- 11 Şubat 2008
- 369
- 39
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.181
kızlar merhaba uzun zamandır gıremedım annannemı kaybettım
Canım başın sağolsun, Allah mekanını cennet etsin,huzur içinde yatsın..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekledim ben seni hatice. Benim düşüncelerim buradaki insanların çoğuyla aynı. Memnunum şimdiki halimden. Büyük bir sorun yaşamadım. Muhammet dilberi ben de çok beğeniyorum ama en doğru kararı doktorlarla kendin görüştükten sonra verebilirsin. Buradaki yorumlar ister istemez öznel oluyor.
canım lütfen görüşlerini bizimle paylaş bende hala kararsız beklirorum ama önce ankada ki hocalarla görüşeceğim çünkü istanbulda kalma sorunu var bide sürekli gitmem gereke bilir. serdar hoca ile görüşecek misinhaklısınız tabı ben demıyorumkı devlet daha ıyı yada ozel daha ıyı burdakı en buyuk etken dr bn hiç devlet düşünmedım sadece kaygılarım var ılk defa olucam dahamı kotu olur nefes sorunu olurmu gıbı kendımce haklı olarak çok araştrıyoprum ama çok ıyı dr unda hatası olabılır hastanın beklentısı farklı olur sonuçtan memnun kalmaz yanı ne bılım kesın bı ölçüt olmaması çok kotu bişi hanı deselrkı şuarası şukadar muhteşem sorunsuz yapıyo dese tammda kişiden kişiye değişen bı durum için karar vermek çok zor işallah bnde olduktan sonra çok olumlu şeyler konuşabılırım işallah çarşamba gunu mehmet ketene ve zuhtu demırle görüşcem aslında ılk goruşmem reha yazuerleydı karar vermiştım ama istanbulda oluşu kararımı değiştrdı
yaaaaa canımmm okuyunca ne kadar mutlu oldum anlatamam vaktini ayırıp samimiyetle anlattığın için çok teşekkür ederim çok iyisin canım yaaa.evet haklısın canım istanbula kaç kare gidebilirim ki herkes burda yazmış doktora sürekli gidip gelmişler eğer istanbulda olursam çok sıkıntı çekeceğim ve göze alamıyorum artık istanbulu. serda hocayı çok iyi duydum . canım benim sen hiç üzülme ben fotoğraflarını gördüm ve çok beğendim o kadar tatlı duruyordu ki hatta anneme gösterdim çok beğendi. inşaallah çok daha da güzel olur burnun. hele bi otursun ondan sonra düşün ameliyatı acele etme.sonra baktın olmadı hafif düzeltmeler yaptırırsın.yardımcı olduğun için çok sağol canım benim yaaaaaa valla ben çok sevdim seni çok iyisinnn iyiki denk gelmişim yaaa:)haticcım sen sormuşşsun ama ben tek kişiyi baz alarak yazmak istemedim serdar hoca nasıl diyorsun bi kere burda en ufak bişey yazsan reklam kokan hareket diyorlar :) insan bişey söylemeye çekiniyor ben kendi adıma konuşayım burnum şuan yüzde yüz kusursuz diil dediğim gibi burun deliklerim daha küçük olsa daha iyi olurdu ama bu konu benimle alakalı hocayla diil aam serdar hoca çok sabırlı kibar beyfendi yaptığı işin sonuna kadar arkasında kaç kez rahatsız ettim bir kere dinlememazlik etmedi telefonda ağladığımı biliyorum asla terslemedi hep anlamaya calışıyor eğer mutlu olucaksan onua yaparız küçültürüz sabret dedi ben bu kadar yapıyorum yapamam demedi çok ilgili sürekli kontrol ediyor benim hçbir sıkıntım olmadı doğallığa gelince herkes baştan doğal olsun diyor adam ne yapsın ben ısrar ettim doğal istemiyorum kalkık ve minik fındık gibi cansu dere burnu die yaptı hatta dahada güzel burnumda hiç sorun yok dediim gibi yanlızca burun deliklerim onuda düzeltirim yaparım dedi ama 4 ay daha var beklicem bence revizyon için gidin resimlerine bakın benim ilk ameliyatımdı ama harika burunlar yapmı bi kadın vardı 6 kere ameliyat olmuş harika yapmıştı gidin görüşün ikna olmazsanız başkasına gidin burdan yorumlarla biraz zor olur ben memnun kalırım siz kalmazsınız birde serdar hocaya gidince kesinlikle ne istediğinizi söyleyin ısrar edin çünkü mükemmel bir burun yapma bile atıyorum siz farklı istediysenız o buun size harika gelmez ben ne istediğimi en başından beri bilyordum yakışır yada yakışmaz istedim hatta hocama olmıcaksa ameliyat olmıcam dedim sonuçta istemedğiniz bişeyide yapıcak diil evet istanbulda iyi doktorlar var başarılılar ama tercihiniz ankara ise bence kesinlikle sersar hoca sadece ameliyat için diil sonrasındada sıkıntı yaşatmıyor moral veriyor işallah herkes mutlu olsun sevgiler
sadbuttrue canımın benim mail atıcam sana öpüldün :)
canım,ben memnun kaldım ve mutluyum burnumdan hem görsel hem sağlık yönünden,memnun kalmak isteklerle bağlantılı bir durum,ben estetik görüntüsü olmayan doğal bir görüntü olmasını istemiştim bu yüzden sonuçtan memnun kaldım,ama herkesin talebine göre sonuç tabiki farklı olur en iyi doktor bile bazen kötü sonuçlar çıkartabilir,burda yapılması gereken doktora güvenmek ve karşılıklı görüşüp istekler doğrultusunda birlikte karar vermenizdir,hocanın geçmişi belli gata da çalışan kendine güvenen ve burunda ilk sıralara yerleşen bir hekim,tarzı doğallıktan yana ama hasta taleplerine de önem veriyor tarzınızı belirtirtirseniz ona göre yüzünüze ten yapınıza uygun bir görüntü oluşturmaya çalışıyor,ameliyat süreci ve sonrası doktor sizinle sürekli iletişimde oluyor,herhangi bir saatte arayıp görüşebiliyorunuz,karar vermek size kalıyor bol şans..
ben çok titiz düşünen, araştıran biri olaraktan kesinlikle serdar öztürk ü öneririm. O kadar çok neden varki
1. Prof olması
2.inanılmaz ilgili ve size neler yapacağıyla alakalı net görüntüler ve bilgileri öncelikle size sunması
3. Ayda tam 40 ameliyat yapan aynı zamanda en çok burun ameliyatı yapan doktorlar arasında.
4 anesteziyi dahi prof lara yaptıran dahi bir kişilik. Yeni mezun olanlara bırakmıyor sizi.
5.ameliyat sonrası tam destek veren çok tatlı bir insan
6.ameliyatımın 2. Günündeyim nefes almakta vs öyle anlatıldığı gibi sorunlar yaşamıyorum gayet rahatım.
7. Morluk dahi oluşmadı düşünün.
Serdar öztürk için kızılayda pankart açar yürürümmmmmm olay budur.
canım çok teşekkür ederim sizin yorumlarınız önemli benim için. nasıl burunlar yaptığını bilmiyorum bide düzelte bilir mi ki burnumu 3. ameliyat tırsıyorum artık. endişemde çok. kaç gün kaldın canım hastanede.sende istanbul uzak diye mi gitmeyip hocada oldun .
sadbuttrue,beren,hatic yorumlarınız için çok teşekkür ederim, ilk defa resim koydum biraz gizli kalmayı seviyorum,saçlarım için de teşekkür ederim yroumlarınızı dikkate alırım,benim saçlar kestane rengi ve çabuk uzuyor bundan dolayı da sürekli renk değiştiriyorum değişim yapmak hoşuma gidiyor...
Hatic bu baslik Serdar Ozturk'e ait oldugu icin ona ameliyat olmus veya olmayi dusunenler yaziyor buraya genelde. Istanbul'daki doktorlar icin onlarin konu basliklarina girip ordaki arkadaslarla tartisabilirsin..Muhammet Bey veya Emre Ilhan vs.. Serdar Bey'le ilgili cogu kisi burda kendi fikirlerini paylasti seninle...Istersen bastan sona yeniden oku derim ben forumu. Burdaki bilgiler Serdar Bey'le kisitli, diger forumlara da goz at sen en iyisi.
Ben Paristeyim ama oyleki burda doktorlar hakkinda bilgi edinmek çok çok zor, her konuda ama her konuda forumlara asiri ilgi var ama soz konusu rinoplasti olunca kimse yok neyse o yuzden yilda 1-2 Ankaraya geldigim için Serdar hocada karar kildim sonra olmadi... oyle iste...
Ben Serdar Ozturk ve Emre ilhanin revizyonda iyi oldugunu çok okudum muhamet dilber de çok çok basarili ama revizyonda nasil inan bilmiyorum... Sakincasi yoksa resmini koy, ozel album yapabilirsin sadece arkadas listenin gorebilecegi ve/ ya da sadece burnunun resmini koy belki daha iyi yardimci oluruz...
sen memnun kalmadın mı canım ameliyatın yeni ise biraz daha zaman ver inşaallah güzel sonuçlar elde edersin.istanbula sürekli gidemem sanırım çok yorucu ve zahmetli bi iş sürakli kontroller var.en iyisi gidip görüşmek eğer foto koymayı becerebilirsem tabiki paylaşırım . ayrıca zamanınızı verip beni bilgilendirdiğiniz için çok yeşekkür ederim..
haklısınız tabı ben demıyorumkı devlet daha ıyı yada ozel daha ıyı burdakı en buyuk etken dr bn hiç devlet düşünmedım sadece kaygılarım var ılk defa olucam dahamı kotu olur nefes sorunu olurmu gıbı kendımce haklı olarak çok araştrıyoprum ama çok ıyı dr unda hatası olabılır hastanın beklentısı farklı olur sonuçtan memnun kalmaz yanı ne bılım kesın bı ölçüt olmaması çok kotu bişi hanı deselrkı şuarası şukadar muhteşem sorunsuz yapıyo dese tammda kişiden kişiye değişen bı durum için karar vermek çok zor işallah bnde olduktan sonra çok olumlu şeyler konuşabılırım işallah çarşamba gunu mehmet ketene ve zuhtu demırle görüşcem aslında ılk goruşmem reha yazuerleydı karar vermiştım ama istanbulda oluşu kararımı değiştrdı
Sadbuttruecım canım ben sana pazar gunu maıl atmıstım neden gelmedıkı ozelden maıl adresımı yazıcaktım ama mesaj sayısı yetersızmıs canım tekrar gonderırımısın maıl adresını bugun maıl atayım sana
canım attım ama geldimi maill