- Konu Sahibi manikurlukedi
-
Kimsenin mi fikri yok bu konuda yani arkadaşlar ya
bende aynı doktoru düşünüyrmm akrabam yaptırmıştıı ve gayet güzel bir burnu varr bencee düşünmeden yaptırınn fromda onunla ilgili yazan vardı ama ulaşabilirmisiniz bilmiyrmm
Arkadaşlar lütfen kendiniz bi deneyim yaşamamışsınız bile okudugunuz duyduğunuz hatta kulaktan dolma hiç bi fikriniz yokmu Ankara Selçuk beyle ilgili
Arkadaşlar herkese selamlar. Biliyorum bu tarz konular çok açıldı ama ben ne kadar incelediysemde tam karar veremedim. Forumlarda genelikle iki üç doktorun üzerinde durulmuş. Ancak ben Ankaradaym ve seçenegim kısıtlı. Burada okuduğum bikaç arkadaşın yorumları dr.Selçuk Işık a yakınlaştırdı beni. Ama yeterli bilgi yok Selçuk beyle ilgili. Tekrar tekrar aynı şeyleri soruyorum belki ama yeni üyeyim ve acemiyim önceki konularda. Aslında çok okudum baktm ama.. yeterli gelmedi işte.. Lütfen dr. Selcuk Işık beyle burun ameliyatı tecrübesi olan veya fikir bilgi sahibi olan arkadaşlar sizden yardım istiyorum. Fotograflarınızıda mümkün mertebe paylaşırsanız çok ama çok mutlu olacam..... Çok korkuyorum yanlış bi karar vermekten lütfen kızlar size güveniyorum sadece
selçuk bey çok iyi bi doktor kesinlikle şimdiki aklım olsa ona ameliyat olurdum. forumda hastasi var burnuda güzel.. sen nasıl istiyosan öyle yapacagnı düşünüyorum..
Ay arkadaşım teşekkür ederim ..birisinden bi fikir
duymak çok güzel..sürekli araştırmadayım herkese kulak kabartıyorum yazılar okuyorum internetten araştırıyorum ama benim için kişisel fikir ve tecrübe yaşamaş insanlardan fikir almak çok daha önemli..çok korkuyorum kötü bi sonuçla karşılaşmaktan..
canım bence korkma revizyon düşünürsem eger kesinlikle selçuk beye olcam. güven bence
Çok teşekkür ederim rahatlıyorum böyle sözler duyunca..yeni üyeyim özel msj atamıyorum. Özel mesajın ve arkadaşlık isteğini aldm teşekkürler tekrar
ne demek canim aklında soru işareti olmasın sakın ama en iyisi doktorla görüşmen tabiki daha önce yaptığı burunları görmek iste. o zaman daha iyi karar verirsn[/QUOT
Selcuk beyle henüz telefonda görüştüm canım..çok rahat ulaştm Kendisine..Birebir görüşmem çok yakında olmayacak sanırım. şehir dışındayım ve belki bir yada iki ay sonra ancak yüzyüze görüşebilecz gitmeden bir iki gün önce randevu almamı istedi bazen yurt dışında olabiliyormuş.
süper canim o zaman hakkında hayırlısı olsun inşallahne demek canim aklında soru işareti olmasın sakın ama en iyisi doktorla görüşmen tabiki daha önce yaptığı burunları görmek iste. o zaman daha iyi karar verirsn[/QUOT
Selcuk beyle henüz telefonda görüştüm canım..çok rahat ulaştm Kendisine..Birebir görüşmem çok yakında olmayacak sanırım. şehir dışındayım ve belki bir yada iki ay sonra ancak yüzyüze görüşebilecz gitmeden bir iki gün önce randevu almamı istedi bazen yurt dışında olabiliyormuş.
süper canim o zaman hakkında hayırlısı olsun inşallah
Amin canım benim ..hepimizin hakkında hayırlısı olsun. İçinden gelen iyi dilekler senin içinde gerçekleşsin..
Amin canım benim ..hepimizin hakkında hayırlısı olsun. İçinden gelen iyi dilekler senin içinde gerçekleşsin..
insallah canim bahsettigim selçuk ışık hastasıda geldi zaten :) o sana daha detaylı bilgi verecektir
canım merhaba:)
ben Selçuk ışığa revizyon oldum
çok memnunum
albümümde resimlerin mevcut bakabilirsin:)[/
oQUOTE]
Tatlım yeni üyeyim albümlere bakamıyorum ama konu içinde foton varsa bakabiliyorum şimdi ararım onuda:44:
50 mesaj hakkını doldurmuş olman gerek canım:):)daha sonra bakabilirsin albümlere
canım merhaba:)
ben Selçuk ışığa revizyon oldum
çok memnunum
albümümde resimlerin mevcut bakabilirsin:)[/
oQUOTE]
Tatlım yeni üyeyim albümlere bakamıyorum ama konu içinde foton varsa bakabiliyorum şimdi ararım onuda:44:
ben revizyon düşünüyorum, iddialı bir burun istiyorum, ben de ankaradayım seçenekler kısıtlı evet, selçuk ışık ile serdar öztürk arasında kaldım. selçuk ışık hakkında ben de buradan bilgi sahibi oldum, oldukça başarılı olduğunu söyleyenler var, hatta 3. revizyonunu ona olup sonuçtan memnun olan bir üye ile konuşmuştum buradan, memnuniyetini dile getirmişti, henüz selçuk hocayala yüzyüze görüşmedim, zira ameliyatı ilerleyen tarihlerde düşünüyorum. ama şimdiden araştırıyorum. bence buradan bilgi toplamak yerine gidip kendisiyle görüşmek daha sağlıklı olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?