• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği doktor öneri dr celal kul

Şimdi şöyle ameliyattan sonra her şey harika giderse sorun yok yaptığı burunlar vs kötü diyemem ancak asla ilgilenmiyor yani herhangi bi sorunda destek olunmuyor ilgi alaka sıfır sizi dinlemiyor bile direkt eski burnunu hatırlamıyorsun galiba diye bi savunma yapıyor yani o kadar para verip bıçak altına yatacaksanız her anlamda başarılı ama daha önemlisi her zaman ulaşabileceğiniz ilgili alakalı sorularınızı yanıtsız bırakmayacak birini tercih edin, güzel bir burnunuz olur umarım ancak küçük bir sorun bile olsa yaptığı işin arkasında duran bir doktor bulun 🙏🏼
Evet maalesef öyle 5 dk bile ayirmiyor size sürekli karşısındaki saf muamelesi yapıyor Mehmet Erdil tavsiye ederim

tavsiye etmem , burunlarin sadece yandan görüntüsü var önden yok
Merhabalar yaklaşık 2 sene önce kuzenimin tavsiyesi üzerine Celal hocam da ameliyatı mı geçirdim geçen hafta 2. senelik kontrolümüzü yaptık.
Burnum karşıdan bakıldığında yamuktu s şeklindeydi en başında bana olacakları net şekilde ifade etti belli bir oluru olacağını anlattı ve bende ona güvenerek ameliyat oldum. iyi ki diyorum şimdi ,önden de yandan da harika bir burnum var.
En başta sizin beklentinizi sorar ve sonrasında da olacak şekli gösterir benim tüm arkabalarım çevrem onda ameliyat oldu çok memnunuz.
Önden görüntüsünü de isteyenler olursa özelden paylaşabilirim kızlar.

Back