Dr. Selçuk Işık Burun Estetiği

Bende senin gibi şimdiden araştırma yapıyorum bir iki aya düşünüyorum ameliyatı. tam emin olmak istiyorum kendisiyle sadece telefonda görüştüm ama doktorla görüşmek kadar insanların fikrinin almanında önemli olduğuna inanıyorum.üstelik burdaki arkadaşları ortamı çok samimi bulduğum için gerçekten aldığım her tavsiye iokuduğum öneriler tecrübeler planlarımın sekillenmesine yardımcı oluyor..

en azından yaptığı ameliyatların fotolarını görmen daha aydınlatıcı olacaktır kendisiyle görüşmen, onun seni yapacağı operasyon hakkında bilgilendirmes- yönlendirmesi vs. elbetteki buradan fikir alınabilir. ancak dediğim gibi burada pek fotoğraf ve örnek bulmak biraz sıkıntı. ben bir tek biskremin fotosunu gördüm o kadar, ama evet yorumlar kısımda da ismi geçiyor, başarılı olduğu söyleniyor, keza biskrem sadece burun ucu ameliyatı olmuştu yanılmıyorsam, profilden de önden de gayet güzel ve hoş görünüyor, serdar hocayı da araştırdım onun hastalarından fotoğraf bulmak çok kolay, bir sürü ameliyat olmuş hastası var burada, ancak çok doğal burunlar yapıyor, daha çok düz burunlar gördüm ben, ufak güzel burunlar da yapıyor bir arkadaşımızın fotosunu gördüm kendisi de selçuk hocayla serdar hoca arasında kalmıştı ama kararı serdar hocadan verdi. ufak güzel bir burun yapmış, ama memnun değildi, keşke selçuk hocaya yaptırsaydım diye bir yorumunu okumuştum yanılmıyorsam. ben biraz daha kavisli ve zarif feminen bir burun istiyorum, bunu da biskremin fotosunu görünce selçuk hocanın yapabileceğini düşündüm. ama görüşmeye gitmedim henüz, her iki doktora da gideceğim. ha bir de selçuk hoca burun ameliyatıyla birlikte yağ dolgusu da öneriyormuş hastalarına, burun ameliyatının tek başına yeterli olmayacağının- böyle düşündüğünün bilgisini de aldım. bu da beni biraz selçuk hocaya yönelmeme etken oluyor. çene ve dudak enjeksiyonunun benim için iyi olacağını düşünüyorum, olmuşken bir arada olsun hepsi diyorum ama tabi görüşmeden ne yapılır ne yapılmaz, tam karar veremiyorum.

merhaba, benimle aynı durumda birini görmek sevindirici, yalnız değilmişim :) epeydir ben de araştırmaktayım, bazen varsın kusuruyla kalsın diyorum bazen de aynaya bakmak istemiyorum canım sıkılıyor. öğrenci olduğum için bu ameliyat biraz sıkıntıya sokacak beni, aileme de masraf çıkarmak istemediğimden biraz erteliyorum, belki önümüzdeki sonbahara doğru yaptırırım. ama şimdiden bakıyorum forumlara nedir ne değildir diye, hayırlısı olsun senin için, seni takipteyim o zaman :) aşama aşama

Mrb canım. Teşekkür ederim tavsiyelerin için.. bende profilden güzel ama önden sorun olan burunlara dikkat ediyorm..benim revizyon değil burun ucum sorunlu. Kemer yok çok az bi kemik belli. Sadece burun ucuna mı müdahale edilecek yoksa daha kapsamlı mı müdahale edecek bunları gittiğimde soracam. Ama benimde kafamda bişeyler belirsin istiyorum. Ne kadar güvende verse herseyi size bırakıyorum doktor bey diyemem

Deme zaten sonra bişi demeye hakkın da olmuyo. Doktorun yaptığıyla senin istediğin çok farklı şeyler olabilir. Bu yüzden sonuç başarılı olsa bile sen beğenmeyebilirsin. Anlatmakla da olmuyo bence mutlaka simülasyon çalışması yaptırmalısın. Yani çizim. Bazen ameliyat sonucu tasarımla aynı çıkamayabiliyor. En azından öncesinde ne istediğin ve ne yapılacağı konusunda karşılıklı daha net bi sonuca varabiliyosunuz.

Arkadaşlar bi de şunu da eklemek isterim ki Selçuk Hoca hasta resmi göstermiyor. Bana yağ enjeksiyonu önermedi. Sana gerek yok dedi.

neden canım ben gösteriyor diye duymuştum

Hayır canım ben biskreme de sormuştum o da görmemiş. Bana da göstermedi. Hem etik diil hem başkasının yüzü sen diilsin dedi. Belki cerrah 100 ameliyat yapmıştır sadece 10 tanesi iyidir ve sana onları gösteriyordur nereden bileceksin dedi. Cumartesi tekrar gidicem sorarım ama göstereceğini sanmıorum:)

tamam canım bilgiler için saol :)

Arkadaşlar bi de şunu da eklemek isterim ki Selçuk Hoca hasta resmi göstermiyor. Bana yağ enjeksiyonu önermedi. Sana gerek yok dedi.

Canım selçuk beyle görüşme deteylarını paylaşırmısın. Ben sehir dışındaym sadece telefonda görüştük ankaraya gitmem zaman alacak.. ameliyat için ne kadar ücret söylüyo gerçi kişinin burnuna müdahale çerçevesinde belirleniyo ücret diye duymuştum ama... yinede aşagı yukarı fikir sahibi oluruz. Yağ enjeksiyonu önermemiş sana ama benden isteyebilir. Onunda ücretine dair bi fikrin varmı.. çok sordum kusura bakma

canım bana sormamışsın ama olsun cevap veriyim :) ücreti 4.000 diye biliyorum ben

canım bana sormamışsın ama olsun cevap veriyim :) ücreti 4.000 diye biliyorum ben

Sen cevap ver yeterki tatlım.. piyasanın ortalarında bi fiyat. Bazıları çok uçuk fiyatlar veriyo biliyorum ama yinede biraz fazla geldi bana. Ama selçuk beyede güveniyorum daha uygun ameliyat yapan doktoktorda biliyorum ama kar edecem derken zararı yüzümle ödemek istemiyorum Allah korusun. Bilmiyorum ya belki selçuk beyden memnun kalacam belki kalmayacam ama yüzde doksan güveniyorum. Öyle bariz kötü bişey duymadım ama illaki memnun olmayanlarda vardır.. Yanlış bi karar vermeyiz inşallah..

canim bence fiyati iyi dedigim gibi şuan bende keşke ameliyatımı erteleseydim biraz daha para biriktirip selçuk beye olsaydim diyorum. 8 bin, 10 bin isteyen doktorlar var sanki altından burun yapıyolar hiç gerek yok o kadar para vermeye.

bitanem senin burnunda şişler inince güzel olucak zaten ameliyat resminde var nie öyle diosun

canım bilmiyorum :/ başlarda çok begenmiştim ameliyat fotomu ama artık begenmiyorum. ben daha kavisli ve daha kalkık istemiştim. ama doktorum biraz dogal yapmış

Evet fiyat fena değil ama benim kafamdaki hesaplarıma uymuyo ama zaten çarem yok yinede o fiyata yaptıracam. Evet bazıları çok uçuyo fiyat konusunda biliyorum.. ayrıca albümlere artık bakabildiğim için fotolarına baktım gayet güzel sanada yakışan bi burnun var kaç ay oldu bilmiyorum ama belkide şekil alacak oturacak dha. Ama inanki böyle bile güzel çünkü sen güzelsin..

ben kendi adıma konuşuyorum aslında çok araştırma yapmadım,fazla önemsemedim ve dr. çok güvendim.
şimdiki aklım olsa maddi olarak biraz daha birikim yapıp iyice araştırıp ilk ameliyatta istediğim sonucu alırdım

40 gün oldu galiba canım.. ama yandan çok şiş duruyor. bende mi bi sorun var anlamadm

kesinlikle sana katılıyorum kuzum

Canım yağ enjeksiyonunu bilemicem ama burun için bana 4000 tl dedi. Zor bişi yok sende dedi. Sanırım işleme göre değişiyor. Detayları paylaşırım tabi.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…