- 19 Şubat 2012
- 302
- 4
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.201
bnto6çknr786üsn9
kızlar merhaba uzun zamandır gıremedım annannemı kaybettım
başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin...
kızlar herkese merhaba :) cumartesi sabah ameliyatımı oldum dünde tamponlarım alındı biraz daha rahatladım ama çok şişim yaa.. bide sürekli akıntım oluyor normalmi dikişlere değicem diye temizleyemiyorumda dıştaki dikişlerimin aralarını temizlemek istiyorum ama beklicez demekki.. henüz burnumun seklini göremiyorum alçıdan dolayı bide çok şiş.. tampon çıktı ancak nefes alma problemi sizlerde ilerleyen günlerde nasıl gelişti suan çok tıkalıyım mesela
bayanpolis bitanem başın saolsun mekanı cennet olsun işallah
Canım başın sağolsun, Allah mekanını cennet etsin,huzur içinde yatsın..
maya canım geçmiş olsun öncelikle zoru atlattın aslında düşününce ameliyat kolay bence beklemek daha zor ama olsun :) burda yazılanları oku, hatta başka başlıklara da bak,daha bu tür şeyleri takman için fazlasıyla erken en basiti benz yazıyorum 2 ay oldu hala şişlik var diye,temizleme işini de dikkatlice çok ileri götürmeden yap,içler kabuk bağlayıp kuruyor ondan tıkanıklık ve akıntı olacaktır haliyle,burun travma geçiriyor bi nevi şişlikler ve tıkanıklıklar çok normal.
Toparlanırsın canım merak etme, günde en fazla 2 bardak olmak koşuluyla maydonoz suyu içebilirsin benim yüzümdeki şişliklere çok iyi gelmişti, onun dışınde eğilmekten ve ağır hareketlerden kaçınmaya çalış sürekli aynaya bakma,istersen hergün resim çek aradaki farkı göreceksin,benim nefesim iyi bi sıkıntım yok cnm..
Ben ameliyat olamadim Serdar bey'e, iki haftaligina gelmistim Ankaraya ve bazi sebeplerden hocayla gorusemedim bile.. sonra Fransaya dondum simdi acaba burda mi olsam diye dusunuyorum, bir doktorla gorusucem bakalim...
Bayanpolis başınız sağolsun mekanı cennet olsun anneannenizin
Kızlar çok heyecanlıyım cuma ameliyat olucam çok az kaldı tüm hazırlıklarımı tamamladım inşallah sonuçtan memnun kalırım. Bu arada ameliyattan sonra ilk ne zaman banyo yaptınız, saçınızı yıkadınız?
benim bugün ameliyattan sonraki 3. günüm ve bugün kuaförüme yıkattım.. cuma akşamı da serdar bey banyo yapabileceğimi söyledi cumartesi alçı çıkıcak..
Sadbuttruecım canım ben sana pazar gunu maıl atmıstım neden gelmedıkı ozelden maıl adresımı yazıcaktım ama mesaj sayısı yetersızmıs canım tekrar gonderırımısın maıl adresını bugun maıl atayım sana