Dr. Selçuk Işık Burun Estetiği

selçuk bey ile görüşmeye gittim kendisi burnumu düzeltip çeneme de yağ enjeksiyonu yapacak.. ama yağ enjeksiyonu konusunda kararsızım.. burun için ise hiç bir hastasını göremedim ameliyat olmuş.. aranızda benim gibi kalın derili ve ucu kocaman burunlu olup Selçuk bey e ameliyat olan var mı ? Kızlar yorumlarınız çok önemli benim için..Gerçekten artık doktor gezmekten usandım.. kararsızlık diz boyu.. çünkü riskli bir burnum var ve çene de büyütülecek.. ? yardımcı olursanız çoook sevinirim :)))

merhaba bende Ahmet beye olucmm burnunuz nasıl olduu

merhaba bende Ahmet beye olucmm burnunuz nasıl olduu
Kusura bakmayın ben bi süredir konuya bakmadım..Henüz ameliyat olmadım kimseye,özel nedenlerden dolayı,süresiz ertelemek durumunda kaldım..Ahmet beyle hiç görüşme fırsatım olmadı ama araştırma yaparken,selçuk beyle muayenehanesinde görüşmüştüm...

slm arkadaşlar selçuk ışık'a burun amaliyat olan var mı ben yakın zamanda ameliyatı olucam çok korkuyorum

Mrblr selcuk hocaya amaliyat oldum 3. Günum agri sizi hicbirsey yok baya bi morardim yarin tamponlarim cikacak merakla bekliyorum

Merhaba kızlar. Ben de burun estetiği olmak istiyorum Şubat ayında. Serdar Öztürk ile Selçuk Işık arasında kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…