- 7 Şubat 2014
- 169
- 97
- 34
-
- Konu Sahibi Baslangic_Noktasi
Şekerim 5 kilo veren ben değilim, ben de verdim de o arkadaş ben değilimAfiyet olsun umarım hoşuna gitmiştir. Benim favori tarifim bu içine ne istersem koyup çeşitlendiriyorum. Mesela dukenella diye bir tarif var. yarım su bardağı süt, 4-5 kaşık tatlandırıcı, 7 kaşık süt tozu. Bunları mikserle güzelce çırpıp 24 saat dolapta dinlendiriyorsun. Al sana çakma nutella. Sonra bu yaptığın krebin arasına koyup içine çilek veya muz ekleyip yiyebilirsin. Al sana çakma waffle. Bunlar diyeti esneten şeyler.
Burada hemen müdehale etmek gerek!!!1 ASLA kahve beyazlatıcısı olmaz!!!!!!!! hepimiz için geçerli!!!!
Süt tozu , sütün su içeriği buharlaştırılarak elde edilir. bu nedenle biraz besin değerini kaybetse de sütten çok farklı değildir.
Kahve beyazlatıcıların içine ne girdiğini bilmek istemezsiniz inanın. sadece topaklanmasın diye bile içne konan bir dolu kimyasal var. UZAK DURUNUZ!
Sağlıkla
seylagazi canım jambon nasıl olmalı bi marka tavsiye edermiisin.jambonun yağlısı yağsızı olurmu inan bilmiyorum
Canim ben jambon sosis salam gibi şarküteri ürünler kullanmıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de jambonla güzel bir tarif verecektim tüh, çok da tercih ettiğim bir besindi kendisi.
selen hanım tabi buradan paylaşırım .ben bir sakıncası olabilirmi diye endişe ettim.tamam selen hanım bundan sonra yemekten hemen önce alıp yemeğe başlıcam.gelişmeleri haber veririm.bu arada bugün çok enerjim düşük elim kolum kalkmıyor.yemek yapıcak halim yok birde biraz baş ağrısı ve uyuşukluk var.sabah tartıda 2.5 kilo verdiğimi görünce çok sevindim.ama şimdi çok bitkinim.
bu arada sizin konunuzu ilk günden beri takip ediyorum.ilgiyle okuyorum.o ikibuçuk kiloyu sizlerin sayesinde verdiğimi biliyorum.işin komik tarafı ne yaptığımı bilmiyorum.sadece tatlı yemiyorum ekmeği çok azalttım.zeytinyağınıda az tüketiyorum.ve bol su yaklaşık 4 litre içiyorum.şimdi burdan ve internetten yemekler öğrenmeye çalışıyorum.selen hanım bööyle giderse daha fazla kilo veririm değilmi.inanın bana benim için 50 yada 55 kilo olmak büyük bir hayal 3 yıldır o kadar uğraştım ve yoruldumki
Selen Hanım
Sizin keki tarçınla denedim, ay hiç lezzetli olmadı😄😄 Keki güzel yapan kakaoymuş meğer. 😄😄
Madem öyle diyorsunuz staviayı kullanabilirim. Hamileyken de kullanabilirsin demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam.
Eee topik katılımcıları biraz sessizsiniz. Yok mu yeni tarifler, püf noktaları, reaktif hipoglisemiyi önleyici formüller? 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet hanımlar ben kilo vermek istemiyorum diyen var mı?Yok mu bak sen şu işe
Peki kimler söylediğim gibi günde 2,5 - 3 lt suyu sabah 8 - akşam 5 arası yavaş yavaş içerek bitiriyor el kaldırsın lütfen .)
pardon canım selengazi arkadaş vermiş evet.yaa sen ne kadar verdin bana el birliğiyle yardım edin ne olur.en çok kafama takılan ne yemek yapıcam .ben denenmiş lezzetli tarifler bulmak istiyorum.verdiğin tarifte süttozu yoktu ama gayet güzeldi.hıı yani tatlı bişey değilmi dukenella .peki ana öğün olarakmı yoksa ara öğün olarakmı yiyorsun
olsun sen tarifi ver ben memnun kaldığınız tarifleri bekliyorum
Neslihancım çomak sokmak istediğini hiç düşünmedim. Sert Çıktım çünkü burada paylaşılan her bilginin sorumluluğunu hissediyorum!!! Başından beri bilinçli olarak asla marka adı telaffuz etmedim. Şu ilacı bu vitamini kullanın demedim. Herhangi birisine ya da bir üreticiye taraf olabilecek, ticari algılanabilecek her şeyden kaçınmak bu topiğin ana kurallarından biri. Birisi gelip "şunlar şunlar kullanılmalı dediğinde" ne yazıkki aklıma -acaba kim ve amaçla söyledi geliyor.
Bu topiği açarken ve yazarken 15 yıllık meslek hayatımın deneyimlerinin yanında kendi üzerimde deneyip sonuç almadığım hiçbir yöntemi paylaşmadım. Hepinizle bir ortak noktam var. Ben Reaktif Hipoglisemi ve İnsülin Direnci hastasıyım. Ve bu durumun ne bela birşey olduğunu bizzat biliyorum. Bu topiği de bunun için açtım. Ben yaptım kurtuldum ama nasıl yaptım herkes bilsin diye:)
Kaynak gösterildiği sürece buradan bilgi paylaşımına karşı değilim. Paylaşırken doğruluğunu 2 kez kontrol ediniz. Yeni bilgiyi öğrenmek kolay, yanlışı düzeltmek zordur!!!
Neslihancım başarmana çok sevindim. İnşallah hiç bozmaz hep böyle devam edersin. Rafine gıdaların tamamınının İnsülin Direncine yol açtığı şeklinde doğrulanmış bir bilgi yok. Ama buradan yeri gelmişken tüm tarım ilaçlarının ve Monosodyum glutamat (MSG) adlı çin tuzu da denilen maddenin ve mısır şurubunun direkt - kuşkuya yer vermeden insülin direnci oluşturduğu biliniyor. Yediğimiz, içtiğimiz herşeyin etiketini okuma alışkanlığı kazanmamız gerekiyor.
Sağlıkla
Şöyle ki yaramaz bu çakma bir sigara böreği, jambonun içine sigara böreği sararken yaptığımız gibi ince bir sıra ama bol koylor koyuyoruz. sonra sigara böreği gibi sarıp fırına atıyoruz. Kızaran jambonlarımızı alıyor afiyet ile yiyoruz.
Doktor Selen Hanımcım, bazı tariflerde süt tozu kullanımını gördüm, bu süt tozu kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangi tür süttozu bunlar? Kahveyle kullanılan değil sanırım. Bir de süt tozu yerine tariflere süt koysak aynı etkiyi vermez mi sizce? 😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hıı tamam en yakın zamanda deneyip sana nasıl olduğunu anlatıcam