Tatlim masallah gayet iyiyim. Gece yanimda kimse yoktu bile. Iyi ki varsiniz. Fotograf eklemez miyim elbette. Oncesi halini de cekmistim. Bakiyorum simdi de. Ayol minnacikmisdolgun olur insallah.şuan nasılsın agrın sızın varmı cnm?
Tatlim masallah gayet iyiyim. Gece yanimda kimse yoktu bile. Iyi ki varsiniz. Fotograf eklemez miyim elbette. Oncesi halini de cekmistim. Bakiyorum simdi de. Ayol minnacikmisdolgun olur insallah.
Canim cok tesrkkurlee. Insallah. Tadini cikaririz.Canım çok geçmiş olsun. Sende bizler gibi zor olani atlatmissin umarım sonucundanda memnun kalırsın
Cok tesekkur ederim. Kucuk oldu. 200 cc takmis. Buyuk istedigimi soylemistim. Hayirlisi artik. SevgilerGeçmiş olsun,umarım istediğin sonucu alırsın
Izlemeye aldım seni,fotolarıma bakabilirsin
Olan olmuş artık üzülme.Zamana bırak,belki mutlu olursun bellimi olurCok tesekkur ederim. Kucuk oldu. 200 cc takmis. Buyuk istedigimi soylemistim. Hayirlisi artik. Sevgiler
Çok geçmiş olsun canımKizlar ameliyat oldum. 200 cc takmis kucuk dedim. Kizdim. Doktor da bana kizdi. Normali bu diye.kac bedene denk geliyor ki
Cok tesekkur ederim cnmÇok geçmiş olsun canım
eski sutyenlerine bakıp bide iç çamaşır magazsında o küçük sutyenleti görünce şoke olacaksın bu ne ne kadar küçük diyeceksin bak o zaman nasıl mutlu olacsksın :)bide havam batsın dıyeceksinTatlim masallah gayet iyiyim. Gece yanimda kimse yoktu bile. Iyi ki varsiniz. Fotograf eklemez miyim elbette. Oncesi halini de cekmistim. Bakiyorum simdi de. Ayol minnacikmisdolgun olur insallah.
Geçmiş olsun zoru atlatmışsın eski halin demek ki iyiymiş yoksa 200 cc ile b cup ancak olur gibi geldi açıkçası hiç o cc de birini görmedim hayırlısı olsun artık olan olmuş mutlu olmaya bak :)
Benimkiler dümdüz olduğundan 200 cc bende fındık etkisi yapardı sanırım
Benim küçük a cup tı diyelim fark 4 cm falandı olsa olsa dolu a cup falan yapardı herhalde inşallah uygulama nın önceden dokusu vardır... Fındık diyince aklıma hasan bey geldi 
adam bizi fıstık gibi yaptı yahu
Benim küçük a cup tı diyelim fark 4 cm falandı olsa olsa dolu a cup falan yapardı herhalde inşallah uygulama nın önceden dokusu vardır... Fındık diyince aklıma hasan bey geldi 
adam bizi fıstık gibi yaptı yahu
A bile dolmuyordu. C cup olsun dedim israrla. 200 takmis. Gercekten kucuk. Bu acilari yasa birde kucuk olsun.
Ameliyat öncesi cc hakkında konuşmadın mı Dr unla.dr bana 250 demişti ben en az 275 olmazsa bu ameliyatı olmam demiştimCok tesekkur ederim cnm
Konusmaz miyim tatlim. C cup olsun demistim. Birde trip yapti bana.Ameliyat öncesi cc hakkında konuşmadın mı Dr unla.dr bana 250 demişti ben en az 275 olmazsa bu ameliyatı olmam demiştim
Foto ekliycem ama her yeri sargili. Pazartesi sargiyi kucultucek. O zaman eklerim.Foto koyacak mısın canım? Şu an gözüne küçük geliyor mu?
Eskiden meme dokun varsa 200 c cup olmaya yeterli olmuştur belki bilemedimki bi Dr hastasının isteğini umursamaz mı yaKonusmaz miyim tatlim. C cup olsun demistim. Birde trip yapti bana.