bana benim 8 ay oldu daha duruyor...

sen yine de acele etme. Eğer içine sinmezse yaptırma. Buradaki doktorlardan eminsin en azından. Geç olur güzel olur :) Mieux vaut tard que jamais

incebellibardak]merhaba birşey sormak istiyordum,burun ucundaki dikişi ereken aldırma demişsin,ben dikiş falan aldırmadım,alınıyormu ?

mrb,mesaj sayım dolmadığı için özelden yazamıyorum,burun ucunu kaldırmak için içerden siyah renkli bir dikiş atıyor hoca ve dikişi 6 aydan önce almıyor bazen 1 yıl bile kalıyormuş ki burun ucunda düşme olmasın,hocaya sorduğumda yıllarca yaptığım deneyimler sonucunda böyle bir duruma ulaştığını ve dikişin baya önemli olduğunu söylemişti bana benim 8 ay oldu daha duruyor...[/QUOTE]

ben dikiş alındığını bilmiyordum,doktorumda dikiş konusunda birşey demedi,kendiliğinden eriyr diye biliyordum,belki sizin doktorunuzun ekniğidir,ama bende gidince doktoruma soracağım.Cevapladığın için teşekkürler.

mrb,mesaj sayım dolmadığı için özelden yazamıyorum,burun ucunu kaldırmak için içerden siyah renkli bir dikiş atıyor hoca ve dikişi 6 aydan önce almıyor bazen 1 yıl bile kalıyormuş ki burun ucunda düşme olmasın,hocaya sorduğumda yıllarca yaptığım deneyimler sonucunda böyle bir duruma ulaştığını ve dikişin baya önemli olduğunu söylemişti bana benim 8 ay oldu daha duruyor...[/

öyle bir şey ilk kez duydum merak ettim doğrusu ameliyat sırasındamı atıyormuş o dikişi

sen yine de acele etme. Eğer içine sinmezse yaptırma. Buradaki doktorlardan eminsin en azından. Geç olur güzel olur :) Mieux vaut tard que jamais

Tout à fait... En fait, je lui fais confiance parce qu'il est professeur en médecine et beaucoup de gens sont satisfaits de leur opération... Après c'est sure que si j'ai des doutes j'attendrais encore quelque mois...

serdar hocaya ameliyat olan hastaların hepsi bunu bilir,bu hocaya özgü bir teknik ve tabiki ameliyat sırasında o dikiş atılır...

Sadbuttrue canım merhaba ben de 13 gün önce ankara da ameliyat oldum senin 2 ay olmuş bende şişlik var ama ilk haftaya göre azaldı çok şükür, sana bir şey sorcaktım bıyık bölgesi denilen bölge var ya sende ve ameliyat olmuş arkadaşlar sizde nasıldı 13. gün, benim uyuşuk şu anda ya da şiş galiba uyuşuk diyorum ama, yani nasıl desem tam da burun deliklerimin altı, sizde böyle oldu mu olduysa ne zaman geçti arkadaşlar?..

Kizlar ameliyatim iyi gecti hastanedeyim su an sislik suan cok yok ama morardim baya olsun gecer nasilsa,seklinden hicbirsey anlayamiyorum ama kuculmus ve kavisli gibi sanki, ucunu gordum birtek domuzcuk gibi iner di mi sanirim herkesin ilk oyle oluyor.

geçmis olsun.. umarim çoook guzel olur... bu arada evet herkesin ilk oyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…