Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaa cnm cok tsk ederim ne bileyim alısamadı gözüm ama burnumu begeniyorum artık da iste ucundan rahatsızım simdi de zaten reha bey de dedi düzelmezse ucu sisler inince düzeltmek isterim ucunu böle dursun istemem dedi, belki cok dikkatli bakınca belli oluyor

senin burun ucunu duzeltmek istiyosaaa ( ki ben gercekten ne oldugunu anlamadım) benim ameliyattan baki kalan kemerimi hemen ogün alıcam walla bırakmam der işşşallahh:))
hala bi gelisme yok cunku benimkinde burun ucu toparlandı şişlik yok denecek kadar az ama kemer kalakaldı walla.. daha 3. ay kontrolüme de gitmedim ebruş

paktencim ya benm önden bakınca burun ucum düşük aşagı sarkık gibi duruyor ve gülünce özellikle baya kötü gözüküyor, resimlerde belki cok belli degil
senin de kemerin eger gitmezse düzeltelim der heralde bi git sende ihmal etme ben bir ay erken gittim valla dayanamadım artık

burun ucum derken iki deligin tam arasındaki kısmı kastediyorum bu arada yukarı kısmı degil

evet burun ucumda hafif şişlik var fark edebiliyorum bende.dediğin gibi belki çok dikkatli bakınca belli oluyodur,amaben burnunun ucunda bir anormallik görmedim.varsada belki reha beyin dediği gibi şişliklerdendir.şişler inince düzelicek bişedir.düzeltilecek bir sorunsada hiç problem yok demektir.

teşekkür ederima.s. belkide gördük birbirimizi,ben 9.30 gibi ordaydım 10da görüşebildim anca reha beyle bugun sol tarafımda hala azda olsa sızıntım var,sağda da çok az bişi geliyo arada..zaten o deniz suyu olmasa vayy halimize gerçekten,rahatlatıyo valla=)

bende korkuyorum çok fazla uğraşmak istemiyorum da,çünkü içi hala sızlıyo bilirsin=( cuma günü gidicem işte atel çıkcakmış..

Artık bi an önce,saçımı başımı şöyle yolarcasına yıkamak istiyorum yaaasırnaşık şeysırnaşık şey

Hazecim çok geçmiş olsun umarım cuma günü herşey istediğin gibi olur.Sana bir tavsiyede bulunmak isterim.Bende 4. gün dayanamadım kuaförde yıkattığım gibi evde annemden ayardım alarak yıkadım saçımı.Sonrada duşta vücudumu yıkadım.Tavsiye ederim baya rahatlatıyor.Tekrar geçmiş olsun canım.

iyi aksamlar!!

bi sorum olacakti ankarada bulunuanlara, acaba gazi ünüversite yakinlarinda tanidiginiz otel varmi? Cünkü ben yurtdisindan gelecegim icin, konaklamak icin bir yakin otel bakiyorum.

slm

Eğer sizin için sorun olmazsa gazinin tam karşısında öğretmen evi var halka açık.Aslında pek fenada sayılmaz.Hani yakın olması babında tercih edilebilir.Aksi taktirde yakınlarda otel yok.

çok teşekkür ederim canıma.s. inşallah cuma günü de sorunsuz bir şekilde geçer.vucudumu yıkadım hep ama saçıma dokunamadım..benim ön tarafta yani burun ucumda baya dikiş var ve eğilince geriliyo gerçekten canım acıyıo..ondan dolayı cesaret edemedim.yarın yapayım annemle dediğin şekilde canımkaydirigubbakcemile2 çok saol yardımın için:1hug:

zaman geçmek bilmiyor,sıkıldım artık beklemekten senağlama

geçer canım öyle deme..bana 18 eylül tarihini taaa haziranın ilk haftası vermişlerdi. sırnaşık şey iple çekiyodum o günü ama çek çek ipte yetmedi az değil 3 ay vallakafamçokkarıştı ama bak şimdi 3 hafta var neredeyse=) çok çabuk geçiyo zaman,hayırlısı olsun artık bu kadar bekledin canım biraz daha sabret:1hug:

hayırlı olsun canım tebrikler maşallah hangi üniversiteyi kazandın??? süper olmuş burnunun resimlerini beklişyoruz nasıl oldu burnun memnunmusun bir yıl sonra artık tamamen oturmuştur....

teşekkürederim canım eskişehir anadolu üniversitesini kazandım.burnum baya oturdu.zamanla dahada güzelleşecekmiş gibi geliyo bana.en azından ben burnumu sevdim ya benim için önemli olan bu.resimleride ekledim.:teytey:

çok süper darısı bana inş. benim de hedefim ing. öğretmenliği inşallah kısmetse 2010 da gireceğim sınava burnunun iyi olmasına sevindim canım tabiki yani usta ellerde yapıldı burnumuz sevmemek ne mümkün çok güzel görünüyo resimlerine baktım gayet hoş ve yüzünle armoni içerisinde maşallah....:))

haklısın geçer bi şekilde ben çok beklemicem zaten randevu aldığımda sekreter çok şanslısın demişti.6 ay bekleyenler varmış.dediğin gibi hayırlısı olsun canım :kedi:

insallah düzelir sislikler inince de bir operasyon gerekmez, gerci simdi de güzel yani ama iste daha iyisi de olabilir degil mi :kedi:

cnm ben 9.30 a gelmeden cıktım ordan hemen sıra geldi bana malum görüsme cok uzun da sürmüyor hemen isim bitti benm :) burnunla da ugrasma fazla dedigim gibi ici sızlasın sızlamasın zamanla zaten rahat rahat ugrasacaksın kaydirigubbakcemile3 atel cıkınca da insallah güzel bir sonucla karsılasırsın kaydirigubbakcemile5

cnm sacını egmeden yıka bende yıkamıstım bir kez insan rahatlıyor arkaya dogru kuaförde yıkadıkları gibi yıkat ya da evden cıkabiliyorsan kuaföre git, ben dısarıya cıkmak istemedigim icin annem yıkamıstı

haklısın geçer bi şekilde ben çok beklemicem zaten randevu aldığımda sekreter çok şanslısın demişti.6 ay bekleyenler varmış.dediğin gibi hayırlısı olsun canım :kedi:

ayy ben 2.5 ay beklemistimm mafoldumben insan cok geriliyor son zamanlarda sen cok beklemiosun yinee

ama ben bide ameliyat gününü beklicem.kimbilir kaç gün yada kaç ay senağlama

Tebrik ederim eskişehir süperdir.Burununu sevdiğine sevindim.Acaba resimlerini sadece arkadaş listendekiler mi görebiliyor,bende mrk etmiyorum desem yalan olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…