selen hanımcım ben size bir günlük beslenmemi yazsam beni rahat anlamnız için, çünkü bazı arkadaşlarım sen bu kadar az yersen veremezsin diyorlar anca moralimi bozuyorlar.dediğim gibi hipoglisemi atağı yaşayan biri değilim.en iyisini siz bilirsinben bunları yiyorum
sabah uyanınca 7.00_1 incir vs+1 bardak su
kahvaltı 7.30_1 dl. tambuğday ekmeği,1 yk lor veya 1 dlm peynir veya bazen 1 haşlanmış yumurta, 2 eviz veya 5 zeytin,domates,salatalık vs.
öğle 13.00-14.00_1 dlm ekmek,4-5 yk. annemin evde sağlıklı(az yağlı, unsuz, kızartmasız) yaptığı bir yemek(zeytinyağlı bir yemek veya kıymalı-etli bir sebze yemeği)az salata,1 bard. ayran
ikindi 16.00-17.00_1 bard.ayran+1 elma
akşam spor yoksa 19.30-20.00_çorba,evde pişen yemekten(içerik öğlen gibi),bol salata,ayran-yoğurt
akşam spor varsa 21.00_salata,yoğurt
akşam yemeğini erken yediğim akşamlar 21.30 gibi yarım yada 1 elma yiyorum
tek kötü huyum, haftada 1-2 kere ki, genelde spordan geldiğim akşamalar gece yatmamaya yakın çok ama çok acıkırsam 1-2 tane leblebi veya 1-2 yudumluk süt veya 1 yk yoğurt yiyorum.
Haftasonları illaki bozuluyor ama şöyleki geç kahvaltı ama (yumurtalı,peynirli 1-2 dlm ekmekli) olduğu için öğle yemeği meyveyle atlanıyor, arada diyet bisküvilerden 2-3 tane kaçıyor,meyve 2 değilde 3 porsiyon oluyor vs.... yani bozmalarımı bilem en az zararlı yapmaya çalışıyorum.
pazartesi,çarşamba,cuma 18,30-20,00 arası spor yapıyorum.165 boyum 58 kilom, alışık olduğum kilo 53 hedefim bu.
Değerli fikirlerinizi bekliyorum Selen hanımcım,ben nerede yanlış yapıyorumki kilo veremiyorum