Tebrik ederim eskişehir süperdir.Burununu sevdiğine sevindim.Acaba resimlerini sadece arkadaş listendekiler mi görebiliyor,bende mrk etmiyorum desem yalan olur.
çok süper darısı bana inş. benim de hedefim ing. öğretmenliği inşallah kısmetse 2010 da gireceğim sınava burnunun iyi olmasına sevindim canım tabiki yani usta ellerde yapıldı burnumuz sevmemek ne mümkün çok güzel görünüyo resimlerine baktım gayet hoş ve yüzünle armoni içerisinde maşallah....:))
Ya ben bu randevu işini pek anlamadım.Ben Temmuz 20 yada 21 di gaziye gittim.Kendimi izzah ettim(şimidi adını yazmayım cici sekreterimizin) fazla zorlamadan bana agust 4 e randevu verdiler.Sabah saat 9.30 da Sevgili doktorcuğumuzla görüştüm yaklaşık 7-8 dak bana 10 agusta ameliyat günü verdi.Yani anlayacağınızbenim herşeyim 20 gün içerisinde sonuçlandı neden bazı arkadaşların aylar almış anlamadım.
maideniz walla sen çok şanslıymışsın. Ben haziran başında aramıştım ekim 13 e randevu verdiler. Ama seni refarans alarak bugün tekrar aramaya koyuldum açarlarsa öne aldırmaya çalışcam neredeyse 3 ay bitti çok bekledim yaa.. bide kararsızım emre ilhan ve reha yavuzer arasında. Sen nasıl memnun musun reha beyden. Benim ameliyat olmamdaki esas nedenlerden önceliği nefes alamam. Tavsiye eder misin
evet arkadaşlar bende estetikli biri olarak aranıza katılıyorum.Ameliyetımı reha bey yaptı.Doktor beyden çok memnun kaldım çok insancıl biri.Ancak bu gün 12. günüm ve tam bir kabus yaşıyorum.Burnumun ucu top gibi ve çok kalkık.Şişlikler inince kalkık hali de inermi biraz bilmiyorum.Yüzümdeki ifade çok kötü.Ayrıca eskiden güldüğümde diş etlerim gözükürdü şimdi ancak dişlerimin ucu gözüküyor.Bu durum şişliğemi bağlı acaba,.şişler inincetop gibi hali geçermi.Tecrübelerinize çok ihtiyacım var.Paylaşırsanız sevinirim.
Hocam geçmiş olsun.Sizin msjı okuyunca yaklaşık 10 15 gün önce benim yazdıklarım geldi aklıma.Evet endişe etmeyin sakın şişlikleriniz kesinlikle var ve kesinlikle inecekler.Gülümseme sıkıntısı bende de vardı ve nispeten azalsada hala var ama oda geçecek.Buradaki tek olay hergün 40 defa aynaya bakmayacaksınız ama herşeyin yolunda gideceğindende asla endişe duymayacaksınız.İnanın heşey sizin istediğiniz gibi olacak.Sevgiler tekrar geçmiş olsun.
evet Reha Hoca benim de iki yıl önce dudak damak yarığına bağllı burun revizyonu ameliyatımı gerçekleştirdi her yönüyle tartışmasız gerek mesleki beceri gerekse kişilik açısından harika mükemmel fevkalade bir hekimdir estetik plastik rekonstrüktif cerrahi konusunda reha hocamı tek geçerim ben gerçekten çok çok memnun kaldım reha hocayı düşündüğğünüz için doğru yerdesiniz umarım burnunuz gün geçtikçe daha da zarifleşecek daha da güzelleşecektir. işinin ehli mesleğini mükemmel bir şekilde yerine geetiren bir cerrahtır reha hocam....çok geçmiş olsun yeni burnunuzla size mutlulılar ve en güzewl günlerin sizlerin olamsını temenni ederim reha hoca anlatılmaz yaşanır süperdir cerrahımız süper......evet arkadaşlar bende estetikli biri olarak aranıza katılıyorum.Ameliyetımı reha bey yaptı.Doktor beyden çok memnun kaldım çok insancıl biri.Ancak bu gün 12. günüm ve tam bir kabus yaşıyorum.Burnumun ucu top gibi ve çok kalkık.Şişlikler inince kalkık hali de inermi biraz bilmiyorum.Yüzümdeki ifade çok kötü.Ayrıca eskiden güldüğümde diş etlerim gözükürdü şimdi ancak dişlerimin ucu gözüküyor.Bu durum şişliğemi bağlı acaba,.şişler inincetop gibi hali geçermi.Tecrübelerinize çok ihtiyacım var.Paylaşırsanız sevinirim.
kesinlikle düşünün doğru tercih reha hocadır...Özel mesajla veya mail yoluyla fotoğrafını gönderebilir misin acaba canım? =)
Ben de Reha Beyi düşünüyorum ameliyat için.
hocam resimlerinizi de eklerseniz seviniriz hem nasıl olmuş bi bakarız umarım güzel olmuştır da zaten...evet Reha Hoca benim de iki yıl önce dudak damak yarığına bağllı burun revizyonu ameliyatımı gerçekleştirdi her yönüyle tartışmasız gerek mesleki beceri gerekse kişilik açısından harika mükemmel fevkalade bir hekimdir estetik plastik rekonstrüktif cerrahi konusunda reha hocamı tek geçerim ben gerçekten çok çok memnun kaldım reha hocayı düşündüğğünüz için doğru yerdesiniz umarım burnunuz gün geçtikçe daha da zarifleşecek daha da güzelleşecektir. işinin ehli mesleğini mükemmel bir şekilde yerine geetiren bir cerrahtır reha hocam....çok geçmiş olsun yeni burnunuzla size mutlulılar ve en güzewl günlerin sizlerin olamsını temenni ederim reha hoca anlatılmaz yaşanır süperdir cerrahımız süper......
evet arkadaşlar bende estetikli biri olarak aranıza katılıyorum.Ameliyetımı reha bey yaptı.Doktor beyden çok memnun kaldım çok insancıl biri.Ancak bu gün 12. günüm ve tam bir kabus yaşıyorum.Burnumun ucu top gibi ve çok kalkık.Şişlikler inince kalkık hali de inermi biraz bilmiyorum.Yüzümdeki ifade çok kötü.Ayrıca eskiden güldüğümde diş etlerim gözükürdü şimdi ancak dişlerimin ucu gözüküyor.Bu durum şişliğemi bağlı acaba,.şişler inincetop gibi hali geçermi.Tecrübelerinize çok ihtiyacım var.Paylaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?