- 21 Eylül 2012
- 303
- 107
-
- Konu Sahibi Baslangic_Noktasi
:) Biraz sıkışık zamanlardayım Dilekcim. Hayatı yeniden düzenlemek lazım gelen. Sonbahar yaprak dökümü zamanı. Hayatından uzaklaştırman gerekenleri gönderdiğin zaman. Ağırlıklarını atıp yeni düzen kurman gereken zaman. Ayağıma takılan herşeye elimden geldiğince veda etme kış kış deme zamanı. Bu da internette bulunma süremi ister istemez azaltıyor. Her akşam yazarken 2-3 günde bir yazabilir oldum. Bu yavaşlamayı anlamanızı rica ediyorum.hocam nerelerdesiniz,özledim sizi,sizinle konuşmayınca eksiklik hissettim
selen hanım merhabalar.....
bir süredir takip edemedim forumu......merak ettiğim bişey var.......güvendiğim bir isme sorup danışmak istedim.......karatay diyeti için ne düşünüyorsunuz.......karbonhidratı tamamen kestiğini düşünüyordum karatay hocanın ama kitabını aldım aslında öyle birşey yok....glisemil indeksi yüksek olanları ve ekmek çeşitlerini çıkarın hayatınızdan diyor.......baklagiller ve çeşitli meyvalar var onlardan karbonhidrat alabilirsiniz diyor.......ne düşünüyorsunuz bu konuda..........
:) Biraz sıkışık zamanlardayım Dilekcim. Hayatı yeniden düzenlemek lazım gelen. Sonbahar yaprak dökümü zamanı. Hayatından uzaklaştırman gerekenleri gönderdiğin zaman. Ağırlıklarını atıp yeni düzen kurman gereken zaman. Ayağıma takılan herşeye elimden geldiğince veda etme kış kış deme zamanı. Bu da internette bulunma süremi ister istemez azaltıyor. Her akşam yazarken 2-3 günde bir yazabilir oldum. Bu yavaşlamayı anlamanızı rica ediyorum.
Sağlıkla
Selen Hanımcım,Lilrubacım ilaca devam. Kesmek yok. Zaten sonucunu 3 aydan önce görmezsin.
Şimdiye dek olan deneyimlerini, ilaç aldın ne oldu, ne olmadı bizimle paylaşırmısın?
Sağlıkla
hocam peki bu tahlliler regl günlerinde yapılabilirmi, birde bu tokluk şeker ölçümü için beklediğimiz o 2 saatte su, şekersiz çay ve sigara içilmesi testi etkilermi?
hocam bugün kadındoğumcuya gittim, rica ettim ama doktor o kadar gergindiki ağzımı bile açtırmadı desem yeridir. geçen gün gittiğimde adetliyken gel bir daha tahlil yapacam demişti.bugünde onu hatırlattım, gerek yok tahlile o zamnki normalmiş dedi. hatta ben yılda bir kez yumurta rezervi için(malum erken menopoz falan olur diye) yaptırdığım tahlilleri bile gösterdim, ''bunları niye yaptırıyorsunki hadi yaptırdın, dedilerki erken menopoz, napacaksın moralin bozulduğuyla kalacaksın onun yerine evlenmeye çalış daha iyi dedi :) devlet hastanesi işte ne beklemeliyimki, ama bu adam iyi biriydi ya öyle yaşlı da değil genç bir doktor ama ters günündeydi sanırım, oda bana denk geldi
yani tahlilleri yaptıramadım.ne zamna yaptırırım onuda bilmiyorum ama yakında görünmüyor,çünkü iş yerinden yakın aralıkla izin almam sorun oluyor. bu durumda sevgili hocam, bana bu halimla göbüşümden kurtulmak için uygun bir program ve altın öğütlerinize ihtiyacam var. benim şuana kadar yapmaya başladıklarım,
1- su içme saati (8.00-17.00 yoğun)
2- egzersizde kardiyoda interval training yapmak, 2 derstir platesede giriyorum
hocam öncekilerden aklıma geldi de soruyorum. bana önceki yazılarımda meyve yiyerek yağlandımı söylediğimde - Meyve var meyve var , bazısı yağ yapar bazısı yapmaz- demiştiniz o konuda biraz bilgilendirirmisiniz?
farzedelimki tokluk insülinimin yüksek, bu durum iğne kullanma riskim yok demek mi?
Sadece mesaj sayısı artırmak için yazılmış bu mesajın yönetimce kaldırılmasını rica ediyorum. Tamamen konuyla ilgisiz ve bütünlüğü bozup kafa karıştırıyor.katılıyorum doktora görünmeden ilaç kullanmak çok sakıncalı
Habelerini bekşiyorum Benbencim:)
Sağlıkla