Dr Selenle İnsülin Direnci, Reaktif Hipoglisemi, Hashimato Troiditi vb sorunlar

Teşekkürler hm22😊😊Demek ki süt tozu şart.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkürler hm22😊😊Demek ki süt tozu şart.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne yazık ki öyle gtuncer. Selen hanım insülin direnci üzerinde kötü bir etkisi olmadığını söylemişti ama yine de tekrar cevaplayacaktır diye düşünüyorum.

tamam canım bunları en kısa zamanda denicem.ay bi kendime gelebilsemm

5 kilo kadar verdim ama daha verceğim çook kilo var benim. Bu dukenella tarifini canım ne zaman tatlı isterse o zaman yiyorum. <Ara veya ana öğün olarak ayırmıyorum.

verilen bütün tarifleri yapasım var .bugün çok açım düzenli yemek yemedim.arkadaşım senin verdiğin krepleri fazla fazla yapıp derindondurucuya koyabilirmiyim.ısıtır yerim ne dersin

tamam canım bunları en kısa zamanda denicem.ay bi kendime gelebilsemm

Şimdiden afiyet olsun yaramazcım.

verilen bütün tarifleri yapasım var .bugün çok açım düzenli yemek yemedim.arkadaşım senin verdiğin krepleri fazla fazla yapıp derindondurucuya koyabilirmiyim.ısıtır yerim ne dersin

Ben de düzensiz beslenince öyle oluyorum. Açıkçası hiç denemedim derin dondurucuyu.Bu tarifi çok yeni buldum 1 ay olmadı ancak 3-5 kere yaptım ama başka yulaf kepekli tariflerde denedim hiç bir problem olmadı. Bunda da sorun olacağını zannetmiyorum. Güzelce yapar, soğuyunca atarsın dolaba, çıkarınca ısıtır tüketirsin ama yine de ilk denemede çok fazla atma bence ne olur ne olmaz.

tamam canım artık deneyerek olucak.malum bayram geliyo ya diyorumki hazırlık yapıyım.annemler şimdi çok güzel şeyler yapıcak .hazırlıklı olmak lazım

Isı 180derecede olur benim sabit zaman ayarimida manuelde tutarim yani pistigini anladigimda kapatirim simlanin blogunda yulaf galeta karisimindan yapilan bazlama tarifi vardi onu da denedim bak oda super ben tariflerde ne belirtiyorsa onu aldim canim ama yulaf unu karisimida olur sanki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
tatlandırıcıyı eşim nihayet almış.bir deneme yapalım dedim.selen hanım dondurma tarifini denedim.ama pek olmadı .bildiğin buza döndü .bekletincede eriyo hiç o aldığımız afiyetle yediğimiz dondurmalara benzemedi.niye acaba dedim.tarife bidaha baktım.selen hanım önce buzları robottan geçirmiş üstüne yoğurdu ve limonu eklemiş.ben hepsini aynı anda robottan geçirdim.acaba ondanmı olmadı

Son düzenleme:

Yukarıda da yazdığım gibi - kahve beyazlatıcı / kahve kreması ile süttozu aynı şey değil. Uzaktan yakından alakaları yok! ASLA karıştırmayınız!

Süpermarketlerde tek bir markanın süttozunu bulabiliyorum. Ben de zaman zaman keklerde kullanıyorum:)

hm22:) Muz2un glisemik indeksi kaç? Ne zamandan beri tek başına yiyebiliyoruz? :))))))

Muz yemek için tek şansınız püre haline getirip yulaf kepeği eklemek.

Estafurullah Seylagazi, hepbirlikte başracağız ve bu insülin direnci - reaktif hipoglisemi nin yenilebilir birer illet olduğunu herkes bilecek:) Üstelik zor olmadığını da gösteriyoruz birlikte.)

Seylagazi ben bu keki hemen bu öğleden sonra yapar yerim:) Ellerine sağlık:)

Hoşgeldin Bengu84

Hepimizin bu yazdığını tekrar tekrar okuması gerektiğine inanıyorum. O kadar tipik bir tablo yazmışsınki Bengu, ne yazıkki çok ta sık görülüyor aslında.
Hemen tahlillerini yaptırmanı rica edyorum!!!
Neden: Çünkü sadece reaktif hipoglisemin mi var yoksa buna eşlik eden insülin direncin de var mı bunu bilmenin başka yolu yok!!!!!!
Tedavinin tamamlandığını bilebilmek için de sonra kontrol tahlillerini yapıp karşılaştırmak gerekecek. İzlediğin yöntemin yeterli olup olmadığını da başka türlü anlayamayız.
Evet ne zaman yaptırıyorsun?

Neslihancım, yulaf kepeği de rafine besin.
Süt te - light sütte rafine besin. (Aldığımız bütün kutu sütler öyle)
Süt ürünleri de öyle

Daha detaylandırırsak mısır sılajı ile beslenen hiçbir hayvanın ne sütü içilmeli ne de eti yenmeli. Ben bunu araştırdım, bir grup arkadaş üşenmeden tek tek fabrikaları arayıp hayvanları neyle beslediklerini sorduk!!! 200 ayrı üreticiden tek tek sorumlu olamayacaklarını sütleri toptancının toplayıp getirdiğini söyleyenler çoğunluktaydı.

Son bilinçlenme hareketinden sonra bir çorba markası (ki en çok satılan markalardan biri) içeriğinden MSG'ı çıkardı ve bu şekilde tüm poşetlerinin üzerine yazıyor. Gerçekten de ebzelri kurutp un haline getirip paketliyorlar. (Diyetisyen arkadaşımdan aldığım bilgidir)

Bu arada o çok bilinen etsiz çiğ köfte markası- rafine ya da endüstriyel ürün değil ama içinde MSG - Çin tuzu var:) E ama rafine ürün değilllll????? :))))

Genelleme tembelliğine düşmeyelim!!!!! Aldığınız ürünün etiketini mutlaka okuyalım. Bilmediğimiz içerikleri - isimleri araştıralım.

Rafine ürün le endüstriyel ürün kavramını karıştırıyorsun gibime geliyor:)

Ayrıca eğer dediğin gibi olsaydı ben hiçbir zaman İnsülin Direncinden kurtulamazdım. Ya da tedavi ettiğim 500'e yakın hasata da asla zayıflayamazdı. Bunlar İnsülin Direncine yol açar diyemeyiz.

GDO'lu gıdalar çok büyük tehtit. Ama bu noktaya gelinceye dek bugün yediğimiz içtiğimiz bütün sebze - meyvelerin tohumlarının zaten genetik olarak modifiye olduğunu bu nednele çiftiçinin her yıl yeni tohum almak zorunda olduğunu (çünkü tohumlar kısır- gelecek yıla bir daha ekemiyorsunuz) biliyor musunuz?

organik diye dünya para döktüğümüz gıdaların hiçbirinin aslında organik olmadığını biliyor musun?

Söz konusu rafine -endüstriyel ürünlerden uzak durma İnsülin Direnci tedavisinin değil - Taş Devri - Paelo Diyetinin temel taşlarıdır.
Ve tekrar tekrar söylediğim gibi bu topiğin amacı reaktif hipoglisemi - insüln direncini yenmek- Hashimato troidi hakkında bilgi sahibi olmak. Benim kendime biçtiğim misyon bu!
İnsan beyni bir seferde bir en fazla 2 şeye odaklanabiliyor! Hayatında yapabildiği değişiklikler için de böyle. Bebek adımlarıyla ilerlemek diyor yabancılar.
Odağımızı kaybetmeyelim - Reaktif Hipoglisemi ve İnsülin Direnci ile savaşmayı öğrenelim. Sıra diğerlerine de gelecek:)

Sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…