• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Salih Emre Üregen Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Benimde revizyon için 1 yıl kadar beklemem gerekiyor. Doktorlar her ne kadar 6 ay dese bile 1 yıldan önce burun oturmuyor çünkü ameliyat olan arkadaşlar bilir. 1 yıla 15 bin olucak heralde fiyatları Salih Emre beyin:110:

Kızlar ben şehir dışında oturduğum için muayeneye gidemedim whatsapptan fotoğraf gönderdim ona göre fiyat belirlediler nasip olursa inş ocak ayında ameliyat olacağım salih beye

Ben hala kararsızım şuan :/ alpaslan yıldırımla ilker manavbaşınıda düşündüm sizce hangisine olmalıyım emre üregenden sonra

Ben kesinlikle kapalı ameliyat istediğim için Alpaslan Yıldırım'ı zaten eliyorum. İlker beyle de ilgili hiç bilgim yok açıkçası

Hadi ya bende doğal bi burun istiyorum o yüzden doktor seçimi çok önemli bi kere yaptırcaz sonuçta hala kararsızım :/

Hadi ya bende doğal bi burun istiyorum o yüzden doktor seçimi çok önemli bi kere yaptırcaz sonuçta hala kararsızım :/
Valla ben 3.ye yaptırıcam canım ilk değil :-) o yüzden kapalı tekniği istiyorum zaten kesi yeri ve izlerden çok başım ağrıdı. Yoğurdu üfleyerek yeme misali. Her hekimi bir tutamam zaten doğru olmaz ancak Emre beyin bir cümlesi var "hastaya senin burnun kapalı teknikle yapılmaz demek yerine ben kapalı teknik konusunda yeterli bilgi ve tecrübeye sahip değilim demek daha etik olur" diye. Bencede öyle. Açık teknikle tüm burna hakimiyet sağlanmasına ve bence daha kolay olmasına rağmen Emre bey kapalı teknikle birçok doktorun yaptığı burna fark atıyor

İlk ameliyatımı devlet hastanesinde oldum kbb uzmanıydı ikincisini özelde bir plastik cerrah yaptı ancak benim için elinden geleni yaptığını düşündüğüm için burdan ismini vermeyi doğru bulmuyorum rinoplasti hastalarında oldukça başarılı çünkü insanları farklı yönlendirmek istemem. Burnumu daha iyi hale getirdi doğru ama istediğim bu değil. İz konusuna gelince herkesin bünyesi yara iyileşmesi farklıdır benim ilk ameliyatımdan kaynaklı doku kaybım var kesi yerinde doktorun attığı dikiş deriyi yemiş kıkırdak taşıması yapılması gerekiyor muayene gittiğimde de Emre beyle ilk bunu konuşucam

Benimde burnum böyle ama hiç beğenmiyorum

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    49,8 KB · Görüntüleme: 337
Back