- 21 Eylül 2012
- 303
- 107
- Konu Sahibi Baslangic_Noktasi
merhabalaaarrr
uzun uğraşlar ve bir düşükten sonra 76 kiloyla hamile kaldım:44: şu an 5+6 haftalıkmışız. bi ara 74.8 i görmüştüm ama hayalmiydi gerçekmiydi bilmiyorum tansiyon düşüklüğü sebebiyle doktorum glukofen ve dostinexi kesti sağolsun gözüm açıldı walla lekelenmem ve düşüğüm olduğu için folikasit ve crinone %8 jel kullanmaya devam ediyorum
tatlı isteği hala yok Allah a şükür deli gibi yeme isteğide yok
de ben şimdi napcam onu bilmiyom ilacı kestiğimiz için ve geceleri acıkmaya başladığım için doktorum dikkat et dedi gece açlıktan uyanınca 1 bardak süt 1 bardak su içtim dün gece Allah a şükür iştahımda açık değil HENÜZ normal beslenmeme devam ediyorum iki canlısın iki kişilik ye lafı kilom ve insülin direnci yüzünden benim için geçerli değil ufak ufak bulantılarda başladığı için zaten ööyle aman amanda yemiyorum yani şimdilik mutluyum
bana artık nasıl beslenmem gerektiği konusunda yardımcı olur musunuz?
örneğin bu açlık krizleri bastırınca napabilirim
Hoşgeldin megabitli, Tebrik ederim
Sen yine bol lifli, protein ağırlıklı beslenmeye devam edeceksin:). Bizim burada yazdığımız tarifleri bir dener misin? Akşam yemeğinden 2 saat sonra ara öğün şart. Başlarda yazdığım kek tarifini bol lorlu ve dere otlu deneyebilirsin zevkine göre. inan hayat kurtarr. Kinoa ve karabuğdaylı tarifler hep elinin altında buzdolabının ve buzluğunda hazır ve nazır olmalı. Senden ricam baştan başlayarak topiği okumandır. Tüm soruların için ben buradayım:)
Sağlıkla