Dr.Selahattin Yaman ile silikon:)

Ufff zor izin almam:KK43: Doktor kas zarı altı dedi. Burun ameliyatı olmuştum 9 ay önce 20 gün evdeydim rahattım. Burda kollar kullanılamayacaksa zor ay bilemedim şimdi. 2 de çocuk var evde.
İnşallah en doğrusu en güzeli olur sizin için..Doktorunuzla da bir konuşsanız bu konuyu o da o kdar sürenin yeterli olup olmadıgını az çok söyler genelde en az 1 hafta dinlenilmesi gerektiğini söylüyor doktorlar da

Çocuklar idare eder de 4 gün sonra işte daha iyi olurum inşallah. Daha da geciktirmek istemiyorum

ayyyy minnoşşşş 41 kere maşallah bayıldım memişlerine:) Bende istiyorum yaw
Cok sagol canim cok tesekkurler seninkilerde cok guzel olacak insallah. Gec olsunda guc olmasin yeter ki hic acele etme. Her imkanini ayarla.
Ben izmirde bi doktorla gorustum. Toplam 9 gun dinlenecektim. Yeterli olur mu diye sordum. Ona ragmen doktor mirin kirin etti. Masa basi isin varsa donebilirsin dedi. Kaldi ki kas ustu yapacakti.
Eger kararliysan da onceden her hazirligini yap. Hersey gonlunce olsun canim..

Tatlilar ameliyat sonrasi kac beden sutyen kullaniyorsunuz?1.58 boyum kilom 47. 85 beden takabilmek istiyorum.

Merhaba arkadaşlar,

41 yaşında bu ameliyatı olmaya karar vermiş biriyim.
Geç olsun güç olmasın inşallah. Yarın ameliyat günü için tarih belirleyeceğiz. Dua edin Gelişmeleri size yazarım.
Sevgiler.
kararinizi sonuna kadar destekliyorum.guzel gorunmek istemenin yasi yoktur.saglicakla kolayca atlatirsiniz insallah.benimki de ocak ayinda insallah.33 yasindayim ben de.

Tatlilar ameliyat sonrasi kac beden sutyen kullaniyorsunuz?1.58 boyum kilom 47. 85 beden takabilmek istiyorum.
Boy kilo aynı sizinle
ama 85 imkansız bir beden bizim kilo da benim bedenim 70 c oldu bazen b de oluyo aslında 75 te aldığım oldu rahat olmak açısından

B
Boy kilo aynı sizinle
ama 85 imkansız bir beden bizim kilo da benim bedenim 70 c oldu bazen b de oluyo aslında 75 te aldığım oldu rahat olmak açısından
Bende senin gibiydim ameliyattan önce..158 boy 47 kilo..ameliyattan sonra kilo aldim ama yine 75 beden.cup c su an.ama 85 bence imkansiz haklisin

B

Bende senin gibiydim ameliyattan önce..158 boy 47 kilo..ameliyattan sonra kilo aldim ama yine 75 beden.cup c su an.ama 85 bence imkansiz haklisin

İyice oturdu benim silikon ama sütyen takmayı urutmuşum rahatlığa alıştım valla rahat gelmiyo sütyen balenini çıkarttım öyle kullanıyorum pentinin sütyenler tam bana uydu 70 c dolu dolu oldu 75 c daha rahat oluyo bakalım ilerleyen dönemlerde nasıl olacak

İyice oturdu benim silikon ama sütyen takmayı urutmuşum rahatlığa alıştım valla rahat gelmiyo sütyen balenini çıkarttım öyle kullanıyorum pentinin sütyenler tam bana uydu 70 c dolu dolu oldu 75 c daha rahat oluyo bakalım ilerleyen dönemlerde nasıl olacak
c cup aslında dolu dolu memiş demek değil mi?

c cup aslında dolu dolu memiş demek değil mi?
Bedene göre değişir aslında ama bana abartı değil diri dolgun iyi oldu izlemeye al beni sonuçlarımı gör kendin karar ver dolu dolu c olmadı ama b de küçük ara bir şey oldu ama bana yakışan bu büyüklük daha büyüğü olmazdı küçüğü beni mutlu etmezdi

Bedene göre değişir aslında ama bana abartı değil diri dolgun iyi oldu izlemeye al beni sonuçlarımı gör kendin karar ver dolu dolu c olmadı ama b de küçük ara bir şey oldu ama bana yakışan bu büyüklük daha büyüğü olmazdı küçüğü beni mutlu etmezdi
Şekerim izlemeye aldım. Ayy stres dizboyu:)

Evvett arkadaşlar sabah 10:30 da hastanede buluşuyoruz doktorla. Regl oldum korkudan. Bir şey olmaz dedi. Öncesinde regl döneminde olmaz demişti ama. Çok da sorun değil dedi. Pazartesi işe dönmem gerekiyordu ya perşembe döneceğim:)))) Hiç bana sporcu sutyeni filan al demedi. Sizler almış mıydınız?

Evvett arkadaşlar sabah 10:30 da hastanede buluşuyoruz doktorla. Regl oldum korkudan. Bir şey olmaz dedi. Öncesinde regl döneminde olmaz demişti ama. Çok da sorun değil dedi. Pazartesi işe dönmem gerekiyordu ya perşembe döneceğim:)))) Hiç bana sporcu sutyeni filan al demedi. Sizler almış mıydınız?
Bende arastirmistim. Regl problem olmuyor. Agrisi sizisi olmayacaksa sorun olmaz.
Sporcu sutyeni bana ameliyattan once aldirmisti. Cunku ertesi gun takmistim. Sana sargi falan yapacak 3 gun sonra acacaksa o ara da aldirabilir.
hadi sana iyi sanslar gelismeleri yaz bize..

Bende arastirmistim. Regl problem olmuyor. Agrisi sizisi olmayacaksa sorun olmaz.
Sporcu sutyeni bana ameliyattan once aldirmisti. Cunku ertesi gun takmistim. Sana sargi falan yapacak 3 gun sonra acacaksa o ara da aldirabilir.
hadi sana iyi sanslar gelismeleri yaz bize..
TEsekkur ederim. Yazarim mutlaka

X