Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kuzum mesajın altında düzenle seçeneği olması lazım ordan değiştirip silebilirsin adresini ama acele et belli bir süre geçerli oluyor sanırım

kızlar slm nabersiniz.nem işteyim.bi yazym dedim sizleri özledim valla.ben artk burnumu takmırm.gidip arda aynaya bakyrm ama olsun eski halini hatrlayp mutlu olyrm.tec albümüne baktm.işte benmki de öle dogal.zaten dogal istemymuydm?basta demedimki ben hokka olsun diye dogal dedim oda öle yaptııı :)))

kızlar herkese merhaba :) cumartesi sabah ameliyatımı oldum dünde tamponlarım alındı biraz daha rahatladım ama çok şişim yaa.. bide sürekli akıntım oluyor normalmi dikişlere değicem diye temizleyemiyorumda dıştaki dikişlerimin aralarını temizlemek istiyorum ama beklicez demekki.. henüz burnumun seklini göremiyorum alçıdan dolayı bide çok şiş.. tampon çıktı ancak nefes alma problemi sizlerde ilerleyen günlerde nasıl gelişti suan çok tıkalıyım mesela:KK43:

kızlar herkese merhaba :) cumartesi sabah ameliyatımı oldum dünde tamponlarım alındı biraz daha rahatladım ama çok şişim yaa.. bide sürekli akıntım oluyor normalmi dikişlere değicem diye temizleyemiyorumda dıştaki dikişlerimin aralarını temizlemek istiyorum ama beklicez demekki.. henüz burnumun seklini göremiyorum alçıdan dolayı bide çok şiş.. tampon çıktı ancak nefes alma problemi sizlerde ilerleyen günlerde nasıl gelişti suan çok tıkalıyım mesela:KK43:

maya canım geçmiş olsun öncelikle zoru atlattın aslında düşününce ameliyat kolay bence beklemek daha zor ama olsun :) burda yazılanları oku, hatta başka başlıklara da bak,daha bu tür şeyleri takman için fazlasıyla erken en basiti benz yazıyorum 2 ay oldu hala şişlik var diye,temizleme işini de dikkatlice çok ileri götürmeden yap,içler kabuk bağlayıp kuruyor ondan tıkanıklık ve akıntı olacaktır haliyle,burun travma geçiriyor bi nevi şişlikler ve tıkanıklıklar çok normal.

maya canım geçmiş olsun öncelikle zoru atlattın aslında düşününce ameliyat kolay bence beklemek daha zor ama olsun :) burda yazılanları oku, hatta başka başlıklara da bak,daha bu tür şeyleri takman için fazlasıyla erken en basiti benz yazıyorum 2 ay oldu hala şişlik var diye,temizleme işini de dikkatlice çok ileri götürmeden yap,içler kabuk bağlayıp kuruyor ondan tıkanıklık ve akıntı olacaktır haliyle,burun travma geçiriyor bi nevi şişlikler ve tıkanıklıklar çok normal.

sadbuttrue 2 hafta snr işe dönmem gerekicek umarım bi problem teşkil etmez yani yanaklarım insin en azından :) nefes alman nasıl bu arada rahatladın mı ? bayanpolis mekanı cennet toğrağı bol olur inş .. Allah sizlere sabr versn .

Toparlanırsın canım merak etme, günde en fazla 2 bardak olmak koşuluyla maydonoz suyu içebilirsin benim yüzümdeki şişliklere çok iyi gelmişti, onun dışınde eğilmekten ve ağır hareketlerden kaçınmaya çalış sürekli aynaya bakma,istersen hergün resim çek aradaki farkı göreceksin,benim nefesim iyi bi sıkıntım yok cnm..

arkadaşlar bu burun işi çok mu pahalı? benim burnunda çıkıntı var köprü mü deniyor..onu düzellttirmek istiyorum.kaça olur acaba??

ha birde ameliyetten sonra yatıp kalkmalarda bir sorun oluyor mu??
yani ben yüzüstü uyurum..nası olcak..sıkıntı çekiyor musunuz?

Bayanpolis başınız sağolsun mekanı cennet olsun anneannenizin

Kızlar çok heyecanlıyım cuma ameliyat olucam çok az kaldı tüm hazırlıklarımı tamamladım inşallah sonuçtan memnun kalırım. Bu arada ameliyattan sonra ilk ne zaman banyo yaptınız, saçınızı yıkadınız?

Toparlanırsın canım merak etme, günde en fazla 2 bardak olmak koşuluyla maydonoz suyu içebilirsin benim yüzümdeki şişliklere çok iyi gelmişti, onun dışınde eğilmekten ve ağır hareketlerden kaçınmaya çalış sürekli aynaya bakma,istersen hergün resim çek aradaki farkı göreceksin,benim nefesim iyi bi sıkıntım yok cnm..

canım yaaaa çok teşekkür ederim. dikkatimi çeken serdar hoca herkesin yüzüne uygun yapıyo tek tip değildi o yüzden daha çabuk karar verdim. maaşallah sana nazar değmesin harika görünüyordu.gerçekten çok yardımcı oldu herkes iyiki sizleri tanımışım:)

Ben ameliyat olamadim Serdar bey'e, iki haftaligina gelmistim Ankaraya ve bazi sebeplerden hocayla gorusemedim bile.. sonra Fransaya dondum simdi acaba burda mi olsam diye dusunuyorum, bir doktorla gorusucem bakalim...

şimdi anladım canım inşaallah istediğin yerde ameliyat olur istediğin gibi bi burna sahip olusun inşaallah.ama içine sinmezse olma oralarda.2. ameliyatı rabbim yaşatmasın . inşaallah da hiç gerek kalmaz canım yaaa.

Bayanpolis başınız sağolsun mekanı cennet olsun anneannenizin

Kızlar çok heyecanlıyım cuma ameliyat olucam çok az kaldı tüm hazırlıklarımı tamamladım inşallah sonuçtan memnun kalırım. Bu arada ameliyattan sonra ilk ne zaman banyo yaptınız, saçınızı yıkadınız?

benim bugün ameliyattan sonraki 3. günüm ve bugün kuaförüme yıkattım.. cuma akşamı da serdar bey banyo yapabileceğimi söyledi cumartesi alçı çıkıcak..

benim bugün ameliyattan sonraki 3. günüm ve bugün kuaförüme yıkattım.. cuma akşamı da serdar bey banyo yapabileceğimi söyledi cumartesi alçı çıkıcak..

Teşekkür ederim maya,seninle aramızda 1 hafta fark olucak birbirimizi takip ederiz ben de yakın zamanda olan ya da olacak olan başka yok diyordum iyi oldu :)

X