Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ebrucum aslında şikayetçi dğlim burnumun büyüklüğünden ama ne bilim merak ettim hala küçülür mü diye çünkü elimle baktığım zaman hala şişlik var gibi hissediyorum acaba bana mı öle geliyo diyodum,bu arada saol ladyannacım:)))

rica ederim melikecim.şu an 7. aydasın zannedersem.peki sen 6. ay gibi kontrole gitmedin mi?reha bey bir şeyler söylemiştir bu şişlik konusunda sanada.

Arkadaşlar tek soru Reha bey mi Ferruh bey mi?
Bakıyorumda bazılarınızda şişlikler var şikayetçisiniz valla acayip kafam karıştı..

Sevgili ebru_ebru... Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim..

rica ederim melikecim.şu an 7. aydasın zannedersem.peki sen 6. ay gibi kontrole gitmedin mi?reha bey bir şeyler söylemiştir bu şişlik konusunda sanada.

ladyannacım gitmedim ben 6.ay kontrolüme,bi türlü denk gelmedi benim mezuniyetti,Reha beyin yurt dışına gitmesi falan gitmedim yani anlayacağın,ihmal ettim..

merhaba kızlar ben de 17 eylül perşembe günü reha beye ameliyat olacağım. Ama son günlerde çok kararsızlığa düştüm ya kötü olursa diye. Çünkü ben zaten şu anda burnumdan dolayı mutsuz ve rahatsız değilim. Solunum problemim de yok. estetik açıdan da çok rahatsız değilim. Burnum tabii ki öyle güzel denebilecek bir burun değil. zaten bunun için ameliyat düşünüyorum daha güzel olması için. Okuduğum kadarıyla şişliklerin inmesi burnun güzel halini alması da uzun sürüyormuş ve %100 de iyi olmuyor. Eğer gerçekten burnumdan nefret etseydim kaybedicek bir şeyim olmazdı ama şimdi burnumun bu halini kaybedersem diye de korkuyorum. Reha bey tabii çok rahatlattı beni, ameliyatımın çok kolay olacağını söyledi. Ama "ben gerek görmüyorum istersen bir düşün" dedi Napacağımı bilmiyorum her an vazgeçebilirim bana bi akıl verin fisfisfis

hmmm buna acıkcası bızım dedıklerımız degılde asıl senın ıstegın belırleyecek.benım burnum profılden kocamandı ama onden okdar rahatsız etmezdi.kımı arkadaslarım ne gerek var sacmalama kımısı ıse bır an once yaptır derdı.ve acıkcası bende her nekadar okdar yok desemde kafaya takmasamda hanı oturup dusunmesemde :))yaptırmak ıstedıgımı anladım.sende ıse reha bey okadarda gerek yok demıs yanı okadar problemlı degıl.evet ben memnun oldum.guzel bır burnum oldu dıyorum.lakın suan ıyılesme surecınde hala belkıde ondan.eskı burnumun rahatlıgını cok ozluyorum..gercekten bır ıhtıyac olduguna ınanıyorsan yaptır.ama okadarda kafana taktıgın bır durum yoksa bence yaptırma.bıde gercekten buyuk bır degısım saglayacaksa olabılır ama ıfadende bıle okdar fark yaratmıyacaksa bu kadar zahmete gerek yok

Bende senin düşündüklerini düşünüyorum bazen.Şişliklerden felan bahsediliyo sürekli.Ama "Reha beye ameliyat olup eski halimden daha kötü oldum" diyen görmedim.Sanırım bu kararsızlığı herkes yaşıyodur ameliyattan önce.

dogruya bıde ya sımdıkı halımı ararsam ya daha kotu olursa dusuncesı var.en zoru.bunu kımse bılemez.ıstedıgın seyın zorluguna ve doktorun tecrubesıne e bıde sansa baglı.ben hala nasıl karar verdım o an ne dusundumde olur dedım bılmıyorum =)))hatta suan ya amelıyat oldum ben ya dıyorum =)))sonucu ancak yasayarak gorebılıyor ınsan

merhaba,ben yeni üye oldum.29 eylülde randevum var reha hoca ile.ama bekleyemiyorum.hemen ameliyat olasım var.randevudan hemen sonra gün verse keşke.

kızlar profilime şu anki burnumun resimlerin koydum bakıp bana akıl verirseniz çok sevinirim, burnumun güzel olmadığının farkındayım fakat bu bana özgüvenimi etkileyecek kadar bi rahatsızlık vermiyor. daha önce dediğim gibi perşembe ameliyatım var bilmiyorum korkuyorum beğenmiycem diye... Kafayı yemek üzereyim...
akannehir

seni rahatsız etmiyorsa yaptırma .Ama bence birkaç sene sonra tekrar düşünürsün.Bana öyle oldu.Doktorla görüşmüştüm düşünüp ameliyat tarihini ayarlayacaktık ama ben vazgeçtim.Şimdi yine ameliyat olmaya karar verdim ve bu sefer kesin..

uffhh neyse ben heralde narkozu alana kadar böyle muallakta kalıcam ameliyat olursam haberdar ederim sizi kızlar... heralde bu gidişle ameliyatın yanında bi de psikiyatri masrafı yapıcam

canım şişlik sorun dğl yani bu iyileşme sürecinde olan bişey,her doktorun yaptığı ameliyatta olur,buna göre kıyaslama yani..
ya ben şişliğe morluğa kendimi hazırladım ama benim endişelendiğim şey narkozdan çıkış. Ameliyat bitince narkozdan çıkarken nasl oluyo? Bazı insanlar çok kötü hissediyorlarmış kendilerini. Ben de televizyonda izledim ve korkmaya başladım akannehir

Herkese merhabalar,
Ben 27 Ağustos tarihininde Reha Hocaya burnumdan estetik ameliyatı oldum.
Ameliyat olmadan önce çok doktora gittim görüştüm en çok güvendiğim insan Reha hoca olduğu için ameliyat olmaya karar verdim.Bazı doktorlarla görüşmeden sonra korktuğum için ameliyat olmaktan bile vazgeçmeyi düşündüm.Reha hoca bana çok güven verdi ve hemen ameliyat olmaya karar verdim.Ayrıca bu siteninde bana çok faydası oldu ameliyat olmadan önce üye olmadan yazıların tamamını takip ettim.Ameliyatım iyi geçerse kendime söz vermiştim Reha hoca için kayıt olup düşüncelerimi yazacağımı.
Ameliyat sonrası ve ilk gece biraz sıkıntım oldu ama hiç ağrım omadı bir kez bile ağrı kesici içmedim.Narkozdan korkan arkadaşlar için bende çok korkuyordum hatta psikologa bile gittim.Zaten ameliyat süresine göre narkoz veriyorlar ben çok rahat uyandım odaya taşınırken midem çok bulandı ve narkozu kusarak attım.Sonrasından da çok rahattım hiç ameliyattan çıkmış gibi hissetmiyordum kendimi.
Şimdi burnumu beğeniyorum inşallah sonrasıda böyle olur.
Reha Hoca ya kontrole gittim burnumu oda beğendi.
Sonuç olarak Reha hocayı çok sevdim ve Reha hocayı tercih etmekle çok iyi yaptığımı düşünüyorum umarım ameliyat olacak herkeste güzel sonuçlar alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…