- Konu Sahibi aslikorkmazs
burna göre öğrenci olup olmayışınıza göreBurna gore mi fiyat verio arkadasllllarrree. Bana niye 11 bin tl dediiii pffffff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burna göre öğrenci olup olmayışınıza göreBurna gore mi fiyat verio arkadasllllarrree. Bana niye 11 bin tl dediiii pffffff
genelde 4.000 euro fix fiyatveririler telefonda görüşmeye gidince inebilirler biraz daha,salih bey 10.000-13.000 arası emre ilhan 11.000 ile 15.000 arasıGercekten mi? Birileri 16,000 tl den basliyor diye demisti, yazdim emre ilhanin asistanina ama geri donmedi
Hayir gostermedi yani cok kalin derili hastasi olmamis erkek haric kalin derili burunlari pek cok doktor yapamiyor cok basarili sonuc alinmiyor dedi ben cok iyiyim de demedi. Bu burundan Cok sey bekleme dedi ben ilk gorusmede hayal kirikligi yasamistim ona ragmen olucaktim sonra vazgectim zaman kaybettim ki gec iyilesicekken keske olsaymisim diyorum. Cildim cok hassas benim kardesim yanagimdan opunce bile morarır en korktugum morarmaydi hic olmadi fakat felaket sisti 2.gun biraz, 3.gun felakettim yuz nakli olmus gibiydim tampon alindiktan sonra sislik odem hizla indi soyledigim gibi ananas suyunun cok faydasini gordum ben. Bandaj ciktiktan sonra yani gunlerdir burnum cok sis cigdem hanim soylemisti bu kadarini beklemiyordum suan cok genis burnum yandan sıkıntı yok ama önden cok genis duruyor. Ameliyat sonrasi sis fotolari simdi gonderiyorum korkmayin:)) yarin sabah da son halini gonderirim
Merhaba simdi gordum kusura bakmayin. Ben memnunum 3 gun sonra 2 ay oluyor. Evet yuzum cok sismisti ama morarma olmadi sismeside gayet normalmis oda uzun surmedi zaten. Dr bey instagram hesabinda benimde fotografimi paylasti. Kalin derili ve cok genis burnum vardi olabileceginin en iyisi oldu bence. Cok dogal oldu ben memnunum. Fotografimi bana mesaj atarsaniz gonderebilirim.Herkese
Merhaba, ben de birkaç doktora gittim Salih Bey'i instagramdan keşfettim ve yaptığı burunlar gerçekten hoşuma gitti. Sizin yorumlarınızı gördüm sırf size şimdiki durumunuz nedir, doktordan ve burnunuzdan memnun kaldınız mı diye sormak için üye oldum. Söylediklerinizden yüzünüzün çok fazla şişmiş olduğunu anladım, acaba bu herkes için geçerli mi yoksa sizin teniniz vs hassas diye mi bu şekilde oldu? Rica etsem fotoğraf da gönderebilir misiniz?
Merhaba. Revizyon icin bisey diyemem bilgi sahibi degilim fakat yaptigi revizyon ameliytlarinin fotolarini kliniginde gordum gayet guzeldi.Merhaba ben 1 ay önce başka bir doktora ameliyat oldum ve aşırı doğal bir burnum oldu havalı estetik görünümlü istiyorum revizyon için önerir misiniz
Merhaba simdi gordum kusura bakmayin. Ben memnunum 3 gun sonra 2 ay oluyor. Evet yuzum cok sismisti ama morarma olmadi sismeside gayet normalmis oda uzun surmedi zaten. Dr bey instagram hesabinda benimde fotografimi paylasti. Kalin derili ve cok genis burnum vardi olabileceginin en iyisi oldu bence. Cok dogal oldu ben memnunum. Fotografimi bana mesaj atarsaniz gonderebilirim.
Size oncesi ve sonrasi gonderebilirim suan icin ne tavsiye edebilirim ne sikayet cunku burnum sis ve cok odemli odemler insin net durumumu soylerim
Slmlar bende ayni senin gibi, muhammet dilber ve salih emre uregen arasinda kaldim ama alpaslan yildirimi da takip ediyorum. Iki arasinda kaldim. Nasil bi burun istiyorsunuz ? Sanki salih emre beyin burnunlari biraz kalkik geldi bana o yuzden kafam karisik. Ben naturel bisey istiyoruum kalik olmayan :)..Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 senedir bu sitede neredeyse tüm burun estetiği yorumlarını okudum. Bir çok doktor araştırdım. Bazıları fiyattan dolayı olmadı. En son Muhammet Dilber ve Salih Emre Üregen arasında kaldım. 19.03.2017 tarihinde nikahım olacağı için Muhammet Beyden vazgeçmek zorunda kaldım çünkü Şubat için ancak ameliyat tarihi verebildi. Sonrasında Salih Emre Üregen ile görüştüm ve gerçekten çok güven duydum. 15 Aralık da ameliyatım var. Umarım her şey güzel olur. Neden bilmiyorum ama bir çok doktorla görüştükten sonra hep vazgeçtim, içime sinmedi ama Emre Bey ile görüştükten sonra tamamdır işte bu dedim. Ameliyat sürecini ve sonrasını isteyenler için paylaşırım.
Henüz yeni üye oldum, o yüzden sitenin kullanımını çok bilmiyorum. Umarım her şey güzel olur.
..Ben naturelden ziyade kalkık istiyorum :) Daha çok instgram ve facebook ta hastalarına baktım bir çoğu benim istediğim burunlara sahiplerdi. Bir de bana çok güven verdi o yüzden Salih Emre Bey de karar kıldım. Çok heyecanlıyım :)Slmlar bende ayni senin gibi, muhammet dilber ve salih emre uregen arasinda kaldim ama alpaslan yildirimi da takip ediyorum. Iki arasinda kaldim. Nasil bi burun istiyorsunuz ? Sanki salih emre beyin burnunlari biraz kalkik geldi bana o yuzden kafam karisik. Ben naturel bisey istiyoruum kalik olmayan :)
..Ben naturelden ziyade kalkık istiyorum :) Daha çok instgram ve facebook ta hastalarına baktım bir çoğu benim istediğim burunlara sahiplerdi. Bir de bana çok güven verdi o yüzden Salih Emre Bey de karar kıldım. Çok heyecanlıyım :)
..Teşekkür ederim, ameliyat öncesi ve sonrası gelişmeleri sizlerle paylaşırım. Umarım her şey güzel olur :)Kalkik istiyorsan salih emre bey en dogru seciim :) sonuclarini yazarsiiin artiikkk merakla bekliyorum. Bu arada dugunun olcakmis simdiden hayirli ugurlu olsun
Hayırlısı canım..Kızlaaar dudağımın üstünde küçük bir uçuk çıktı, ertesi gün ameliyatım var. Arayıp haber verdim yarın uçuk dağılmış olursa ertelenebilir ameliyat dediler. Yarın hastaneye gideceğim tetkikler için, orada da söyleyeceğim, eğer dağılmazsa ameliyatım olur inşAllah. Çok üzüldüm
Canım çok geçmiş olsun. Bende ameliyat olmak istiyorum fakat sürekli doktor seçimlerim değişiyor. Muhammet dilber ve Emre üregen arasında inanılmaz kararsızım ikisinide beğeniyorum ama Salih beyle ilgili olumsuz bişey okumadım görmedim. 7 temmuzda düğünüm var ondan önce olmak istiyorum ama randevu kolay alınır mı bide güncel ücreti nedir. Teşekkürler..Perşembe sabahı ameliyatım oldu kızlar :) Çok güzel geçti bugün 4. gün yarın tamponlar alınacak. Yüzümde hiç ama hiç morarma olmadı. Şişme de çok az oldu. Sadece gece kan pıhtılaşması olduğu için sabah nefes almakda güçlük çekiyorum o kısmı çok sinir bozucu. Ama genel olarak çok iyi geçen bir süreç oldu. Yapı olarak cildim çok hassastır ama ona rağmen hiç köyü bir şey olmadı.