-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.241
Kizlar ameliyatim iyi gecti hastanedeyim su an sislik suan cok yok ama morardim baya olsun gecer nasilsa,seklinden hicbirsey anlayamiyorum ama kuculmus ve kavisli gibi sanki, ucunu gordum birtek domuzcuk gibi iner di mi sanirim herkesin ilk oyle oluyor
geçmiş olsun canım :) evet zamanla inmeye baslıyor :)
Part off moon canım gecmıs olsun hoca bahsettı bugun senden cıldı hassas dedı gecıcektır hepsı canımm sımdıden hayırlı olsun
Sadbuttrue kusumm ordaydın dımı bugun serdar hoca dıyokı senın burnunu begeneler var dıo bana sende begenıyorum demıssın cok mutlu oldumm canım sen ne yaptın aklına takılanları sordun mu operım senı
Ben gıttım bugun resmen rahatladım ve huzur bulup geldım hocam gercekten cok sabırlı anlayıslı bırısı hem cerrah hem psıkolog dıyebılırım ne bıleyım bendekı doktor algısı hep aksı sınırlı fılandı ama serdar hoca bu konudakı fıkrımı tamamen degıstırdı evet cok ıyı bır cerrah ne ıstersen oyle bır burun yapıyor ama cok cok anlaıyıslı bana tedırgın olmamamı hepsının gececegını ama yınede ıkna olmazsam acık acık duzeltme yapacagını soyledı cok cok mutlu oldum huzur ıcınde uyuyabılırım kızlar ıyı geceler
Sadbuttrue canım merhaba ben de 13 gün önce ankara da ameliyat oldum senin 2 ay olmuş bende şişlik var ama ilk haftaya göre azaldı çok şükür, sana bir şey sorcaktım bıyık bölgesi denilen bölge var ya sende ve ameliyat olmuş arkadaşlar sizde nasıldı 13. gün, benim uyuşuk şu anda ya da şiş galiba uyuşuk diyorum ama, yani nasıl desem tam da burun deliklerimin altı, sizde böyle oldu mu olduysa ne zaman geçti arkadaşlar?..
kızlar bişi sorucam ameliyattan sonraki 7. günüm nefes alma problemi yasıyorum hala azımı kapatabilmiş değilim :) ne zaman geçer ki
part of moon gecmış olsun canım sımdı sabır zamanı
Ben bugün alçısı olan 2 kişi gördüm burdan biri miydi acaba :) Saat 2 civarı ordaydım..
O gorduklerin ben degildim :)saat 5-6 arasi ordaydim ben. Size birsey sorucam alciyi cikarmaya gittiginizde o gun mu dus aldiniz yoksa 1 gun oncesinde mi doktor 1 gun oncesi dedi ama o zaman kurumaz mi alci ertesi gune ve zor cikar diye korkuyorum berenin zor cikmisti sanirim cani acimisti
Ben bugün alçısı olan 2 kişi gördüm burdan biri miydi acaba :) Saat 2 civarı ordaydım..
yaa biri bendim :) tam sen geldin beni içeri aldı konusamadım da