- 17 Haziran 2016
- 94
- 32
- 38
- 31
- Konu Sahibi aslikorkmazs
-
Merhaba ben 1 ay önce başka bir doktora ameliyat oldum ve aşırı doğal bir burnum oldu havalı estetik görünümlü istiyorum revizyon için önerir misinizMerhaba ameliyat oldunuz mu? Merak ediyorum donus yaparsaniz sevinirim.
Hangi doktora oldunuz acabaMerhaba ben 1 ay önce başka bir doktora ameliyat oldum ve aşırı doğal bir burnum oldu havalı estetik görünümlü istiyorum revizyon için önerir misiniz
Hakan Soygür çok iyi bir cerrah ve çok iyi bir insan ben estetik görünümlü istedim hepsi buHangi doktora oldunuz acaba
Burnum henüz 1,5 aylık sanırım revizyon için 1yıl dolması gerekiyormuşEmre ilhanida begeniyorum ama onun fiyatlarida baya yuksek. Emre uregen hem uygun hemde guzel is cikartiyor gibime geliyor. Ne zaman yaptirmayi dusunuyorsun?
Emre uregen uygun mu ? 10.000 tl fiyat verdi geçen gün aradığımda.
Yaptığı burunlar doğala cok yakın burunlar,burunun şekliyle pek oynamıyor kötü bölgeyi düzeltiyor,kimse estetiğimi anlamasın cok ufak bir değişiklik olsun derseniz kesinlikle güncel öztürk fakat burnunuzun zor bir şekli varsa kemikli tombul ve sorunluysa ve biraz daha yapılı durmasını istiyorsanız salih bey daha iyiArkadaşlar emre üregen konu başlığı dışına çıkacağım biraz. Dr. Güncel Öztürk hakkında ne düşünüyorsunuz?
ikisininde fiyatları aynıEmre ilhanida begeniyorum ama onun fiyatlarida baya yuksek. Emre uregen hem uygun hemde guzel is cikartiyor gibime geliyor. Ne zaman yaptirmayi dusunuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?