Dr.Salih Emre Üregen Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhabalar...yıllardır burun ameliyatlarıyla bütün forumları takip ediyorum burnumda hem kemik vardı hemde ön tarafı düşüktü , dr.salih emre üreğen in you tube daki videolarını izledim ve karar verdim o kadar işimin ve yoğunluğun arasında amelşyatımı oldum.bugün 2. Günüm nasıl olacağını merak ediyorum isteyen olursa foto gönderebilirim.

merhaba,
Bende 7 ekimde salih emre beye ameliyat olacağım ve eşimden baska kimsenin ameliyat olacağımı bilmesin istiyorum.
Çünkü çevrem estetiğe çok tepkili ve karşılar.
bu durumda olan varmı acaba?
Çıkmazdayım

Benim de öyleydi olunca hepsi de kabullendi ve nasılsa normal karşıladılar.olup bisin öyle söyle olmadan söylersen seni vazgeçirmeye çalışacaklar beni son ana kadar vazgeçirmeye çalıştılar...

benim ailem çok muhafazakar. Kimse burnumdan rahatsz oldugumu bile bilmiyor
Kimse anlamasın istiyorum ama bakalım nasıl olacak ya

benim ailemde bu konuda önyargılı
doğulu bir aileyiz bizde böyle şeyler pek yok
öncelikle nefes problemim vardı sürekli bunu dile getirdim sonra bunu yapsrken buruna şekilde veriyorlarmış dedim
birkaç iyi örnekleri gösterdim onlara aa şuna bakın nasıl değiştirmiş doktor falan diye
tabi bir günde demedim hepsini günlerce
henüz estetik olmadım ama fikri onlara kabullendirdim

Benimde problem olsa onu öne sürerdim öyle kapatırdım olayı. söylememeyi bile düşünüyorum.. 7 ekime daha çok var düşünücez artık bişeyler :) ne zamn olacaksın

Benimde problem olsa onu öne sürerdim öyle kapatırdım olayı. söylememeyi bile düşünüyorum.. 7 ekime daha çok var düşünücez artık bişeyler :) ne zamn olacaksın
bence söyle ya da rahatsızım de ama ayrıntı verme
çünkğ illa ki belli olur yakın çevrn sonuçta, belkş sana küserler bile sakladığın için
benim şuan maddi problmlerim var halledince olacağım

Merhaba benim de ailem pek sıcak bakmıyor malesef ama ikna etmeye çalışıyorum üniversiteye başlamadan ameliyat olmak istiyorum bu arada burun ameliyatını kaça yapıyo doktor Salih bey

en azından siz böyle bişeyi söyleyebilmmissnz :) insallah ikna adersinz :)
Şuan salih bey 10000-12000 TL den açıyor

Merhaba benim de ailem pek sıcak bakmıyor malesef ama ikna etmeye çalışıyorum üniversiteye başlamadan ameliyat olmak istiyorum bu arada burun ameliyatını kaça yapıyo doktor Salih bey

Yeni

Yeni

Peki siz burnunuzun neyinden şikayetçisiniz. mesela benim sadece önünde biraz düşüklük var yaptırırsam sadece kıkırdağa dokunucak etrafımdaki arkadaşlarım gayet güzel olduğunu söylüyo ama ben çok rahatsızım ufak bi ameliyat beni çok mutlu eder buna inanıyorum :) acaba indirim falan yaparmı

benim yanlardan kotu duruyor biraz kemerli ve yamukluk var, bende yaptırınca çok mutlu olacağıma inanıyorum uzun zamandır aklımda olan bişeydi eşimi ancak ikna edebildim :/
İstersen randevu alıp çigdem hnmla öngörüşme yapabilirsin ne kadar erken olursa senin için daha iyi. Çünkü yılda iki kez fiyat artısı varmış.

Benim anladığım kadarıyla burunda az problem olsada fiyat değişmiyor.Çünkü hastane nin 1 geceliği bin lira daha bunun yanında ameliyat hemşiresi anestezi dr na ameliyat ekibine ayrı para veriyorlar iyi ekip iyi dr larla çalışıyor çünkü

Ben annemle baya konuştum bu konuyla ilgili dediki yaşın daha çok küçük bi üniversiteyi kazan ondan sonra düşünürüz sen şimdi derslerine odaklan dedi. bide şey diyor senin burnunda hiç bişey yok Allah başka dert verir haline şükret falan diyo hani şuan bi aciliyet yok üniversiteye gel o zaman olursun falan diyo. Sabırla bekleyeceğim hayırlısı olsun inşallah

Aynen öyle canım sonucta aynı ameliyatı yapıyor.

merabalar bende çok karasızım burnumda kesi izi var yan kısımda 2 kez operasyon geçirdim.kime olacağımı bilmiyorum.çok kararsızım burnum kötü duruyor ve bundan rahatsız oluyorum fiyastlar da uçmuş

Canım bende senin gibiydim hem estetik hem deviasyon oldum. Olduktan sonra haber verdim aileme. Tabii farklı şehirlerde yaşıyorduk o zaman, o yüzden rahattım birazda :)

Evet arkadaşlar bende resim görebiliyor miyim doktor beyin instagram ında ve facebook sayfasından bakıyorum ve tahminimce en iyi sonuçları paylasiyorlar emre bey hemen hemen hergün en az bir ameliyata giriyor yani demek istediğim sosyal medyada ki resimler çok yetersiz daha gerçek sonuçlara ihtiyaç var belki burda bize yardımcı olabilecek birileri vardır? bir de şu ana kadar hiç olumsuz yorum duymadım cidden yok mu memnun olmayan nedense bana biraz yapmacık gibi geliyor çok doğal olduğunu sanmıyorum ama resim tabi bunlar keşke yakından görme fırsatımiz olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…