- 17 Aralık 2012
- 345
- 449
Dumduz olmustu. 225 koydum cok top gibi oldu o yuzden 200 koydum diyorEskiden meme dokun varsa 200 c cup olmaya yeterli olmuştur belki bilemedimki bi Dr hastasının isteğini umursamaz mı ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dumduz olmustu. 225 koydum cok top gibi oldu o yuzden 200 koydum diyorEskiden meme dokun varsa 200 c cup olmaya yeterli olmuştur belki bilemedimki bi Dr hastasının isteğini umursamaz mı ya
Hay Allah ım ya neyse bi açılsın sargıların bi gör çünkü cc ler değilebiliyo kişiye göre en azından şöyle düşün eski haline kıyasla nasıl olursa olsun daha güzel olacağı kesinDumduz olmustu. 225 koydum cok top gibi oldu o yuzden 200 koydum diyor
Öncelikle gecmis olsun.sen önce bir iyiles sonra bakarsin büyüklügüne.belkide istedigin sonucu alirsin bu cc lerleuygula37676886 .!.:Kizlar ameliyat oldum. 200 cc takmis kucuk dedim. Kizdim. Doktor da bana kizdi. Normali bu diye.kac bedene denk geliyor ki
Hay Allah ya bi foto ekle istersen bize de en başta küçük geliyordu ödemlerden şekli belli olmuyo 10 gün içinde daha belli olurA bile dolmuyordu. C cup olsun dedim israrla. 200 takmis. Gercekten kucuk. Bu acilari yasa birde kucuk olsun.
İlk başta tabiki top gibi duracak hepimizin öyleydi bunu bilmesi lazımdı Dr unDumduz olmustu. 225 koydum cok top gibi oldu o yuzden 200 koydum diyor
geçmiş olsun ve güle güle kullanın sonrasının rahat olmasına da çok sevindim ban çok korkuyorum çünkü beni izler misiniz ben de küçük olsun istiyorum zaten zayıfım 200 cc nasıl duruyor merak ettimAmeliyat ve sonrasi gercekten sukur rahat geciyor. Doktorun ellerine saglik. Biraz da buyuk yapaydi iyiydidoktoruda uzdum sanirim ama yillarca bekledik bu an icin. Sementa fox gibi olmaya bile raziydim yani
Sevgili katersizgeçmiş olsun ve güle güle kullanın sonrasının rahat olmasına da çok sevindim ban çok korkuyorum çünkü beni izler misiniz ben de küçük olsun istiyorum zaten zayıfım 200 cc nasıl duruyor merak ettim
Sevgili katersiz
inan ne bir agri ne bir bisey olmadi. Doktor bu konuda elihafif denilecek un salmis. Ben kucuk istememistim. Tek sikayetim bu. Ameliyatin 6.gunundeyim. 3 gundur ise geliyorum. 200 cc fas alti round high mentor marka. Seni izlemeye aliyorum. Bir incele istersen. Boyum 1.55 kolom 46 _ 47ben arzum77 gibi kocaman istiyordum.
sevgiler
baktım evet bana göre çok güzeller ama siz büyük istiyorsunuz bilmiyorum zamanla daha değişir mi ama bence çoookkk güzeller güle güle kullanın:)
baktım evet bana göre çok güzeller ama siz büyük istiyorsunuz bilmiyorum zamanla daha değişir mi ama bence çoookkk güzeller güle güle kullanın:)Sevgili katersiz
inan ne bir agri ne bir bisey olmadi. Doktor bu konuda elihafif denilecek un salmis. Ben kucuk istememistim. Tek sikayetim bu. Ameliyatin 6.gunundeyim. 3 gundur ise geliyorum. 200 cc fas alti round high mentor marka. Seni izlemeye aliyorum. Bir incele istersen. Boyum 1.55 kolom 46 _ 47ben arzum77 gibi kocaman istiyordum.
sevgiler
Darısı başına tatlım:)baktım evet bana göre çok güzeller ama siz büyük istiyorsunuz bilmiyorum zamanla daha değişir mi ama bence çoookkk güzeller güle güle kullanın:)
AYY İNŞALLAHH:))Darısı başına tatlım:)
Kizlar ameliyat oldum. 200 cc takmis kucuk dedim. Kizdim. Doktor da bana kizdi. Normali bu diye.kac bedene denk geliyor ki