Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah canım.resim yorumların içinde teşekkürler.

Ya ben bu randevu işini pek anlamadım.Ben Temmuz 20 yada 21 di gaziye gittim.Kendimi izzah ettim(şimidi adını yazmayım cici sekreterimizin) fazla zorlamadan bana agust 4 e randevu verdiler.Sabah saat 9.30 da Sevgili doktorcuğumuzla görüştüm yaklaşık 7-8 dak bana 10 agusta ameliyat günü verdi.Yani anlayacağınızbenim herşeyim 20 gün içerisinde sonuçlandı neden bazı arkadaşların aylar almış anlamadım.

slm mis2001 ben de de burun tıkanıklığı var ve ameliyatı öncelikle bu nedenden dolayı düşünüyorum. Ne yaptın merak ettim. Ameliyat oldun mu?

sanırım maideniz sen boş bir vakte gelmişsin benim gibi.ben çarşamba muayene olmuştum.doktor istersen cuma yapalım ameliyatını dedi.bende çok erken dedim ve bi 15 gün sonrasına ameliyat tarihi aldım.biz randevu konusunda şanslı olanlardanız zannedersem.

maideniz walla sen çok şanslıymışsın. Ben haziran başında aramıştım ekim 13 e randevu verdiler. Ama seni refarans alarak bugün tekrar aramaya koyuldum açarlarsa öne aldırmaya çalışcam neredeyse 3 ay bitti çok bekledim yaa.. bide kararsızım emre ilhan ve reha yavuzer arasında. Sen nasıl memnun musun reha beyden. Benim ameliyat olmamdaki esas nedenlerden önceliği nefes alamam. Tavsiye eder misin

Evet aslında banada ekim 21 denildi önce sonra eylül 21 oldu sonra biraz ikna edici oldum sanırım ağustosa çektiler.Bide hoca eylülde singapura gidiyormuş onunda etkisi oldu.Umarım başarılı olursun.Değerli arkadaşım nefes alma problemi hemen herkesin yaşadığı problem.Ancak şunu kabul etmek gerekir ki hemen hiç kimse sadece nefes alma problemini çözmek için bu ameliyatı göze almaz,evet nedenlerden birisidir ancak asıl neden şekille ilgili sıkıntıdır.Önce bunu kabul edicez.Aslına bakarsan, ben şekil olarak sıkıntı duyuyorsan elbetteki bu sıkıtından kurtulmanı tavsiye ederim.İmkan varken neden olmasınki.Sana tavsiyem doktorunu iyi seç yani aklında acaba mı sorusu kalmasın reha beyse rehabey emre beyse emre bey.2. side kendini çok iyi ifade et doktoruna ve onu iyi dinle.Son olarakda ameliyat sonrası bi boksör gibi burnun şiş olacağından en az 3 hafta kafana bişey takma çünkü 3 haftadan sonra bişeyler ortaya çıkmaya başlıyor.Benim öyle oldu ilk hafta felaketti.Ameliyattan sonra ben Reha bey hakkında acaba mı demedim desem yalan olur.Ancak şimdilerde burnum giderek daha iyi hale gelmeye başladı.Ancak hernekadar kolay bir operasyonda olsa komplikasyon riski herzaman var tabi.Aklına takılan bişey olursa her zaman cvp vermeye hazırım.Ha bu arada ben tel açmadım bizzat birebir gidip görüştüm sekreterle.

slm maideniz. Kesinlikle haklısın sadece tek bir neden bu ameliyat için fazlaca cesaret gerektirir. Şeklen de bozukluk var tabi ama sadece şekil bozukluğundan da olmazdım herhalde veya 30 yaşına kadar beklemezdim. Tecrübelerinden faydalanmak isterim tabiki.. Teşekkürler.

evet arkadaşlar bende estetikli biri olarak aranıza katılıyorum.Ameliyetımı reha bey yaptı.Doktor beyden çok memnun kaldım çok insancıl biri.Ancak bu gün 12. günüm ve tam bir kabus yaşıyorum.Burnumun ucu top gibi ve çok kalkık.Şişlikler inince kalkık hali de inermi biraz bilmiyorum.Yüzümdeki ifade çok kötü.Ayrıca eskiden güldüğümde diş etlerim gözükürdü şimdi ancak dişlerimin ucu gözüküyor.Bu durum şişliğemi bağlı acaba,.şişler inincetop gibi hali geçermi.Tecrübelerinize çok ihtiyacım var.Paylaşırsanız sevinirim.

Hocam geçmiş olsun.Sizin msjı okuyunca yaklaşık 10 15 gün önce benim yazdıklarım geldi aklıma.Evet endişe etmeyin sakın şişlikleriniz kesinlikle var ve kesinlikle inecekler.Gülümseme sıkıntısı bende de vardı ve nispeten azalsada hala var ama oda geçecek.Buradaki tek olay hergün 40 defa aynaya bakmayacaksınız ama herşeyin yolunda gideceğindende asla endişe duymayacaksınız.ınanın heşey sizin istediğiniz gibi olacak.Sevgiler tekrar geçmiş olsun.

Son düzenleme:

Özel mesajla veya mail yoluyla fotoğrafını gönderebilir misin acaba canım? =)
Ben de Reha Beyi düşünüyorum ameliyat için.

evet Reha Hoca benim de iki yıl önce dudak damak yarığına bağllı burun revizyonu ameliyatımı gerçekleştirdi her yönüyle tartışmasız gerek mesleki beceri gerekse kişilik açısından harika mükemmel fevkalade bir hekimdir estetik plastik rekonstrüktif cerrahi konusunda reha hocamı tek geçerim ben gerçekten çok çok memnun kaldım reha hocayı düşündüğğünüz için doğru yerdesiniz umarım burnunuz gün geçtikçe daha da zarifleşecek daha da güzelleşecektir. işinin ehli mesleğini mükemmel bir şekilde yerine geetiren bir cerrahtır reha hocam....çok geçmiş olsun yeni burnunuzla size mutlulılar ve en güzewl günlerin sizlerin olamsını temenni ederim reha hoca anlatılmaz yaşanır süperdir cerrahımız süper......

hocam resimlerinizi de eklerseniz seviniriz hem nasıl olmuş bi bakarız umarım güzel olmuştır da zaten...

doktor tercihimden dolayı en ufacık bir kuşkum yok arkadaşlar .Reha bey hakikaten hem insani yönü hemde hekimliği olğanüstü,benim burnuma olabileceğin en iyisini yapmaya çalışmıştır mutlaka .Benim yüzümdeki ifade çok iğrenç ve burnumun ucu palyaçonun topu gibi.Bu durum geçermi diye endişe içerisindeyim.

Maideniz desteğinden dolayı teşekkür ederim.Senin burnunun ucundaki topluk küçüldümü?Bu ne kadar zamanda oluyor acaba.

06fzk merak etme gececek hic kuskun olmasın sislikler zamanla inecek

öncelıkle gecmıs olsun.daha 12.gundesın.yolun cok basındasın buna emın ol.hanı eger burnum bu dıyorsan hayır.emın ol degısecek.kalkık burnun ınecek.dıslerın yıne ortaya cıkacak.suan alnın,yanakların,burnun şiş.zamanla farkı sende goreceksın.normalde gulumsemen bıle farklıdır etrafındakı ınsanlar bıle sana ne tuhaf guluyorsun der.suan konusmak ıcın ınan cok erken.rahatlamaya calıs.en kaba halı burnunun du bakalım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…