- 23 Temmuz 2013
- 534
- 6
- 118
- Konu Sahibi manikurlukedi
-
Boyunu kısaltmak gerekiyomu bilmiyorum Canım yaaslında benim burun ucum sorunlu sadece fakat sadece orayı yaptırsam küt diye kalır bnm yüzüme gitmez diyede düşündüm oyüzden kavis istiyorum biraz hem çok hoşuma gidiyo kavis..bi fotoda gördüm burda ismini hatırlamıyorum tam istediğim burun ama farklı bi doktordu sanırım ankara dışında..her beğendiğimiz burun bize gidermi birde o var..inşaallah derdimi anlatabilirm doktorada..
canım o beğendiğin burnu doktora göster o zaman sor bide bu burun bana yakışır mı diye. kavisli burunlar hoşuma gidiyo diyede ekle.
Tamam güzel arkadaşım aynen öyle söylerim teşekkürler..
ne demek canim benim nasil bi burun istedigini iyi anlatman yeterli sonradan mutsuz olmani istemem
özelden yazdım sıze
Tatlım sen neler yaptın bizmle paylaşırmısın en son selçuk beyle görüşme aşamasındaydın
Canım benim kalbin de sende öyle güzelsinki benim için iyi dileklerinin düşüncelerinin iki mislini Allah sana nasip etsin..
Canım çok sağol.. mesajını aldm..evet bir kişi gördün derken bibiskremversem nicli arkadaşı kastettim..revizyon olması benide düşündürüyo sonuçta ikimizde en baştan yaptırıyoruz ve sıfırdan yaptıran birini görmek istiyo insan..sadece sıfırdan yaptıran yorumlar okumuştum selçuk beyle ilgili çok olumluydu ama fotogrf yoktu işte..ayrıca senin sayende ahmet ışıkdemiride araştırıyorum.. onun yaptığı bir burnu gördüm sadece güzel gerçekten..tevfik sözeni düşünmüyorum canım kafam çok karışsın istemiyorum ayrıca araştırdığım doktora yapılan her yorumu dikkate alıyorum buyüzden iki doktor var aklımda sadece ankaraya gidince ikisylede görüşecem inşaallah..sn ankaradasın yerinde olsam hemen randevu alır görüşürdm..drdiğin gbi inşallah şansımız yaver gider.benim tek derdim keske doktor seçimi olsa..dha çok şey var ters giden olumsuz sartlar içindeyim..sağ sağlim sorunsuz bir ameliyat olayım burdan bağıra bağıra ilan edecem..herkesede elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacam..tıpkı bna yardımcı olan güzel kalpli kk nin cici kızları gibi..
Canım ben eşimle doktor goruşmesıne gıdecegım için ,eşimin işlerini ayarlamasını bekliyorum.siz biraz karamsarsınız galiba neden ters Bişey olsunki iyi düşünelim iyi olsun
Tanemcim özel mesajlarını az önce okudum ancak yeni üye olduğum için özel msj için site içi msj doldurmam gerekiyo.. mesajın için çok teşekkür ederim çok detaylıydı. Bahsettiğin isimlerin bazılarını duydum birinin fiyatı çok yüksek geldi birinin de yorumları iyi değildi.ismini hatırlamıyorum ama son söyledğini bi araştıracam bakalım. Dediğin gibi benimde bir seferde yapıp kurtulmam gerek. Bu yüzden sürekli araştırıyorum. Hem maddi olarak hem manevi olarak revizyon benim için çok zor bişey Allah korusun.. çok kolay demorolize olduğum için ve karamsarlığım ağar bastığı için kendimi biliyorum böyle kötü bi sonuçta direkt çöküşe geçerim mazallahhh..
selcuk ısıkga burun amlytı olmssnzz foto göreblrmym, beni ekleyebilrmsnz kafam acaip karısık ve kac aydr arastrmaktan usandım artık
Ah ahh ah nasıl oldu da böyle anladınız bilmiyorum ama yanlış anlamışsınız ben henüz ameliyat olmadım üstelik sekteye ugradı..şuan beklemedeyim...keşke dediğiniz gibi olsaydı ameliyatı olup bitmiş olsaydı ve bnde size bilgi verseydim ah aah....
Arkadaşlar herkese selamlar. Biliyorum bu tarz konular çok açıldı ama ben ne kadar incelediysemde tam karar veremedim. Forumlarda genelikle iki üç doktorun üzerinde durulmuş. Ancak ben Ankaradaym ve seçenegim kısıtlı. Burada okuduğum bikaç arkadaşın yorumları dr.Selçuk Işık a yakınlaştırdı beni. Ama yeterli bilgi yok Selçuk beyle ilgili. Tekrar tekrar aynı şeyleri soruyorum belki ama yeni üyeyim ve acemiyim önceki konularda. Aslında çok okudum baktm ama.. yeterli gelmedi işte.. Lütfen dr. Selcuk Işık beyle burun ameliyatı tecrübesi olan veya fikir bilgi sahibi olan arkadaşlar sizden yardım istiyorum. Fotograflarınızıda mümkün mertebe paylaşırsanız çok ama çok mutlu olacam..... Çok korkuyorum yanlış bi karar vermekten lütfen kızlar size güveniyorum sadece
canım ameliyatın ertelendi galiba
canım selam aynı durumdayız bende Ankarada burun estetiği olmayı düşünüyorum ve doktor araştırıyorum. Çok fazla da seçenek yok gibi aslında.
Tevfik Sözen ile görüşcem ben bi de Ferruh Bingölle.. Tevfik beyi burdan öğrendim çok güzel yorumlar var hakkında. Herşeyden önce çok güleryüzlü ve ilgili bir doktor oldugunu söylemiş arkadaşlar. Ferruh beye de bi tanıdıgımız ameliyat olmuştu onun burnu çok doğal problem yaşamadı. Burda hakkında bi tane olumlu bi tane de olumsuz yoruma rastladım. Bakalım benim önümde daha zaman var araştırıp görcez :) :)
canım ameliyatın ertelendi galiba
Bu arada cennetcim söylemeden edemeyecem..fotoğraf eklemişsin galatasaraylı olmamama rağmen çok tatlı olmuşsun demekten kendimi alamıyorum,maaşallah..
Selam canım. Evet uzun süre araştırma yaptım halada araştırıyodum ama şuan biraz ertelemek durumunda kaldım..sen görüştüğün doktorları ve edindiğin bilgileri şahsi fikirlerinide bizimle paylaşırsan seviniriz..inşallah dilediğin gibi olur herşey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?