- 19 Şubat 2012
- 302
- 4
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.161
haticcım sen sormuşşsun ama ben tek kişiyi baz alarak yazmak istemedim serdar hoca nasıl diyorsun bi kere burda en ufak bişey yazsan reklam kokan hareket diyorlar :) insan bişey söylemeye çekiniyor ben kendi adıma konuşayım burnum şuan yüzde yüz kusursuz diil dediğim gibi burun deliklerim daha küçük olsa daha iyi olurdu ama bu konu benimle alakalı hocayla diil aam serdar hoca çok sabırlı kibar beyfendi yaptığı işin sonuna kadar arkasında kaç kez rahatsız ettim bir kere dinlememazlik etmedi telefonda ağladığımı biliyorum asla terslemedi hep anlamaya calışıyor eğer mutlu olucaksan onua yaparız küçültürüz sabret dedi ben bu kadar yapıyorum yapamam demedi çok ilgili sürekli kontrol ediyor benim hçbir sıkıntım olmadı doğallığa gelince herkes baştan doğal olsun diyor adam ne yapsın ben ısrar ettim doğal istemiyorum kalkık ve minik fındık gibi cansu dere burnu die yaptı hatta dahada güzel burnumda hiç sorun yok dediim gibi yanlızca burun deliklerim onuda düzeltirim yaparım dedi ama 4 ay daha var beklicem bence revizyon için gidin resimlerine bakın benim ilk ameliyatımdı ama harika burunlar yapmı bi kadın vardı 6 kere ameliyat olmuş harika yapmıştı gidin görüşün ikna olmazsanız başkasına gidin burdan yorumlarla biraz zor olur ben memnun kalırım siz kalmazsınız birde serdar hocaya gidince kesinlikle ne istediğinizi söyleyin ısrar edin çünkü mükemmel bir burun yapma bile atıyorum siz farklı istediysenız o buun size harika gelmez ben ne istediğimi en başından beri bilyordum yakışır yada yakışmaz istedim hatta hocama olmıcaksa ameliyat olmıcam dedim sonuçta istemedğiniz bişeyide yapıcak diil evet istanbulda iyi doktorlar var başarılılar ama tercihiniz ankara ise bence kesinlikle sersar hoca sadece ameliyat için diil sonrasındada sıkıntı yaşatmıyor moral veriyor işallah herkes mutlu olsun sevgiler
sadbuttrue canımın benim mail atıcam sana öpüldün :)
sadbuttrue canımın benim mail atıcam sana öpüldün :)