Çok ağrı oldu mu ameliyat sonrası?"FAZLANAZLI, post: 37569058sen 44 var mısın çıkyüzünü görmesemde bedenin çok daha küçük duruyo maşallah sana
Aramıza hoşgeldiniz benim annem bile heves ediyor bazen torun torbaya karıştı
Biraz minyon tipli odugumdan yasimi pek göstrermiyorum. Eh kedime birazda bakmaya calisiyorum.ama yasi yok bu islerin.keske daha önce olsaymisim.
Çok güldüm:) Ameliyat sonrası nasıl oldu süreç?"FAZLANAZLI, post: 37569058sen 44 var mısın çıkyüzünü görmesemde bedenin çok daha küçük duruyo maşallah sana
Aramıza hoşgeldiniz benim annem bile heves ediyor bazen torun torbaya karıştı
Biraz minyon tipli odugumdan yasimi pek göstrermiyorum. Eh kedime birazda bakmaya calisiyorum.ama yasi yok bu islerin.keske daha önce olsaymisim.
Şimdiden geçmiş olsun acaba daha çok dinlenme şansınız olmaz mı işten izin alıp?Arkadaşlar, cuma sabah 11:00 de aksilik olmazsa ameliyat. Pazartesi işe dönmem lazım. İnşallah sorun yaşamam:) Doktor kesinleşince haber verecek. Doktor için de yaptığı göğüsleri gördüm ama ne biliyim emin olamıyorum. Var mı Selahattin Yaman'ı tanıyan bilen..yardım yaw...
Sevgili NancyDr işyerine söyleyemediğim bir operasyon maalesef olamıyor. Çok sancılı sonrası dimiŞimdiden geçmiş olsun acaba daha çok dinlenme şansınız olmaz mı işten izin alıp?
hmm anlıyorum açıkçası kişiye göre değişiyor benim çok ağrım oldu ama çok rahat geçiren arkadaşlarımız da var inşallah sizin de rahat olur kas altı mı olacak kas üstü mü ona da bağlı tabi, bnm kas altıydı kollarımı bir süre hiç kaldıramadım, yaklaşık 8-9 gün dişlerimi bile kendm fırçalayamamıştım o yüzden erken geldi işe dönüşünüz inşallah moral bozmamışımdır bu arada :)Sevgili NancyDr işyerine söyleyemediğim bir operasyon maalesef olamıyor. Çok sancılı sonrası dimi
Bir hafta dinlenebilseniz rn azından çok iyi olur.Çok sancılı olmasından değil,vücudunuzda narkozun ve verilen narkotik ilaçlarında etkisi olacak.Uyku hali,uyuma isteği,yorgunluk,tansiyon problemi,halsizlik şikayetleri oluyor.Ayrıca kendiniz yatıp kalkamıyorsunuz.Üzerinizi kendiniz çıkartıp giyinemiyorsunız düşünün yani..Sevgili NancyDr işyerine söyleyemediğim bir operasyon maalesef olamıyor. Çok sancılı sonrası dimi
Cuma ameliyat pazartesi ise donme cok erken bir surec.
Kas ustuyse belki ama kas altiysa cok, cok zor. Doktorunuzla gorusup farkli bir bolumden rapor alabilirsiniz.
Kac yaslarinda cocuklarnizUfff zor izin almamDoktor kas zarı altı dedi. Burun ameliyatı olmuştum 9 ay önce 20 gün evdeydim rahattım. Burda kollar kullanılamayacaksa zor ay bilemedim şimdi. 2 de çocuk var evde.
Bende kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum.İlk bir hafta zor süreç derim.Allah yardımcın olsun,umarım kolay atlatırsın ve sorun yaşamazsın canım..Ufff zor izin almamDoktor kas zarı altı dedi. Burun ameliyatı olmuştum 9 ay önce 20 gün evdeydim rahattım. Burda kollar kullanılamayacaksa zor ay bilemedim şimdi. 2 de çocuk var evde.
13 ve 9Kac yaslarinda cocuklarniz
Sizin sürecinizi okudum. Badireli olmuş gerçekten. Şimdi iyi misiniz peki. Herşey yolunda mı?Bende kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum.İlk bir hafta zor süreç derim.Allah yardımcın olsun,umarım kolay atlatırsın ve sorun yaşamazsın canım..
E cok kucuk degiller. Artik disaridan hazir yemek falan iyi kotu idare ederler ama bir de yattiginiz zaman kalkamiyorsunuz. Sizi yataktan kaldiracak birileri lazim.13 ve 9
Çocuklar idare eder de 4 gün sonra işte daha iyi olurum inşallah. Daha da geciktirmek istemiyorumE cok kucuk degiller. Artik disaridan hazir yemek falan iyi kotu idare ederler ama bir de yattiginiz zaman kalkamiyorsunuz. Sizi yataktan kaldiracak birileri lazim.
Tum planlarinizi yapin ki ameliyat sonrasi sikinti yaşamayın
Çok şükür tatlım. Darısı başıma. Taksi ile gider gelirim işe 4 günde de toparlarım inşallah tabi.Çok şükür,bir sorun yok canım..Mutlulukla geçiriyorum günlerimiYaşadığım sorundan dolayı demedim ama ben.Cidden ilk hafta birilerinin destegi ve yardımı ile geçiriyoruz.Hatta ilk 15 gün yanınızda biri olması ve yardım etmesi şart.Yemek yapmak,temizlik imkansız.Çantanızı bile taşıyamaz,omuzunuza alamazsınız.. Eğilip ayakkabılarınızı giyemezsiniz. Yaşamadığınız için anlayamıyorsubuz tabi.
ayyyy minnoşşşş 41 kere maşallah bayıldım memişlerine:) Bende istiyorum yawÇocuklar idare eder de 4 gün sonra işte daha iyi olurum inşallah. Daha da geciktirmek istemiyorum