Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım çok teşekkür ederim sizin yorumlarınız önemli benim için. nasıl burunlar yaptığını bilmiyorum bide düzelte bilir mi ki burnumu 3. ameliyat tırsıyorum artık. endişemde çok. kaç gün kaldın canım hastanede.sende istanbul uzak diye mi gitmeyip hocada oldun .

canım lütfen görüşlerini bizimle paylaş bende hala kararsız beklirorum ama önce ankada ki hocalarla görüşeceğim çünkü istanbulda kalma sorunu var bide sürekli gitmem gereke bilir. serdar hoca ile görüşecek misin

yaaaaa canımmm okuyunca ne kadar mutlu oldum anlatamam vaktini ayırıp samimiyetle anlattığın için çok teşekkür ederim çok iyisin canım yaaa.evet haklısın canım istanbula kaç kare gidebilirim ki herkes burda yazmış doktora sürekli gidip gelmişler eğer istanbulda olursam çok sıkıntı çekeceğim ve göze alamıyorum artık istanbulu. serda hocayı çok iyi duydum . canım benim sen hiç üzülme ben fotoğraflarını gördüm ve çok beğendim o kadar tatlı duruyordu ki hatta anneme gösterdim çok beğendi. inşaallah çok daha da güzel olur burnun. hele bi otursun ondan sonra düşün ameliyatı acele etme.sonra baktın olmadı hafif düzeltmeler yaptırırsın.yardımcı olduğun için çok sağol canım benim yaaaaaa valla ben çok sevdim seni çok iyisinnn iyiki denk gelmişim yaaa:)

canım çok teşekkür ederim güzel vaktinizi bana de ayırdığın için. senin fotonu gördüm çok güzeldi yüzünüze çok yakışmış eski halini bilmiyorum ama güzel duruyordu. benim ilk ameliyat olmadığı için bu kadar çok korkuyorum gidip bi görüşeyim inşaallah içime sinerde istanbula gitmek zorunda kalmam çünkü asıl önemli olan okuduklarımdan anladığım ameliyat sonrası süreç.gatada çok iyi işlere imza atmış duyduğum kadarı ile .güvenmek istiyorum inşaallah iyi olacak bende memnun kalmak istiyorum.tekrar çok geçmiş olsun. yorumlarınızı paylaştığınız için çok teşekkür ederim canım yaaaa....

canım yaaa çok geçmiş olsun gelişmelerden banada haber ver. valla istanbula gitmeyi biile düşündüm ilk ameliyat değil bnim ki o yüzden kararsız kaldım burnun nasıl olacak çok merak ediyorum.inşaallah herşey yolundadır.istanbulu araştırdın mı canım

yok canım muhammet dilberi ameliyat olduktan sonra gördüm. Hastanede kalmadım canım sabah ameliyat oldum akşam çıktım :)

evet yaaa dikkaimi çekti saç rengini değiştirmeyi seviyorsun valla hepsi güzel ve ayrı ayrı hava katmış anladığım ve gördüğüm kadarıylaa pozitif enerjiniz var.inşaallah hep öyle olursunuz gerçekten buurnunuzda çok iyiydi. nolur foto koyun muhammet hocanın hastalarının fotolarından serdar hocayı göremiyorum gerçekten fotoğraf görünce insan karar veriyor

tamam canım ama karar verdim gibi inşaallah yakın bi zaman olursa serdar hoca ile görüşmek istiyorum. çok yardımcı oldunuz hepinize çok teşekkür ederim.

sen memnun kalmadın mı canım ameliyatın yeni ise biraz daha zaman ver inşaallah güzel sonuçlar elde edersin.istanbula sürekli gidemem sanırım çok yorucu ve zahmetli bi iş sürakli kontroller var.en iyisi gidip görüşmek eğer foto koymayı becerebilirsem tabiki paylaşırım . ayrıca zamanınızı verip beni bilgilendirdiğiniz için çok yeşekkür ederim..

Ben ameliyat olamadim Serdar bey'e, iki haftaligina gelmistim Ankaraya ve bazi sebeplerden hocayla gorusemedim bile.. sonra Fransaya dondum simdi acaba burda mi olsam diye dusunuyorum, bir doktorla gorusucem bakalim...

anliyorum sizi cunku ben de ayni seyleri dusundum, benim burnum çok kotu degil, saglik problemim de yok herkes ihtiyacin yok diyor durum boyle olunca "ya daha kotu olursa" "ya pisman olursam" diye cok dusunuyor insan... Hiçbir doktor garanti veremiyor veremez de çunku doktor çok iyi bir operasyon yapsa dahi sizinle cildinizle alakali sebeplerden sonuç 4 4luk olamayabilir.. Maalesef risk her zaman var, o riski ortadan kaldirmamiz imkansiz fakat azaltmak bizim elimizde en iyi cerrahi seçip dediklerine uyarak riski azaltabiliriz... Demistiniz ya parayla alakasi yok devlette 200 tlye yaptirmis biri çok basarili olmus diye asil soru cerrahin basari orani nedir, eger bir doktor 10 hastasindan 9nu memnun edebiliyorsa bence çok basarili ama eger 10 hastasindan sadece 5ni memnun ediyorsa pek basarili degil demek... Ins sizinde benimde tam istedigimiz gibi bi burnumuz olur...

Sadbuttruecım canım ben sana pazar gunu maıl atmıstım neden gelmedıkı ozelden maıl adresımı yazıcaktım ama mesaj sayısı yetersızmıs canım tekrar gonderırımısın maıl adresını bugun maıl atayım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…