• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Selçuk Işık Burun Estetiği

selçuk bey ile görüşmeye gittim kendisi burnumu düzeltip çeneme de yağ enjeksiyonu yapacak.. ama yağ enjeksiyonu konusunda kararsızım.. burun için ise hiç bir hastasını göremedim ameliyat olmuş.. aranızda benim gibi kalın derili ve ucu kocaman burunlu olup Selçuk bey e ameliyat olan var mı ? Kızlar yorumlarınız çok önemli benim için..Gerçekten artık doktor gezmekten usandım.. kararsızlık diz boyu.. çünkü riskli bir burnum var ve çene de büyütülecek.. ? yardımcı olursanız çoook sevinirim :)))

Evet tanemcim kk den buldum.. tavsiye üzerine değil..burda ona ameliyat olanların olumlu yorumları beni etkiledi yalnız tek sıkıntım sadece bi kişnin fotoğrafıolması..yaptıra kimsefoto koymamış zaten çok eskiden yazmışlar yorumlarını okudum tek tek..ahmet ışıkdemir bey içinde araştırma yapıyorum senin bir bilgin varmı olumlu olumsuz..bir ay sonra ankaraya gidiyorum şartlarım çok ters düştü ama gitmişken amelyat olmayı düşünüyorum ancak çok bunaldım hayatımda herşey ters gidyo bu ara..naparım bilmiyorum:KK43:
merhaba bende Ahmet beye olucmm burnunuz nasıl olduu

merhaba bende Ahmet beye olucmm burnunuz nasıl olduu
Kusura bakmayın ben bi süredir konuya bakmadım..Henüz ameliyat olmadım kimseye,özel nedenlerden dolayı,süresiz ertelemek durumunda kaldım..Ahmet beyle hiç görüşme fırsatım olmadı ama araştırma yaparken,selçuk beyle muayenehanesinde görüşmüştüm...

Mrblr selcuk hocaya amaliyat oldum 3. Günum agri sizi hicbirsey yok baya bi morardim yarin tamponlarim cikacak merakla bekliyorum

Back