Dr. Selçuk Selçuk ve Prof. Dr. Semra Kahraman ile Tüp Bebek Sürecim

Evet Kozyatağı ile anlaşmalı kendisi. Brüksel ile görüştünüz mü?

Bende Selçuk hocada tedavi olan bir hastayım ve çok memnunum. İlgisi ve bilgisiyle bizden tam not aldı. Çevremde herkese de öneriyorum. Sizin enerjiniz tutar tutmaz orası ayrı. Ben bugüne kadar olan tüm süreçten memnunum. Bizi kafamızda soru işaretiyle asla bırakmadı ve ne zaman ulaşmak istesek yanıtsız kalmadık. Bundan önce o ünlü hastanelerden bir doktor için gidip hemşiresine zor ulaşmıştık. Allah bin kez razı olsun selçuk hocamızdan. Süreç zaten maddi manevi zorken bir de doktorun hemşiresine yazdım ay döndü mü dönecek mi ? bunu düşünmüyorum :)

Biz de kendisi ile ilk zamanlarda gayet memnunduk. Gayet güler yüzlüydü. Umarım sizler yaşamazsınız ancak işler negatif gittiğinde bir hekimin tıbbi açıklamalar yapmasını beklersiniz. Benim her negatif tansferim için( 3 transfer 4 embriyo) kendisi şans faktörünü öne sürmekteydi. Hatta bu zamanlarda şöyle bir duruma şahit oldum. Ben kendisine gebelik aşısını sormuştum. Deneyebilir miyiz diye. Kendisi bu durumun bilimsel olmadığı söyleyip üzerinde bile durmamıştı. Sonrasında instagramda kendisinin gebelik aşısı temalı reklamına denk geldim. Kaldı ki ben her negatif denemem sonrasında aynı ilaç tedavisi ile karşılaştım. Kendisi hiçbir transferimde farklı bir yol denemedi. Bu sefer de bu ilaçları alalım gibi alternatif bir yol uygulamadı. Diyeceğim o ki işler çok iyi gittiğinde yani biz negatifi alana kadar ben de kendisinden çok memnundum :)

Son düzenleme:
Size katılıyorum ben görüşmeye gittim acıbadem kozyatağı sana serum tedavisi uygularım dedi intralipid serum takarlar fiyatı sordum 3500 ilk ondan sonraki hafta 5000 dedi ben aynı hastanede farklı doktorda o serumu taktırdım 1400 ödedim her takma içinde aynı fiyat demişti doktorum hatta bana zorluk olmasın diye reçete yazıp verdi başka hastanede taktırabilmem için ben 2.serumuda aynı fiyata taktırdım birde tıbbi açıklama konusunda size katılıyorum selçuk beye embiriyolarımın döllenmeden sonra 2.gün itibariyle lekelenmeye başlıyor öyle söyledi doktorum bu nedemek embiriyo neden lekelenir bunun tıbbi açıklaması nedir diye sordum bana bilmiyorum lekeli embiriyo ne demek dedi verdiği cevap bana çok tuhaf geldi açıkçası ama herkes burda bir emek veriyor o uğurda ilerliyor inşallah isteyen herkes hayırlısı ile evladını kucağına alır

kan verdiniz mi pozitiftir inşallah

Merhaba miyom ameliyatı sonrasında yapışıklık belirtileriniz neydi acaba?

Çok teşekkür ederim inşallah yavrunuz size tuttunmuştur dualarım seninle

Merhabalar, Bende Selçuk hocamın hastasiydim. 27 yaşındayım pcos hastasıyım.. Benimde üç denemem oldu. Fakat " Selçuk SELÇUK " hoca gibi doktorda yaptığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Şuan ellerinizden öper bir oğlum var 4 buçuk aylık. Selçuk hocamın aldığı para son kuruşuna kadar helal olsun diyorum. Kendimden hariç, üç tanıdığımı daha kendilerine gönderdim ve hepsi ilkinde tuttu. Benim nasibimde üçüncüdeymiş. Önce Allah'ın izniyle sonra Selçuk hocamın sayesinde olduğunu tüm kalbim ile inanıyorum. Tuttuğunda pozitif olduğunu söylerkende beraber ağladık, negatif olduğundada beraber üzüldük.. Ben gebelik sürecinde pazar günü olduğunda bile Selçuk hocamı aradığımda asla cevapsız kalmadım. Sıkıntılı bir durumda hastanedeyken bile hemen gel dedi ve orda muaneye etti, kucağıma almak çok şükür nasip oldu.
Bence herkesin bir nasibi var..

Umarım sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Hayırlısı olsun sağlıklı büyütün evladınızı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…