- 28 Nisan 2016
- 35
- 17
- 3
- 30
- Konu Sahibi aslikorkmazs
Ben 9500 öduycem tabii daha önceden randevu almistim ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zamandı görüşmeniz acaba?ve ameliyat tarihini hangi aya verdiler?Ben 9500 öduycem tabii daha önceden randevu almistim ben.
Simdiden randevu alin. Fiyatiniz sabit kalir.Benimde revizyon için 1 yıl kadar beklemem gerekiyor. Doktorlar her ne kadar 6 ay dese bile 1 yıldan önce burun oturmuyor çünkü ameliyat olan arkadaşlar bilir. 1 yıla 15 bin olucak heralde fiyatları Salih Emre beyin
Haklısınız teşekkür ederimSimdiden randevu alin. Fiyatiniz sabit kalir.
Peki ameliyat tarihini belirleyince on odeme istediler mi?yani kapora gibiSimdiden randevu alin. Fiyatiniz sabit kalir.
1000 tl istiyorlar ameliyat ücretinden düşülcek şekildePeki ameliyat tarihini belirleyince on odeme istediler mi?yani kapora gibi
Bende ağustosun ilk haftasına randevu aldım hayırlısı olur inşallahKızlar ben şehir dışında oturduğum için muayeneye gidemedim whatsapptan fotoğraf gönderdim ona göre fiyat belirlediler nasip olursa inş ocak ayında ameliyat olacağım salih beye
Malesef kendisine mesaj gönderdim hatta özel durumumu da anlattım ama kapalı teknikle hiç yapmadığını söylediÖyle biliyorum
Valla ben 3.ye yaptırıcam canım ilk değil o yüzden kapalı tekniği istiyorum zaten kesi yeri ve izlerden çok başım ağrıdı. Yoğurdu üfleyerek yeme misali. Her hekimi bir tutamam zaten doğru olmaz ancak Emre beyin bir cümlesi var "hastaya senin burnun kapalı teknikle yapılmaz demek yerine ben kapalı teknik konusunda yeterli bilgi ve tecrübeye sahip değilim demek daha etik olur" diye. Bencede öyle. Açık teknikle tüm burna hakimiyet sağlanmasına ve bence daha kolay olmasına rağmen Emre bey kapalı teknikle birçok doktorun yaptığı burna fark atıyorHadi ya bende doğal bi burun istiyorum o yüzden doktor seçimi çok önemli bi kere yaptırcaz sonuçta hala kararsızım :/