Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm ilk zmnlar yani ameliyattan sonra bir kac gün sende yasayabilirsin pismanlık o sisligi morlugu görünce ama sakın korkma herkes yasıyor bu ruh halini, sonra da ohh bee iyiki olmusum keske daha önce olabilseymisim deyip eski burnunla yasadıgın günlere üzülüyorsun

AmyLeee şimdiden geçimiş olsun.Bence ameliyat olan kimse ne ameliyat sonrası nede çok sonrası pişman olmuyor.Belki herkes hayallerindeki buruna kavuşamıyor ancak herkesin burnu eskisinden daha güzel oluyor.

ben hazırlıklıyım sayenizde ameliyat olmadan herşeyi öğrendim
kaydirigubbakcemile3

AmyLeee şimdiden geçimiş olsun.Bence ameliyat olan kimse ne ameliyat sonrası nede çok sonrası pişman olmuyor.Belki herkes hayallerindeki buruna kavuşamıyor ancak herkesin burnu eskisinden daha güzel oluyor.

teşekkür ederim maideniz.umarım bende pişman olmam..

amyleee olmazsın merak etme, hani daha iyi olur muydu dersin belki ama pisman asla ve asla olmazsın hic sanmıyorum

olmam olmam.süper olur zaten burnum.cok iyiyim cok mutluyum.korkmuyorum. :umursamaz:

aa tabii ki süper olacak reha hocanın yaptıgı tüm burunlar süper oluyor, korkacak da gercekten hicbir sey yok, bitince anlayacaksın ne ara oldu ne ara bitti bu muydu ameliyat diyeceksin :) sonra da cookk mutlu olacaksınn allahım sana sükürler olsun iyiki oldum bu ameliyatı diyeceksin, ayrıca korkulacak zor bir ameliyatta degil, oluyo bitiyo anlamıyorsun bile

çarşamba günü bu konu hakkındaki fikirlerimi iletirim :) süper burnumuda 1 ay sonra gösteririm artık.yatıyım ben şimdi dinleniyim biraz.iyi geceler ebrucum :a015:

Ebru profiline yazamadığım için buradan yazıyorum. Ebru çok beğendim burnunu çok yakışmış. Tabi eski halini görmediğimden fazla yorum yapamıcam. Senin burnun hakkındaki olumsuz düşüncelerini şimdi resimlerini görünce yersiz bulduğumu söylemek isterim. Sen de daha fazla kafana takma lütfen. Ben Reha Beyin randevusunu iptal edecektim ha bugün ha yarın diyordum. Ta ki senin resimlerini görene kadar. Emre İlhanı kafaya koymuştum ama neden Reha Bey olmasın diye düşünmeye başladım şimdi. İstanbula gitmeyi göze almıştım ama şimdi arada kaldım.

Ebrucum bende sana diğer arkadaşlar gibi "boş yere endişe ediyosun burnun çok güzel olmuş" demek isterdim ama diyemiyorum.Çünkü fotoğraflarını bir türlü göremedim :). neden göremiyorum?

arkadaslar ya bılmıyorum pek su cekmedıgımdenmı bılmıyorum benım burnumu temızlemek ıstedıgımde kulak copu sureklı kanlanıyor.akıntı yok ama kanlanma var bu son ıkı aydır.son 6.ayımdayım ve bu benı rahatsız edıyor.zaten ılk 4 ay gayet ıyı ıdı ıcerden bır seyde koparmadım.ne oldu ıse bu spreyı kullanmayı kestıkten sonra olu.kuru temızleme yaptıgım ıcınmı nedır?benzer seylerı yasayan varmı

geçmiş olsun tatlım a.s. inşallah herşey böyle güsel devam eder. güselce dinlen =)yeni burnun sana şans getirsin opuyorumnanaktan

şimdiden geçmiş olsun sana daa.s. reha bey sanırım senin doktorunda =) kendi adıma iyi bir tercih olduğunu söyleyebilrim=) bol şans :Saruboceq:

Evet haze daha öncede konuşmuştuk ta haziranda arayıp ekim 13'e randevu almıştım. Bugün sabah işe gitmek için çıktım birden kendimi Reha Beyin odasında buldum. Hayırlısı ise bugün muayane olurum ve Cuma günüde ameliyat olurum dedim yolda giderken yoksa ameliyatı askıya alacaktım ve büyük olasılıkla Reha Bey'e yaptırmayacaktım. Herşey istediğim gibi oldu. Reha Bey gerçekten de çok sempatik ve tatlı biri. Çok arkadaşça sanki daha önceden tanıdığım biri gibiydi. Yurtdışına çıkacağından gelince yapalım dedi ama ben illa gitmeden yapın diye ısrar ettim ve randevuyu kopardım. İnanırmısın ameliyatla ilgili hiç bir şey sormadım. Ameliyat öncesi ve sonrası destek hattı var nasıl olsa. Tek sorun alçılarım 10 gün kadar kalacak. Gerçi uzun kalması sıkıntı olmaz dedi. Ekim 12 de dönecekmiş. bende o gün alçılarımı aldırım işe başlarım diye düşünüyorum. Daha ameliyat olmadan alçılardan bahsediyorum. İnşallah güzel ve sağlıklı bir buruna kavuşurum.

Birde arkadaşlar içinizde çalışan ve ameliyat olan arkadaş varsa beni aydınlatırsa sevinirim. SSK' lıyım ameliyattan sonra aldığım işgöremezlik raporunun geçerliliği varmı?SSK dan raporlu olduğum günler için para alabilirmiyim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca Haze profilindeki resmi daha yeni görebildim. Tek kelimeyle HARıKA. Reha Bey benim burnumuda böyle güzel yapar inşallah.

ya ben 22 ekime aldım randevuyu.oysa hemen ameliyat olmak istiyordum.imkansız yurtdışına gidicem dedi.ama size randevu vemiş.canım sıkıldı yaaa.ben de hemen olsun bitsin istiyorum.( bu arada vazgeçen olursa yer değiştirebiliriz yani:))

hulo80, eğer kamuda çalışıyorsanız raporun geçerliliği tabi ki var.maaşı rapor günü kadar eksik alırsınız.o parayı sonradan sskdan alacaksınız. ama eğer özelde iseniz ne kadar kabul ederler izin olayını bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…