ya ebrucum aslında şikayetçi dğlim burnumun büyüklüğünden ama ne bilim merak ettim hala küçülür mü diye çünkü elimle baktığım zaman hala şişlik var gibi hissediyorum acaba bana mı öle geliyo diyodum,bu arada saol ladyannacım:)))
mis2001 sanslıysan eger 20-25 gün sonraya verir diye tahmin ediyorum, bu ameliyat günü işi tamamen şans valla biri bosalır yarına olursun yok bos olmaz bir ay beklersin :)
ücret de 2500 + üstüne de biraz farkeder yani benm 2800 fln olmustu senin de iste 2500 üstünde bisiler olur ama 3000i asmaz tahminen
rica ederim melikecim.şu an 7. aydasın zannedersem.peki sen 6. ay gibi kontrole gitmedin mi?reha bey bir şeyler söylemiştir bu şişlik konusunda sanada.
Arkadaşlar tek soru Reha bey mi Ferruh bey mi?
Bakıyorumda bazılarınızda şişlikler var şikayetçisiniz valla acayip kafam karıştı..
merhaba kızlar ben de 17 eylül perşembe günü reha beye ameliyat olacağım. Ama son günlerde çok kararsızlığa düştüm ya kötü olursa diye. Çünkü ben zaten şu anda burnumdan dolayı mutsuz ve rahatsız değilim. Solunum problemim de yok. estetik açıdan da çok rahatsız değilim. Burnum tabii ki öyle güzel denebilecek bir burun değil. zaten bunun için ameliyat düşünüyorum daha güzel olması için. Okuduğum kadarıyla şişliklerin inmesi burnun güzel halini alması da uzun sürüyormuş ve %100 de iyi olmuyor. Eğer gerçekten burnumdan nefret etseydim kaybedicek bir şeyim olmazdı ama şimdi burnumun bu halini kaybedersem diye de korkuyorum. Reha bey tabii çok rahatlattı beni, ameliyatımın çok kolay olacağını söyledi. Ama "ben gerek görmüyorum istersen bir düşün" dedi Napacağımı bilmiyorum her an vazgeçebilirim bana bi akıl verin fisfisfis
dogruya bıde ya sımdıkı halımı ararsam ya daha kotu olursa dusuncesı var.en zoru.bunu kımse bılemez.ıstedıgın seyın zorluguna ve doktorun tecrubesıne e bıde sansa baglı.ben hala nasıl karar verdım o an ne dusundumde olur dedım bılmıyorum =)))hatta suan ya amelıyat oldum ben ya dıyorum =)))sonucu ancak yasayarak gorebılıyor ınsan
sana bol şans umarım istediğin gibi olur herşey :teselli:
ya ben şişliğe morluğa kendimi hazırladım ama benim endişelendiğim şey narkozdan çıkış. Ameliyat bitince narkozdan çıkarken nasl oluyo? Bazı insanlar çok kötü hissediyorlarmış kendilerini. Ben de televizyonda izledim ve korkmaya başladım akannehircanım şişlik sorun dğl yani bu iyileşme sürecinde olan bişey,her doktorun yaptığı ameliyatta olur,buna göre kıyaslama yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?