Dr.Salih Emre Üregen Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Size oncesi ve sonrasi gonderebilirim suan icin ne tavsiye edebilirim ne sikayet cunku burnum sis ve cok odemli odemler insin net durumumu soylerim

Canım bende senin gibiydim hem estetik hem deviasyon oldum. Olduktan sonra haber verdim aileme. Tabii farklı şehirlerde yaşıyorduk o zaman, o yüzden rahattım birazda :)
Merhaba simdiden gecmis olsun. Evet dogal burun yapiyor Emre bey fakat aileniz tarafindan anlasilmayacak olmasi mumkun degil diye dusunuyorum. Zaten odem ve sislik cok uzun bir surec sekilden anlasilmasa bile mutlaka dikkat cekecektir yuzunuz

O halde resim bekliyoruz:)

Size oncesi ve sonrasi gonderebilirim suan icin ne tavsiye edebilirim ne sikayet cunku burnum sis ve cok odemli odemler insin net durumumu soylerim
gerçekten çok çok geçmiş olsun inşallah bian önce iyilesirsiniz ve sonuçtan çık memnun kalırsın çektiğiniz herseye değer buarada foto paylaşirsaniz da çok sevinirim ama tabii ilerleyen günlerde paylaşmanız daha iyi olur yani en az bir aylikken fln bencede şimdi çok net degildir

Suan oyle sis ki yuzum ilk gunden cok farkli odemli bugun tamponlar alindi rahat nefes alabilmek ne guzelmis Simdilik guzel ilerliyor durumum insallah da oyle olur..

Merhaba,
Bende 7 ekimde dr emre beye ameliyat olacağım hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyrm.
Yeni ameliyat olan sizi görünce çok sevindim
Süreci biraz anlatırmısınz
Çok merak ediyorm.
Merhaba
Korkunuz gayet normal. Bende o gune kadar hic korkmuyorum sanmistim. Ameliytim 23 agustos da idi ama ani bir kararla vazgectim dogalligim bozulur gibi sacma sapan korkularim olustu. Vazgectikten bi hafta sonra yine kararimi verip kesin Emre bey olmali doktorum dedim. Defalarca doktor arayisi, gorusmelerim oldu ilk gorustugum dr da Emre Uregen dir. Ama arastirmalarim sonucu hem en dogali, hem de butce olarak en uygun tercih sebebim oldu. İlk gorusmemiz de beni cok korkuttugu icin vazgectim sizde tanismissinizdir mutlaka cok acik sozlu bir adam soyledigi dogrular moralinizi bozabilir. Bana ilk gorusmede bu burundan fazla bisey bekleme demisti. Kesinlikle yalan vaatlerde bulunmadi. Kalin derili bir burnum oldugunu soyleyip seklini zor alacagini ve odem sisliklerin gec iyilesecegini soyledi. Oradan ayrildigimda ameliyat icin gun almistim fakat on odeme gonderirken ani bir kararla vazgectim. Sonra cok dusundum Emre bey dogru olani soyledi, sonradan uzulmemem icin bastan anlatti burnumun alacagini seklini inecegi sisligi vs. Yani ben size soyle soyliyim keske agustos da olsaymisim diyorum 1ay kaybettim. Ameliyat surecine gelirsek gecen carsamba oldum bugun 10.günüm. Sacma olucak belki ama Ben ameliyati gozumde cok buyuttugumden belki kışın gidemem diye 1 gün önce yani sali günu hamama gittim. Saclarim islak cikip yagmura yakalandim. Yani ameliyat sabahi uyandigimda grip olmustum. Ameliyattan uyandigim zamanda korku ve heyecandan midir bilmiyorum gunume varken regl oldum. Benim icin ilk 3gün cok sıkıntı ama sanirim grip olusumdan ve regl agrisindandi bu sıkıntı. Tampon ciktiktan sonra cok rahat ettim nefes alabildigimi farkettim ama suan yine tikali burnum icindeki yara ve dikislerden dolayi sanirim. Asla deniz spreyi ve verdigi pomad kremi ihmal etmeyin. Doktorumun demesine gore daha erken indi odemlerim bunda ananas suyu ve maydonoz suyunun payi cok:) yani ben bile bu kadar erken toparlanacagini zannetmiyordum. Simdiden cok gecmis olsun diliyorum size.. baska sormak istediginiz ne varsa yardimci olabilirsem ne mutlu bana.

Merhaba,
Bende 7 ekimde dr emre beye ameliyat olacağım hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyrm.
Yeni ameliyat olan sizi görünce çok sevindim
Süreci biraz anlatırmısınz
Çok merak ediyorm.
Bu aksam bantlari cikarip masaja baslayacagim. Bantimdan sonra seklini tam olarak gorecegim insallah. Daha kuculup dogal olunacak dendi fakat ben boyle kalmasina bile raziyim. Surecten korkmayin ben nasil gecicek derken 10gun olmus bile. Uyuyamam diyordum ilaclardan sanirim sorunsuz uykularim oldu. Agrim hic olmadi grip gibi bir his ve ben griptim o his tampondan dolayi oyle hissediliyormus. Alci cikinca bambaska bir burunla karsilastim alcili iken ne kadar sis ve buyuk diyordum neyse suan ki halinden cok mutlu mesudum ben. İnsallah sorunsuz bir ameliyat gecirirsiniz..

Ewt gerçekten çok açıksözlü benim çok kolay geçeceğini söyledi. Ameliyattan sonra nasıl ayapıcam diye düşünüyorum. çok morarma şişme oldumu sizde foto atma sansınız varmı? (öncesi-sonrası)
Benim 2 yaşında oglum var nasıl koruyacağım diye kara kara düşünüyorum.
Ameliyattan kaç gün sonra normal yaşamınıza döndünüz.
Emre bey ameliyattan once ortalama burun şeklinizin nasıl olacağını gösterdimi?

Gerçekten çok tesekkür ederim yazmışsnz herşeyi ama sorular bitmez :):)
Çok saolun

Çok sevindim istediğiniz gibi olmuş. umarım benimki de sizinki gibi güzel sonuçlar verir.
Foto atma şansınız varmı?

Hayir gostermedi yani cok kalin derili hastasi olmamis erkek haric kalin derili burunlari pek cok doktor yapamiyor cok basarili sonuc alinmiyor dedi ben cok iyiyim de demedi. Bu burundan Cok sey bekleme dedi ben ilk gorusmede hayal kirikligi yasamistim ona ragmen olucaktim sonra vazgectim zaman kaybettim ki gec iyilesicekken keske olsaymisim diyorum. Cildim cok hassas benim kardesim yanagimdan opunce bile morarır en korktugum morarmaydi hic olmadi fakat felaket sisti 2.gun biraz, 3.gun felakettim yuz nakli olmus gibiydim tampon alindiktan sonra sislik odem hizla indi soyledigim gibi ananas suyunun cok faydasini gordum ben. Bandaj ciktiktan sonra yani gunlerdir burnum cok sis cigdem hanim soylemisti bu kadarini beklemiyordum suan cok genis burnum yandan sıkıntı yok ama önden cok genis duruyor. Ameliyat sonrasi sis fotolari simdi gonderiyorum korkmayin:)) yarin sabah da son halini gonderirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…