umarım iyi sonuçlar alırsın ebru pişman olmayacaksın emin ol reha hoca anlatılmaz yaşamak lazım onun üzerine estetik cerrah tanımıyorum değerl,i saygıdeğer sevimli ilgili bilgili doktorum benim...onu çok seviyorum tatlı doktorum doktorların harikası güven mutlu olursun...
insallah cnm yaa, insan korkuyor ameliyat sonucta hele de yüzünde bir degisiklik olacak ki ya kötü olur da pisman olursam diye düsünüyorsun. ama düsün düsün bir yere varılmıyor, en iyisi oldu bittiye getirip ameliyat günü almak. ben mayıs ortasında olmayı planlıyorum, reha hoca gec tarihlerde sorun olmaz veririz dedi, gerci mayısa da cok var beklerken gerilmem umarım :)
Tamam reha hoca cici süper harika üstne yok ama hani resim ? varda ben mi gözden kaçırıorum ya da başka yerdemi bilemiorum?
cnm sen reha hocayla görüsmeye gittin mi? ben bahsettigim gibi bugun gittim ve inan resim fln sormak aklına gelmiyor onun konusmasından sonra... bu arada ben reha hocanın yaptıgı sadece bir burun gördüm ve son derece dogal gözüküyordu
ben resim görmeden kesinlikle güvenemem şuan petek dinçözün burnuna mesela herkes ölüp bitio ama ben beenmiorum mesela yani zevkler farklı oluo önce bi görsem burunları ona göre kafadan elerim görşmeye de gerek kalmaz. sen resim mi gördün yoksa direk bi hastasını mı gördün eğer resimse ve sende varsa gönderebilirsen çok sevinirim. Zaten eğer ona ameliat olup birde beenirsem zaten çarşaf çarşaf koyucam burayaki kimse benim gibi sürünmesin
merhaba arkadaşlar reha hocanın hastalarından resim istemişsiniz daha önce koymuştum ama sildim rşimdi sizler için resmi çöp kutusundan alıp tekrar ekliyorum inşallah azda olsa işinize yarar kusura bakmayın baska resmim yok çünkü foto makinem olmadıgı için çekip koyamıyorum bunuda kuzenimin makinasından koymuştum sagolsun :1hug:
kızlar sürekli hata verdiği için biraz gec oldu akşamdan beri ugrasıyorum yeni yükleyebildim bakabilirsiniz profilimde
kızlar sürekli hata verdiği için biraz gec oldu akşamdan beri ugrasıyorum yeni yükleyebildim bakabilirsiniz profilimde
layyza'cımm cok güzel olmus degil mi ladyanna'nın burnuu ben coook begendimm, massallaahhh :) bugun ameliyat randevusu almaya calısıyorum bu arada hoca ameliyattaymıs :)
evet çok güzel bi de teni pürüzsüz galiba heykel gibi. hadi hayırlısı senin içinde. çok uzak bi tarih alma bence sabırsızlanabilirsin bi de hava ısınır. İiiişallah seninkide böle güzel olur sen sdc estetik yaptırıcaktın diimi buarada? bu resim işi çok iyi oldu hihoyyyt çünkü bende görüşmeye gitsem tavrına göre belki resim soramayadabilirim ya da sorarım ama bana göstermeyebilir. buarada senin burnuna şunu yapıcam bunu yapıcam dedi mi? işte hafif kaldırıcam filan şeklinde
cnm simdi gördüm resmi coook güzell nazar degmesin cok begendimm :) bu arada eski burnun nasıldı acaba,onunda resmi varsa koyabilir misin yoksa da anlatabilir misin, burnun nasıldı da bu sekilde yapıldı acabaa?
cnm reha hocaya ulasamadıgım icin ameliyat tarihi alamadım ama daha önce de dedigim gibi mayısta ancak olabilirim ameliyatı bu da beklemem anlamına geliyor ki panik olmam insallah...ben estetik olacagım ama aynı zamanda da nefes sorunum var gibi öyle bir durum varsa onu da halledecek. benm burnumu eliyle kontrol etti ve kemer alırım kaldırırım ucunu düzeltirim fln dedi yani burnuma ne yapılması gerektigini ve ameliyat sürecini anlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?