Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

üzülme hazecim,tabikide senin beğenmen çok önemli.düzeltilecek bir sorundur eminim.sağlık olsun gerisi hallolur.bende kesinlikle sana katılıyorum ki şu konuda kalkık olupta doğal olan burunlarda var.mesela benim burnum biraz kalkık ama ne bana nede çevremdekilere yapmacık geliyo.herkes çok doğal göründüğünü söylüyor.resmimi ilk buraya koyduğumda bazı arkadaşlar çok kalkık olmamışmı diye yorumlar yapmışlardı ama sonra biraz daha oturduğunu gördüler.yani hafif kalkık olması bana göre ,hoş bir görüntü veriyo.direk doğal olsun diye aman ben öle kalkık bir burun istemiyorum diye söze başlarsanız doktorda ona göre tasarım yapıyo.aklınızda varsa mutlaka bu fikrinizi doktora söyleyin.çok abes durucaksa o zaten size anlatır detaylı bir şekilde.doğal olan burun kalkık olmayan,çok kısa olmayan vs. vs bir burun değil yüzünüze uymuş olan bir burundur.(bu tavsiyem yeni ameliyat olacak arkadaşlara burnunuzun şekline çok düşünerek karar verin.bence hastaların memnun olmamalarının en büyük nedenlerinden biriside ne şekil istediklerini bilmemeleri yada doktorlarına bunu tam olarak anlatamamaları.aman nede olsa doktordur güzel yapar demeyin sizde burnunuzun şeklinde söz sahibi olun sonradan pişman olmamak için.)

Kizlar reha beye revizyon yaptiraniniz oldumu? ben yeni uye oldugum icin forolara bakamiyorum, ama bu doktor secimi nekadar zor bisey ooooofffffffffffffffffffffffffff

siz bir beysiniz ve hoş olmuş burun umarım bayanlarda başarabiliyorlardır eğer foto sizseniz tabii

ben de oynansın ama ne dediysem o isterim keşke yapabilseler.bu yıl ne kadar acaba ücreti?bilen var mı

hepsini değil birini gördüm bu yüzden yorumum çok mantıklı değila ma ben hoş bulmafım ama çok görmek lazım tek burunla karar olmaz kimseye haksızlık edilmez ama o bayanın burnuu darılmaması için yazamıyorum benim hoşuma gitmerdi uzun ve yuvaraksı bu da nasıl kelime oldusa

barış çaır yazan esmerce bi hanımdı ama dedim ya barış çakırdan başka burun görmedim yani 25 mesajı tamamlayınca bakacağım tekrar.yanıltmayım kimseyi

ay işte ben o şişkin burundan yuvarlak uçtan korkuyorum buraya kadar çok güzeldi yorumlar ama şiş yuvarlak deyince tüh .ama belkide geçici??

kesinlikle sorunlu burunlar farklı mesela emre iilhandı adını yanlış yazmış olabilirim tam çok iyi yapıyor dedimm birkaç fotoğrafta birbaktım geniş bir burnu aynı şekilde ön yuvarlak falan yapabilmiş hayallerim yıkıldı ama hala aklımda genişleri de yapabilseydi o kızı görmeseydim aslında çok hoşunma gitmişti ama yanıltmayım daha tam görmedim hoş demek de yanıltabiliyor

iyi de o arkadaş yukarda yazmış sizse sürekli öven ve tanıdık olduğu izlenimi uyandıran birisiniz.ben de reha bey için söylenenlerden etkilendim çoğu kişi memnun.ama beni de siz şüphelendirdiniz bide duygu denen arkadaş.ama tabii suçlamıyorum şüphe.şahsınıza almayın ama böyle forumlarda paralı çalışan çok doktor tanıdığı var ve boşuna günaha girip milleti zehirliyorlar.bilg,i veren herkese iyi kötü size o arkadaşa herkese teşekkür edelim saygı duyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…