• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Selçuk Işık Burun Estetiği

manikurlukedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
578
415
53
Diğer
Arkadaşlar herkese selamlar. Biliyorum bu tarz konular çok açıldı ama ben ne kadar incelediysemde tam karar veremedim. Forumlarda genelikle iki üç doktorun üzerinde durulmuş. Ancak burada okuduğum bikaç arkadaşın yorumları dr.Selçuk Işık a yakınlaştırdı beni. Ama yeterli bilgi yok Selçuk beyle ilgili. Tekrar tekrar aynı şeyleri soruyorum belki ama yeni üyeyim ve acemiyim önceki konularda. Aslında çok okudum baktm ama.. yeterli gelmedi işte.. Lütfen dr. Selcuk Işık beyle burun ameliyatı tecrübesi olan veya fikir bilgi sahibi olan arkadaşlar sizden yardım istiyorum. Fotograflarınızıda mümkün mertebe paylaşırsanız çok ama çok mutlu olacam..... Çok korkuyorum yanlış bi karar vermekten lütfen kızlar size güveniyorum sadece :KK9:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende aynı doktoru düşünüyrmm akrabam yaptırmıştıı ve gayet güzel bir burnu varr bencee düşünmeden yaptırınn fromda onunla ilgili yazan vardı ama ulaşabilirmisiniz bilmiyrmm

Siz ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz. Bilginiz varmı selçuk beyle ilgili.. akrabanızın yaptırdığını söylemişsiniz.. forumda bikaç kişi var yaptıran. Ama ne bileyim yeterli gelmedi çok.. ben yanlış karar vermekten korkuyorum.ameliyattan korkuyorum.çok bunaldım

Arkadaşlar lütfen kendiniz bi deneyim yaşamamışsınız bile okudugunuz duyduğunuz hatta kulaktan dolma hiç bi fikriniz yokmu Ankara Selçuk beyle ilgili

Arkadaşlar lütfen kendiniz bi deneyim yaşamamışsınız bile okudugunuz duyduğunuz hatta kulaktan dolma hiç bi fikriniz yokmu Ankara Selçuk beyle ilgili

selçuk bey çok iyi bi doktor kesinlikle şimdiki aklım olsa ona ameliyat olurdum. forumda hastasi var burnuda güzel.. sen nasıl istiyosan öyle yapacagnı düşünüyorum..

Arkadaşlar herkese selamlar. Biliyorum bu tarz konular çok açıldı ama ben ne kadar incelediysemde tam karar veremedim. Forumlarda genelikle iki üç doktorun üzerinde durulmuş. Ancak ben Ankaradaym ve seçenegim kısıtlı. Burada okuduğum bikaç arkadaşın yorumları dr.Selçuk Işık a yakınlaştırdı beni. Ama yeterli bilgi yok Selçuk beyle ilgili. Tekrar tekrar aynı şeyleri soruyorum belki ama yeni üyeyim ve acemiyim önceki konularda. Aslında çok okudum baktm ama.. yeterli gelmedi işte.. Lütfen dr. Selcuk Işık beyle burun ameliyatı tecrübesi olan veya fikir bilgi sahibi olan arkadaşlar sizden yardım istiyorum. Fotograflarınızıda mümkün mertebe paylaşırsanız çok ama çok mutlu olacam..... Çok korkuyorum yanlış bi karar vermekten lütfen kızlar size güveniyorum sadece :9:

ben revizyon düşünüyorum, iddialı bir burun istiyorum, ben de ankaradayım seçenekler kısıtlı evet, selçuk ışık ile serdar öztürk arasında kaldım. selçuk ışık hakkında ben de buradan bilgi sahibi oldum, oldukça başarılı olduğunu söyleyenler var, hatta 3. revizyonunu ona olup sonuçtan memnun olan bir üye ile konuşmuştum buradan, memnuniyetini dile getirmişti, henüz selçuk hocayala yüzyüze görüşmedim, zira ameliyatı ilerleyen tarihlerde düşünüyorum. ama şimdiden araştırıyorum. bence buradan bilgi toplamak yerine gidip kendisiyle görüşmek daha sağlıklı olacaktır

selçuk bey çok iyi bi doktor kesinlikle şimdiki aklım olsa ona ameliyat olurdum. forumda hastasi var burnuda güzel.. sen nasıl istiyosan öyle yapacagnı düşünüyorum..

Ay arkadaşım teşekkür ederim ..birisinden bi fikir
duymak çok güzel..sürekli araştırmadayım herkese kulak kabartıyorum yazılar okuyorum internetten araştırıyorum ama benim için kişisel fikir ve tecrübe yaşamaş insanlardan fikir almak çok daha önemli..çok korkuyorum kötü bi sonuçla karşılaşmaktan..

Ay arkadaşım teşekkür ederim ..birisinden bi fikir
duymak çok güzel..sürekli araştırmadayım herkese kulak kabartıyorum yazılar okuyorum internetten araştırıyorum ama benim için kişisel fikir ve tecrübe yaşamaş insanlardan fikir almak çok daha önemli..çok korkuyorum kötü bi sonuçla karşılaşmaktan..

canım bence korkma revizyon düşünürsem eger kesinlikle selçuk beye olcam. güven bence

Çok teşekkür ederim rahatlıyorum böyle sözler duyunca..yeni üyeyim özel msj atamıyorum. Özel mesajın ve arkadaşlık isteğini aldm teşekkürler tekrar

ne demek canim aklında soru işareti olmasın sakın ama en iyisi doktorla görüşmen tabiki daha önce yaptığı burunları görmek iste. o zaman daha iyi karar verirsn

ne demek canim aklında soru işareti olmasın sakın ama en iyisi doktorla görüşmen tabiki daha önce yaptığı burunları görmek iste. o zaman daha iyi karar verirsn[/QUOT

Selcuk beyle henüz telefonda görüştüm canım..çok rahat ulaştm Kendisine..Birebir görüşmem çok yakında olmayacak sanırım. şehir dışındayım ve belki bir yada iki ay sonra ancak yüzyüze görüşebilecz gitmeden bir iki gün önce randevu almamı istedi bazen yurt dışında olabiliyormuş.

ne demek canim aklında soru işareti olmasın sakın ama en iyisi doktorla görüşmen tabiki daha önce yaptığı burunları görmek iste. o zaman daha iyi karar verirsn[/QUOT

Selcuk beyle henüz telefonda görüştüm canım..çok rahat ulaştm Kendisine..Birebir görüşmem çok yakında olmayacak sanırım. şehir dışındayım ve belki bir yada iki ay sonra ancak yüzyüze görüşebilecz gitmeden bir iki gün önce randevu almamı istedi bazen yurt dışında olabiliyormuş.
süper canim o zaman hakkında hayırlısı olsun inşallah

Son düzenleme:
ben revizyon düşünüyorum, iddialı bir burun istiyorum, ben de ankaradayım seçenekler kısıtlı evet, selçuk ışık ile serdar öztürk arasında kaldım. selçuk ışık hakkında ben de buradan bilgi sahibi oldum, oldukça başarılı olduğunu söyleyenler var, hatta 3. revizyonunu ona olup sonuçtan memnun olan bir üye ile konuşmuştum buradan, memnuniyetini dile getirmişti, henüz selçuk hocayala yüzyüze görüşmedim, zira ameliyatı ilerleyen tarihlerde düşünüyorum. ama şimdiden araştırıyorum. bence buradan bilgi toplamak yerine gidip kendisiyle görüşmek daha sağlıklı olacaktır

Canım merhaba, ben de çok uzun zamandır revizyon için doktor araştırıyorum. Burdaki tecrübelerimden yola çıkarak Serdar Hoca yı çok önermiyorum. Bi kaç hastası var tanıdığım profil olarak burunları güzel ama önden yamuk olduğundan şikayetçiler. Selçuk Işık la görüştüm ben. Biskremin burnunu çok başarılı buldum en azından benim isteğim tarzda bi burun. Bence sen de görüş kendisiyle:) Ben bu cumartesi tekrar gidicem yanına :)

Back