Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
umarım iyi sonuçlar alırsın ebru pişman olmayacaksın emin ol reha hoca anlatılmaz yaşamak lazım onun üzerine estetik cerrah tanımıyorum değerl,i saygıdeğer sevimli ilgili bilgili doktorum benim...onu çok seviyorum tatlı doktorum doktorların harikası güven mutlu olursun...

tsk ederm canm, insallah bende güzel bir burna sahip olurum, reha hoca gördügüm kadarıyla gercekten de cok iyi biri :)

Tamam reha hoca cici süper harika üstne yok ama hani resim ? varda ben mi gözden kaçırıorum ya da başka yerdemi bilemiorum?

ben tam bir yıldır bekliyodum ameliyatı,Reha hocadan dğl benim programım birtürlü müsait olmadı o yüzden bir yıl bekledim düşün artık ne kadar gerildim ama bi okadarda kendimi rahatlatmaya çalışıyodum herşey çok güzel olcak die heyecanlanıyodum yani hele son günler hiç geçmiyor son saatleri düşün artık:) ama oldu bitti işte hatta üzerinden 17 gün geçti...Bu ameliyatı olduktan sonra anladım ki bunun en zor yanı ameliyat olmak falan filan değil,ameliyat olduktan sonra bekleyiş süresi...Sabır,sabır,sabır...Resmen günleri sayıyorsun her gün biraz daha değişiyor,iyileşiyor,çok uzun bir süreç ama gerçekten kuvvetli bir sabır gerekiyor..Ama tabi bu arada aynalara küsüyorsun bi süre soğuyorsun kendinden,güzelleşene kadar:)ve birde ya daha kötü olursa düşüncesi,pişman olur muyum acaba?Geri dönüşüde yok ki...İşte bu düşünceler yiyip bitiriyor seni bu iyileşme sürecinde ama dediğim gibi hergün dahada iyileştiğini görünce korkulacak bişey olmadığını anlıyorsun hele bide ameliyatı yapan Reha hocaysa yok ya sonucun kötü olma ihtimali yok diyorsun,tabi önce Allah'a güveniyosun ...Hayırlısı ne diyelim,bekliyoruz...:1hug:

Tamam reha hoca cici süper harika üstne yok ama hani resim ? varda ben mi gözden kaçırıorum ya da başka yerdemi bilemiorum?

cnm sen reha hocayla görüsmeye gittin mi? ben bahsettigim gibi bugun gittim ve inan resim fln sormak aklına gelmiyor onun konusmasından sonra... bu arada ben reha hocanın yaptıgı sadece bir burun gördüm ve son derece dogal gözüküyordu

ben resim görmeden kesinlikle güvenemem şuan petek dinçözün burnuna mesela herkes ölüp bitio ama ben beenmiorum mesela yani zevkler farklı oluo önce bi görsem burunları ona göre kafadan elerim görşmeye de gerek kalmaz. sen resim mi gördün yoksa direk bi hastasını mı gördün eğer resimse ve sende varsa gönderebilirsen çok sevinirim. Zaten eğer ona ameliat olup birde beenirsem zaten çarşaf çarşaf koyucam burayaki kimse benim gibi sürünmesin

cnm kimse resmini internette göstermekten cok hoslanmıyor malum o nedenle de bir sey diyemiyorsun tabii resim koy diye, yoksa ben de cok istiyorum yaptıgı burunların resimlerini görmeyi. aslında olan arkadaslar resimlerini paylasırsa, sadece burun kısmı da olur cok iyi olur yanii aydınlanmıs oluruz...

haklısın tabi ama bukadar methedilince insan çok merak edio napalım o açıdan bakıcam bende artık.

arkadaslar resim paylasabilecek olan var mı acaba? sadece burun kısmı da olur yüze gerek yok...

merhaba arkadaşlar reha hocanın hastalarından resim istemişsiniz daha önce koymuştum ama sildim rşimdi sizler için resmi çöp kutusundan alıp tekrar ekliyorum inşallah azda olsa işinize yarar kusura bakmayın baska resmim yok çünkü foto makinem olmadıgı için çekip koyamıyorum bunuda kuzenimin makinasından koymuştum sagolsun :1hug:

cnm cok tesekkur ederiz yaa cok makbule gecer cok sagol, ama ben resim göremedim eklemedin henüz galiba?

ladyanna, cnm resim koymayı mı unuttun yoksa bende mi bir sorun var göremiyorum...iki gündür merakla bekliyorum

kızlar sürekli hata verdiği için biraz gec oldu akşamdan beri ugrasıyorum yeni yükleyebildim bakabilirsiniz profilimde

kızlar sürekli hata verdiği için biraz gec oldu akşamdan beri ugrasıyorum yeni yükleyebildim bakabilirsiniz profilimde

cnm simdi gördüm resmi coook güzell nazar degmesin cok begendimm :) bu arada eski burnun nasıldı acaba,onunda resmi varsa koyabilir misin yoksa da anlatabilir misin, burnun nasıldı da bu sekilde yapıldı acabaa?

Çoooooooooooooookkkk teşekkr ederim iyikide koymuşsun burnunda gayet güzel olmuş. burnuna neler yapıcaanı önceden sölemiş miydi sana neler yaptı mesela? birde burun içinde sorun varsa ( ör.deviasyon) onu da kendi mi halledio yoksa birde kbbci mi grio ameliata?

layyza'cımm cok güzel olmus degil mi ladyanna'nın burnuu ben coook begendimm, massallaahhh :) bugun ameliyat randevusu almaya calısıyorum bu arada hoca ameliyattaymıs :)

layyza'cımm cok güzel olmus degil mi ladyanna'nın burnuu ben coook begendimm, massallaahhh :) bugun ameliyat randevusu almaya calısıyorum bu arada hoca ameliyattaymıs :)

evet çok güzel bi de teni pürüzsüz galiba heykel gibi. hadi hayırlısı senin içinde. çok uzak bi tarih alma bence sabırsızlanabilirsin bi de hava ısınır. İiiişallah seninkide böle güzel olur sen sdc estetik yaptırıcaktın diimi buarada? bu resim işi çok iyi oldu hihoyyyt çünkü bende görüşmeye gitsem tavrına göre belki resim soramayadabilirim ya da sorarım ama bana göstermeyebilir. buarada senin burnuna şunu yapıcam bunu yapıcam dedi mi? işte hafif kaldırıcam filan şeklinde

cnm reha hocaya ulasamadıgım icin ameliyat tarihi alamadım ama daha önce de dedigim gibi mayısta ancak olabilirim ameliyatı bu da beklemem anlamına geliyor ki panik olmam insallah...ben estetik olacagım ama aynı zamanda da nefes sorunum var gibi öyle bir durum varsa onu da halledecek. benm burnumu eliyle kontrol etti ve kemer alırım kaldırırım ucunu düzeltirim fln dedi yani burnuma ne yapılması gerektigini ve ameliyat sürecini anlattı

cnm simdi gördüm resmi coook güzell nazar degmesin cok begendimm :) bu arada eski burnun nasıldı acaba,onunda resmi varsa koyabilir misin yoksa da anlatabilir misin, burnun nasıldı da bu sekilde yapıldı acabaa?

çok tesekkürler,eski burnum uzun,yanlardan kemikli ve üstünde çok fazla olmasada kemer şeklinde bi çıkıntı vardı ,kızlar dijital bi fotograf makınam yok o yuzden kendimde sürekli resim çekip burayada ekliyemiyorum dediğim gibi bunuda kuzenimin makınasıyla çekmiştik ama olurda fotograf makinası temin edersem her acıdan çekip koyarım buraya yardımcı olabilmek için

banada işte öle şeyler demişlerdi hafif kaldırıcaz demişti doktorum. sen hiç denedin mi elinle burun ucunu kaldırdın mı ben çok komik oldum ondan korktum sora buradaki bi doktora sordum o elinizle yaptıınız gibi olamaz zaten filan dedi. umarım burnun içini de yapabiliodur bi de ona doktor aramiiim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…