• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Salih Emre Üregen Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Goldgirl bende ayni aciyi cekiyorum suan Kavisli ve kalkik bir burun istiyorum. Buyuk bir ihtimal revizyon icin dr salih emre beye gitmeyi dusunuyorum cunku cok olumlu yorumlar var onun hakinda. Istersen sende bir arastir

Emre ilhanida begeniyorum ama onun fiyatlarida baya yuksek. Emre uregen hem uygun hemde guzel is cikartiyor gibime geliyor. Ne zaman yaptirmayi dusunuyorsun?

Arkadaşlar emre üregen konu başlığı dışına çıkacağım biraz. Dr. Güncel Öztürk hakkında ne düşünüyorsunuz?

Egerki dogal bir burun dusunuyosan kesinlikle gorus bak kafana yatiyomu yaptigi burunlar guzel. Bende baslarda dogal burun pesindeydim sonradan cok pisman oldum, amaliyatdan sonra anladimki bana gore degilmis. burnun cok kotu degilse en iyisi hic yaptirmamak bu islere girmemek cunku insan piskolojikmen cok kotu etkileniyor

Ben hasan findika yaptirdim cnm. Pismanim cunku simdi begenmiyorum bana cok duz geliyor bende istiyorumki kavisli olsun daha kalkik olsun. Keske acele etmeseydim, birseyi kafaya koyunca hemen yapim diyorum. Sen kime yaptirmayi dusunuyorsun?

Ben muhammet dilber ya da güncel Öztürk düşünüyorum, Salih emre de düşündüklerim arasında idi, barış çakır da istiyorum aslına bakarsan ama 18 bin fiyat verdi, Bu aşama çok zor, her gün değişiyor fikrim son olarak
muhammet dilbere olurum gibi geliyor

Muhammet dilber hakinda iyi seyler duydum ama baris cakiri dusunmezdim fiyat konusunda degil ama benim arkadas yaptirdi ona hicte guzel olmadi birde kendisini cok ilgisiz bulmuslar. Istanbulda mi yasiyorsun?

Arkadaşlar emre üregen konu başlığı dışına çıkacağım biraz. Dr. Güncel Öztürk hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yaptığı burunlar doğala cok yakın burunlar,burunun şekliyle pek oynamıyor kötü bölgeyi düzeltiyor,kimse estetiğimi anlamasın cok ufak bir değişiklik olsun derseniz kesinlikle güncel öztürk fakat burnunuzun zor bir şekli varsa kemikli tombul ve sorunluysa ve biraz daha yapılı durmasını istiyorsanız salih bey daha iyi

Back