ebrucum resimlerini gördüm.çok güzel olmuş.3 ayda böyleyse tam oturunca ne olur artık.şimdi anladımki sen biraz şımarıklık yapıyomuşsun.şu buruna da kusur bulunmaz kızım.bence gayet güzel olmuş.sile sile kullannnnnn.kaydirigubbakcemile3
yaa cnm cok tsk ederim ne bileyim alısamadı gözüm ama burnumu begeniyorum artık da iste ucundan rahatsızım simdi de zaten reha bey de dedi düzelmezse ucu sisler inince düzeltmek isterim ucunu böle dursun istemem dedi, belki cok dikkatli bakınca belli oluyor
burun ucum derken iki deligin tam arasındaki kısmı kastediyorum bu arada yukarı kısmı degil
pardon ciciiiim iki deligin tam arasındaki kısım demek istedimdi bende :)
yaa cnm cok tsk ederim ne bileyim alısamadı gözüm ama burnumu begeniyorum artık da iste ucundan rahatsızım simdi de zaten reha bey de dedi düzelmezse ucu sisler inince düzeltmek isterim ucunu böle dursun istemem dedi, belki cok dikkatli bakınca belli oluyor
haze öncelikle gecmis olsun, persembe günü sabah bende hastanedeydim accuk erken gelseymisin görcekmisim seniaynen benimki gibi olmus senin de burnun benm de sol taraf tıkalıydı, 5. güne kadar ordan hafif sızıntı oldu diger taraf kurudu fln falan iste, ben de pek temizlemeyi beceremiyordum, kulak cubugunun ucunu ıslatıp deniz suyuyla silmeye fln calısıyordum da ı ıhh pek temizlenmiyor bir de iciyle fazla ugrasma bosver kalsın öyle, reha bey zaten ateli cıkarırken temizlicek burnunu o zmn biraz rahatlarsın, dıs görünüsünü kurtarsan yeter simdilik onu da dedigim gibi temizleyebilirsin, icindeki kuruluk icinde deniz suyu sık, baskada bisi yok :)))
geçmiş olsun haze a.s.
teşekkür ederima.s. belkide gördük birbirimizi,ben 9.30 gibi ordaydım 10da görüşebildim anca reha beyle bugun sol tarafımda hala azda olsa sızıntım var,sağda da çok az bişi geliyo arada..zaten o deniz suyu olmasa vayy halimize gerçekten,rahatlatıyo valla=)
bende korkuyorum çok fazla uğraşmak istemiyorum da,çünkü içi hala sızlıyo bilirsin=( cuma günü gidicem işte atel çıkcakmış..
Artık bi an önce,saçımı başımı şöyle yolarcasına yıkamak istiyorum yaaasırnaşık şeysırnaşık şey
iyi aksamlar!!
bi sorum olacakti ankarada bulunuanlara, acaba gazi ünüversite yakinlarinda tanidiginiz otel varmi? Cünkü ben yurtdisindan gelecegim icin, konaklamak icin bir yakin otel bakiyorum.
slm
Hazecim çok geçmiş olsun umarım cuma günü herşey istediğin gibi olur.Sana bir tavsiyede bulunmak isterim.Bende 4. gün dayanamadım kuaförde yıkattığım gibi evde annemden ayardım alarak yıkadım saçımı.Sonrada duşta vücudumu yıkadım.Tavsiye ederim baya rahatlatıyor.Tekrar geçmiş olsun canım.
zaman geçmek bilmiyor,sıkıldım artık beklemekten senağlama
hayırlı olsun canım tebrikler maşallah hangi üniversiteyi kazandın??? süper olmuş burnunun resimlerini beklişyoruz nasıl oldu burnun memnunmusun bir yıl sonra artık tamamen oturmuştur....
geçer canım öyle deme..bana 18 eylül tarihini taaa haziranın ilk haftası vermişlerdi. sırnaşık şey iple çekiyodum o günü ama çek çek ipte yetmedi az değil 3 ay vallakafamçokkarıştı ama bak şimdi 3 hafta var neredeyse=) çok çabuk geçiyo zaman,hayırlısı olsun artık bu kadar bekledin canım biraz daha sabret:1hug:
insallah düzelir sislikler inince de bir operasyon gerekmez, gerci simdi de güzel yani ama iste daha iyisi de olabilir degil mi :kedi:evet burun ucumda hafif şişlik var fark edebiliyorum bende.dediğin gibi belki çok dikkatli bakınca belli oluyodur,amaben burnunun ucunda bir anormallik görmedim.varsada belki reha beyin dediği gibi şişliklerdendir.şişler inince düzelicek bişedir.düzeltilecek bir sorunsada hiç problem yok demektir.
teşekkür ederima.s. belkide gördük birbirimizi,ben 9.30 gibi ordaydım 10da görüşebildim anca reha beyle bugun sol tarafımda hala azda olsa sızıntım var,sağda da çok az bişi geliyo arada..zaten o deniz suyu olmasa vayy halimize gerçekten,rahatlatıyo valla=)
bende korkuyorum çok fazla uğraşmak istemiyorum da,çünkü içi hala sızlıyo bilirsin=( cuma günü gidicem işte atel çıkcakmış..
Artık bi an önce,saçımı başımı şöyle yolarcasına yıkamak istiyorum yaaasırnaşık şeysırnaşık şey
çok teşekkür ederim canıma.s. inşallah cuma günü de sorunsuz bir şekilde geçer.vucudumu yıkadım hep ama saçıma dokunamadım..benim ön tarafta yani burun ucumda baya dikiş var ve eğilince geriliyo gerçekten canım acıyıo..ondan dolayı cesaret edemedim.yarın yapayım annemle dediğin şekilde canımkaydirigubbakcemile2 çok saol yardımın için:1hug:
haklısın geçer bi şekilde ben çok beklemicem zaten randevu aldığımda sekreter çok şanslısın demişti.6 ay bekleyenler varmış.dediğin gibi hayırlısı olsun canım :kedi:
teşekkürederim canım eskişehir anadolu üniversitesini kazandım.burnum baya oturdu.zamanla dahada güzelleşecekmiş gibi geliyo bana.en azından ben burnumu sevdim ya benim için önemli olan bu.resimleride ekledim.:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?