• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Selçuk Işık Burun Estetiği

Evet fiyat fena değil ama benim kafamdaki hesaplarıma uymuyo ama zaten çarem yok yinede o fiyata yaptıracam. Evet bazıları çok uçuyo fiyat konusunda biliyorum.. ayrıca albümlere artık bakabildiğim için fotolarına baktım gayet güzel sanada yakışan bi burnun var kaç ay oldu bilmiyorum ama belkide şekil alacak oturacak dha. Ama inanki böyle bile güzel çünkü sen güzelsin..

size özelden mesj yazmıştım gelmedımı acaba

size özelden mesj yazmıştım gelmedımı acaba

Tanemcim özel mesajlarını az önce okudum ancak yeni üye olduğum için özel msj için site içi msj doldurmam gerekiyo.. mesajın için çok teşekkür ederim çok detaylıydı. Bahsettiğin isimlerin bazılarını duydum birinin fiyatı çok yüksek geldi birinin de yorumları iyi değildi.ismini hatırlamıyorum ama son söyledğini bi araştıracam bakalım. Dediğin gibi benimde bir seferde yapıp kurtulmam gerek. Bu yüzden sürekli araştırıyorum. Hem maddi olarak hem manevi olarak revizyon benim için çok zor bişey Allah korusun.. çok kolay demorolize olduğum için ve karamsarlığım ağar bastığı için kendimi biliyorum böyle kötü bi sonuçta direkt çöküşe geçerim mazallahhh..

siz doktora karar verdınızmı

Tanemcim bn tam karar vermedim ama selçuk bey sanırım..diğer doktorları çok araştırmadm zaten on bin dokuz bin olanlara hiç bakmıyorm.selçuk bey ne pahalı ne ucuz fiyat veriyo bildiğim kadarıyla.inşaallah son zmanlarda zam yapmadıysa tabi.peki sen ne yaptın tevfik sözene bakıyodun sanırm yanlış hatırlamıyosam lütfen biraz benide bilgilendirirmisn bilgi sahibi olduğun doktorlarla İlgili...bn çoktandır giremedim onbeş tatil nedeniyle...ameliyattan çok korkuyorum bi yandanda olmak istiyorm..bir birbuçuk aya karar vermek zorundayım çünkü herşeyimi ona göre ayarladm.ama hala inanılmaz bi korku var içimde sanki vazgeçip kaçarım gibime geliyo..keşke bi kapatsam gözümü bi açsam ve bitse herşey..evimde olsam sağ salim..

Tanemcim bn tam karar vermedim ama selçuk bey sanırım..diğer doktorları çok araştırmadm zaten on bin dokuz bin olanlara hiç bakmıyorm.selçuk bey ne pahalı ne ucuz fiyat veriyo bildiğim kadarıyla.inşaallah son zmanlarda zam yapmadıysa tabi.peki sen ne yaptın tevfik sözene bakıyodun sanırm yanlış hatırlamıyosam lütfen biraz benide bilgilendirirmisn bilgi sahibi olduğun doktorlarla İlgili...bn çoktandır giremedim onbeş tatil nedeniyle...ameliyattan çok korkuyorum bi yandanda olmak istiyorm..bir birbuçuk aya karar vermek zorundayım çünkü herşeyimi ona göre ayarladm.ama hala inanılmaz bi korku var içimde sanki vazgeçip kaçarım gibime geliyo..keşke bi kapatsam gözümü bi açsam ve bitse herşey..evimde olsam sağ salim..

özelden yazdım sıze

canim hiç korkma ameliyattan.. ben bile o kadar çok korkuyodum ki hatta ameliyat masasına yattım hâlâ aglıyodum düşün :) selçuk hocaya güven bencede şimdi ki aklım olsa kendisine ameliyat olurdum ah ahh :)

Cennetcim tesekkür ederim desteğin için çok tatlısın ya.. ben çok karamsarım aklıma bin türlü sey geliyo..ameliyattan korkuyorum artı başka seylerde var kafamda birsürü.. inşaallah düzelir ruh halim rahat ve emin girerim ameliyata..

Tanemcim mesajını aldm çok tesekkür ederim aydınlattın beni..dediğin doktorlara bakacam tabiki.selçuk beye karar tam olarak vermedim sadece agır basıyo..ankarada yaşamıyorum ama ankarada yaşıyordum yeni evlendim eşimin görevi icabı mardindeyim. Hala özelden yazamıyorum bu arada..irtbatı koparmayalım kendimi sana benzetiyorum revizyon istememen belli doktorların takibinde olmamız belli bütçe ayırmamız vs..

Arkadaşlar herkese selamlar. Biliyorum bu tarz konular çok açıldı ama ben ne kadar incelediysemde tam karar veremedim. Forumlarda genelikle iki üç doktorun üzerinde durulmuş. Ancak ben Ankaradaym ve seçenegim kısıtlı. Burada okuduğum bikaç arkadaşın yorumları dr.Selçuk Işık a yakınlaştırdı beni. Ama yeterli bilgi yok Selçuk beyle ilgili. Tekrar tekrar aynı şeyleri soruyorum belki ama yeni üyeyim ve acemiyim önceki konularda. Aslında çok okudum baktm ama.. yeterli gelmedi işte.. Lütfen dr. Selcuk Işık beyle burun ameliyatı tecrübesi olan veya fikir bilgi sahibi olan arkadaşlar sizden yardım istiyorum. Fotograflarınızıda mümkün mertebe paylaşırsanız çok ama çok mutlu olacam..... Çok korkuyorum yanlış bi karar vermekten lütfen kızlar size güveniyorum sadece :9:

Selamlar, Sana bir de Doktor Ferit Demirkan'ı araştırmanı öneririm, kendisi arkadaşımın burnunu yaptı, güzelken daha da güzel hale getirdi :)

Cennetcim tesekkür ederim desteğin için çok tatlısın ya.. ben çok karamsarım aklıma bin türlü sey geliyo..ameliyattan korkuyorum artı başka seylerde var kafamda birsürü.. inşaallah düzelir ruh halim rahat ve emin girerim ameliyata..

Tanemcim mesajını aldm çok tesekkür ederim aydınlattın beni..dediğin doktorlara bakacam tabiki.selçuk beye karar tam olarak vermedim sadece agır basıyo..ankarada yaşamıyorum ama ankarada yaşıyordum yeni evlendim eşimin görevi icabı mardindeyim. Hala özelden yazamıyorum bu arada..irtbatı koparmayalım kendimi sana benzetiyorum revizyon istememen belli doktorların takibinde olmamız belli bütçe ayırmamız vs..

rica ederim canım ne demek :) yani ben acayip çok korkuyodum ameliyattan öyle böyle değil yani ama şuan bidaha ameliyat ol deseler olurum :9: o kadar rahat yani çünkü bişey hissetmiyosun zaten

özelden yazdım sıze

canım sız selcuk ısıgı kk dan mı bulmuştunuz yoksa tavsıye uzerınemı ,özeldende yazmıştım gelmedımı acaba

Evet tanemcim kk den buldum.. tavsiye üzerine değil..burda ona ameliyat olanların olumlu yorumları beni etkiledi yalnız tek sıkıntım sadece bi kişnin fotoğrafıolması..yaptıra kimsefoto koymamış zaten çok eskiden yazmışlar yorumlarını okudum tek tek..ahmet ışıkdemir bey içinde araştırma yapıyorum senin bir bilgin varmı olumlu olumsuz..bir ay sonra ankaraya gidiyorum şartlarım çok ters düştü ama gitmişken amelyat olmayı düşünüyorum ancak çok bunaldım hayatımda herşey ters gidyo bu ara..naparım bilmiyorum:43:

prof dk zeki can canim.. burnum guzel fakat ben biraz daha kavisli istiyodum tek sorunum bu yoksa doktorum kotu degil yanlis anlasilma olmasin :)

Anladım canım tesekkür ederim..bnde kavis istiyorum küt diye kalkan bi burun ucu değil ama yumuşak doğal tatlı bi kavis ve hagif burun ucuna dogru kalkık..benim yüzüm zayıfve yuvarlak değil uzunda değil aslında böyle bir burun uygun olur sanırım..kısa küt burunbna olmaz sanki..ooof oof..

Anladım canım tesekkür ederim..bnde kavis istiyorum küt diye kalkan bi burun ucu değil ama yumuşak doğal tatlı bi kavis ve hagif burun ucuna dogru kalkık..benim yüzüm zayıfve yuvarlak değil uzunda değil aslında böyle bir burun uygun olur sanırım..kısa küt burunbna olmaz sanki..ooof oof..

hafif kafis hafif kalkiklik iste mutlaka canim. suan ki burnunu bilmiyorum nasil ama boyunuda kisaltsin tatli bi burun olsun

hafif kafis hafif kalkiklik iste mutlaka canim. suan ki burnunu bilmiyorum nasil ama boyunuda kisaltsin tatli bi burun olsun

Boyunu kısaltmak gerekiyomu bilmiyorum Canım ya:( aslında benim burun ucum sorunlu sadece fakat sadece orayı yaptırsam küt diye kalır bnm yüzüme gitmez diyede düşündüm oyüzden kavis istiyorum biraz hem çok hoşuma gidiyo kavis..bi fotoda gördüm burda ismini hatırlamıyorum tam istediğim burun ama farklı bi doktordu sanırım ankara dışında..her beğendiğimiz burun bize gidermi birde o var..inşaallah derdimi anlatabilirm doktorada..

Back