Dr. Selçuk Selçuk ve Prof. Dr. Semra Kahraman ile Tüp Bebek Sürecim

Merhabalar, ben de şişli memorialde tedavi görüyorum. 4 embriyom genetiğe gönderildi. Sonuçları bekliyorum. Sizin genetik testiniz kaç günde sonuçlandı?

Son düzenleme:
Merhaba sonucunuz ne oldu neredeyse 1 yıl olmuş inşallah bebeğiniz kucağınızdadır.Ben de gop tüp bebekte ilk tüp bebek yaptırdım negatif sonuç aldım çok üzgünüm.Umarım sizin için her şey yolunda gitmiştir.Bu yolda olan tüm kız kardeşlarime çok üzülüyorum Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Merhaba hanımlar, tek tek cevap vermek yerine topluca cevap vereyim istedim. 6,5 aylık olduk biz :) Gayet güzel devam eden bir hamilelik oluyor şimdilik. İsteyen herkese nasip olur inşallah.
Altlara baktım sonuç yazınızı göremedim ben yorum yazdıktan sonra karşıma çıktı nasıl olduysa.Çok sevindim adınıza çok Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin.

Bende araştırma ıcındeyım azosoerm ıle ılgılı nasıl bır tedavı yöntemleri var bılgınıx varmı

Merhaba hanımlar, tek tek cevap vermek yerine topluca cevap vereyim istedim. 6,5 aylık olduk biz :) Gayet güzel devam eden bir hamilelik oluyor şimdilik. İsteyen herkese nasip olur inşallah.
Saglikla kucaginiza alin, ben de oraya gitmek istiyorum yucel beyi tavsiye ettiler. Nasil, ilgililer mi

merhaba miyom ameliyatı sonrası yapışıklık geliştiğini nasıl anladınız belirtileri neydi acaba, ve ameliyattan ne kadar zaman sonra anlaşıldı? benim 20 gün oldu açık miyom ameliyatı olalı ve endişe ediyorum acaba bunun için erken mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…