Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar bişi sorucam ameliyattan sonraki 7. günüm nefes alma problemi yasıyorum hala azımı kapatabilmiş değilim :) ne zaman geçer ki

Maya ve maela tesekkur ederim :) cildim cok hassas oldugu icin asiri morardim doktor 2 haftaya gecer dedi bir de bantlar alerji yapti kizariklik var olmadi yarin gel aksam 6 30 da tamponu cikartayim dedi,alciyi da normal zamanindan 1 gun once cikartirim duruma gore dedi, agrim yok cok sukur fazla kanama da olmadi ama tabi morluklardan kamyon carpmis gibiyim.ameliyattaki resmimi de gosterdi bir tuhaf oldum seklini cok merak ediyorum ama 10 gun daha sabretmem gerek sanirim

Bugun tamponu cikardi doktor,aslinda pazartesi cikarticakti ama ben fazla morardigim icin erken cikardi su ana kadar en fazla moraran hastasi olarak tarihe gecmisim :) agrim yok yuzum pek ic acici degil biliyorum ama gecicek benim cildim fazla hassas oldugu icin boyle oldu.persembe de alci cikip ateli takicakmis persembe sekli belli olur sanirim resim koyarim o zaman.Kulak cubuguyla nasil temizliyicegimi de gosterdi, gunde 3 kere okyanus suyuyla temizleyip arkasina krem surucekmisim oyle iste benden haberler bu kadar :)

Part off moon canım gecmıs olsun hoca bahsettı bugun senden cıldı hassas dedı gecıcektır hepsı canımm sımdıden hayırlı olsun

Sadbuttrue kusumm ordaydın dımı bugun serdar hoca dıyokı senın burnunu begeneler var dıo bana sende begenıyorum demıssın cok mutlu oldumm canım sen ne yaptın aklına takılanları sordun mu operım senı

Ben gıttım bugun resmen rahatladım ve huzur bulup geldım hocam gercekten cok sabırlı anlayıslı bırısı hem cerrah hem psıkolog dıyebılırım ne bıleyım bendekı doktor algısı hep aksı sınırlı fılandı ama serdar hoca bu konudakı fıkrımı tamamen degıstırdı evet cok ıyı bır cerrah ne ıstersen oyle bır burun yapıyor ama cok cok anlaıyıslı bana tedırgın olmamamı hepsının gececegını ama yınede ıkna olmazsam acık acık duzeltme yapacagını soyledı cok cok mutlu oldum huzur ıcınde uyuyabılırım kızlar ıyı geceler

beren06 canım ben çıkınca gördüm seni meşr.caddesinden aşağı doğru yürürken sen yukarı çıkıyordun seslendim sana ama duymadın, eminim yani sendin ama duymadın ben de arkandan yetişemezdim kalabalıktı kaldı öyle.

Evet söyledim tabi sana da diyorum zaten beğendiğimi :) sordum sordum merak etme beklemeye devam daha inecek şişlikler.

İyi yapmışsın artık takılma bu kadar daha çok şişliğimiz var tam oturmadı burun, moralinin yerine gelmesine sevindim canım iyi uykular şimdiden.

djlemlem cok normal bende aynı şeyı yasadım ve hatta suan hala koku almam eskısı gıbı degıl burun ucumda uyusuk. agız ustu 3-4 gune kadar gecer merak etme canım

kızlar merhaba berencıgı sendede burun delıklerınde kucultme yapılmıştı bu dıkışler nezaman dusuyor gulum benım 1 ay oldu hala benımleler

sadbuttrue nasılsın canım bende şişliklerle ugrasıyorum bırde bırı kucuk bırı buyuk nur topu gıbı 2cıkıntım var uzerıne elımle bastırıyorum kuvvetlıce umarım zarar vermıyorumdur burnusuma hocaya soracagım vakıt bulamıyorum ama burnusumdan cok memnunum

bayanpolis iyiyim canım sağol, 2.ayımı doldurdum ben hala şişliklerim var takma sakın kafana düzenli, aksatmaadan çok bastırmadan masajına devam et mutlaka.

Ben bugün alçısı olan 2 kişi gördüm burdan biri miydi acaba :) Saat 2 civarı ordaydım..

O gorduklerin ben degildim :)saat 5-6 arasi ordaydim ben. Size birsey sorucam alciyi cikarmaya gittiginizde o gun mu dus aldiniz yoksa 1 gun oncesinde mi doktor 1 gun oncesi dedi ama o zaman kurumaz mi alci ertesi gune ve zor cikar diye korkuyorum berenin zor cikmisti sanirim cani acimisti

ben de dedim zaten forumdan biri olsa beni tanır ben doktora gitmeden önce banyo yaptım hemde güzel sıcak bir banyo ve yüzümü suyun altında tuttum bol bol iyice ıslattım alçıyı siz de öyle yapın tık diye çıkmıştı benimki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…