Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada kızlar, bugun dayanamayıp reha beye gittim, her zamanki gibi reha bey beni rahatlattı ufak bir sorun dısında ama bugun reha beyi iyiki tercih etmisim dedim yine, burnumda bir sıkıntı yokmus, sismis falan filan klasik mevzular ama burun ucumda iki delik arası kıkırdak kısım böle sis gibi duruyordu burada da demistim bi kac kere, reha bey gecedebilir gecmeyedebilir 6. ayı beklicez gecmezse lokal anestezi ile düzeltebilirim dedi acıkcası canım sıkıldı, tekrar is tekrar sıkıntı umarım düzelir diyorum, her zaman üc ay sonra fln gel derken reha bey bu sefer iki ay sonra seni görmek istiyorum dedi
bu arada reha beye cenemin burnuma oranına göre geride mi fln diye sordum kızdı bana böööle dövcem seni fln dedi baska doktor olsa yapalım edelim derdi o resmen kovdu beni orda bu tavrı cok hosuma gitti acıkcası

bende 2gün önce reha beye oldum 3ay öncede ablam reha beye oldu benim burnumun üst kısmı zaten cok sorunlu deildi düzgündü sadece ucu biras büyüktü ve nefes problemimde varken ikisini aradan cıkardım..surekli hapşurasım geliyor ve tutuyorum kendimii bi an önce alçının çıkmasını bekliyorum bakalım çıkınca nasıl olacak memnuniyetimi yazıcam...

Kaale alıp motivasyonumu yükseltmek için vakit ayıran herkese çok teşekkür ederim.Umarım herşey sizin dediğiniz gibi olur,umarım ben yanılıyorumdur,yanlız dikkatimi çeken bişeyide sizle paylaşayım aslında bu çıkarıma sizin yazdıklarınızdan vardım.Reha bey çok renkli ve iyi bir insan ancak yoğunluğundan mıdır nedir; kendinizi anlatacak pek fazla vakit bırakmıyor size.Birde farkettiğim bir şey hemen herkes minik tefek sıkıntılardan bahsediyor kimi törpüden,kimi kemerden kimi burnun kalkıklığından keza benimki belli.İşte bunlarıda üst üste koyunca kaygılarım daha da artıyor.ancak inşallah benim tüm kaygılarım sadece kaygı olarak kalır,inşallah hepiniz istediğiniz sonuçlara ulaşırsınız.Hepinize sevgiler.

cnm reha beyin binlerce hastası var, biz buraya yazanlar ise 3-5 kisiyiz, 3-5 kisi böyle oldu diye herkese genellememek lazım bence, ayrıca emin ol ki burnum süper mükemmel diyen cogu kisinin burnu o kadar mükemmel olmuyor, ben bugun bir arkadasıma burnumun ucundan bahsedince yaa ben hic öyle görmüyorum ne gerek var fln dedi, bunlar biz milimetrik cok ayrıntılı baktıgımız icin bizi rahatsız eden seyler, dısardan anlasılan seyler degil

maideniz merhaba ve geçmiş olsun,ben de reha beye ameliyat oldum ve eylülde 1 senem dolucak.yazının okuyunca yazmadan duramadım,burun ucundaki şişlik çok normal canım daha yeni ameliyat olmuşşsun hepsi zamanla düzelicek senin yapman gereken şey sabırla beklemek biliyorum zor ama başka çaresi yok bu işin.benim 1 sene olmasına rağmen burun ucumda hafif şilik mevcut farkedebiliyorum.şişliğin en son indiği yer burun ucuymuş,şişse bile ne kadar inebilirki demişsin inan o o kadar fazla iniyorki,ameliyattan 2-3 ay sonraki res,imlerimle bile şimdiki halimi karşılaştıryorum ve etrafımdaki arkadaşlarımla bakıyoruz benle birlikte onlarda bu farka şaşırıyor.düşünüyorum bu insan derisi,kemiği,eti nasıl bir şeyki o balon gibi görünümden bu hale geliyor.ameliyat sonrası bende kendimi domuza benzetmiştim görüntüm çok komik geliyodu bana ama bi süre sonra normale dönüyosun,anlıcağın şimdi endişelenmen için çok erken,umarım seninde seviceğin bir burnun olmuştur.bu arada kızlar geçen sene bu zaman bende harıl harıl bu forumu okuyodum reha beyle ilgili bilgi edinmeye çalışıyodum..zaman ne kadar çabuk geçiyor....

Ladyannacım beni rahatlatmak adına vakit ayırıp yazdığın satırlar için çok teşekkür ederim.Aslında nekadar kahretsemde biliyorum beklemekten başka bir çağrem yok.Şimdililik bekliyorum ve herşeyin sizlerin söylediği gibi olacağını düşünerek biraz teselli buluyorum.Artık kendimi anlatmıyorum sadece bekliyorum.Herkese sevgiler.

ladyanna özlemistik seniii nerlerdesinn

selam ebrucum,uzun süredir giremiyorum foruma çalışıyodum kızlar hemde çok yoğun.şimdi işten ayrıldım bakabiliyorum ara sıra.bu arada çok mutluyum 2. bir üniversite okucam.ingilizce öğretmenlğinin kazandım.o hiç sevmeden yaptığım işimdende kurtuldum.hem burnumla hemde şu anki durmumla çok mutluyum anlıcanız.ee burunlarınızın resmi yokmu ya merak ediyorum.bende çekilirsem resim eklicem sizler için.bakalım 1 sene sonraki halini nasıl bulucaksınız.

hayırlı olsun canım tebrikler maşallah hangi üniversiteyi kazandın??? süper olmuş burnunun resimlerini beklişyoruz nasıl oldu burnun memnunmusun bir yıl sonra artık tamamen oturmuştur....

cnm tebrk ederim cok sevindim cnmm, ben koydum bir iki resim 3. ay hali sende koy bakalım nasıl olmus burnusunn :lepi:

kızlarrrr selamm herkese

burdada yazdığım gibi perşembe günü ameliyatım oldua.s saat 2 de girdim odama çıktığımda 4'ü geçiyodu işte..ameliyat öncesi sakindim sabah 10 da reha bey beni odama yerleştirdi,2 de hazır ol asker dedikaydirigubbakcemile3 beklemek çok fena aslında. yanımdaki odada kalanlar bir bir gidiyorlar ameliyathaneye falan,onları gördükçe biraz ateşlenmeye başlamıştım açıkcası..bide heyecandan olsa gerek sürekli tuvalete gitme ihtiyacı duyuyodum:kedi::kedi:

vakit gelince indirdiler beni..aşağı giderken baktılar ben heyecanlıyım tabi konuşturuolar,güldürüolar beni..sonra reha bey geldi yapacaklarını anlattı bir kez daha=) oradaki anestezi uzmanları falan çok tatlıydılar saolsunlar çok ilgilendiler..müzik falan açtılar bi güselsırnaşık şey sonra bana seni uyandırdığımızda ağzından nefes al dediler tamam dedim başkada bişi hatırlamıyorum valla..

İlk odama geldiğimde burnum inanılmaz yanıyodu sonra ağrı kesici falan yaptılar 1 saate geçti o acı =) dişimi sıkıp buz koydum baya..bana kalsa ben o acıyı çekmezdim ama annecik olmaz olmaz diyip olaya el attı saolsun.iyiki de yapmış:1hug:

reha bey gelince burda kal istersen bugun dedi ama ben istemedim çıkıyım dedim.bu arada oda falan süperdi yani..temiz,rahat..burnum baya kanadı özellikle sol tarafım.çünkü benim et en çok sol tarafımda varmış ve kemik eğriliğide o tarafa doğruymuş..reha bey bana sol tarafından hepimize yetecek malzeme çıkardım dedikaydirigubbakcemile3

bugun 4.günüm..buz koymanın sanırım meyvelerini topluyorum.cuma günü normal olarak şişti yüzüm özellkle sol tarafım..pembe mor her renk vardı gözümün çevresinde..ama cumartesinden itibaren morluklarım geçmeye başladı benim şu anda yok mesela sarardılar artık..şişlilte iki kaşımın ortasında falan var yanaklarımda var..ama ben hala buz koyuyorum ilk günden beri..

Kanamam da; sol tarafımda artık su gibi gelmeye başladı bugun..sağ tarafımda yok hiç..ama kızlar sağ tarafım kurudu böyle kan..nası temizlicem onu ya??? sprey'i sıkıorum ama hiç yumuşatmadı valla...

Burnumun şekli hakkında hiç bi fikrim yok şu anda..sadece ucunu görebiliyorum o da kalkık baya şişliğinde etkisiyle..bakalım nasıl bir şekle gircek:Saruboceq::Saruboceq: zamanla inşallah resmilerimi paylaşırım sizinle:Saruboceq:

kızlar Bu burun temizliği nasıl olcak fikirlerinizi almak istiyorum? kurumuş kanlar acıtıyo valla:1no2::1no2:

haze öncelikle gecmis olsun, persembe günü sabah bende hastanedeydim accuk erken gelseymisin görcekmisim seni aynen benimki gibi olmus senin de burnun benm de sol taraf tıkalıydı, 5. güne kadar ordan hafif sızıntı oldu diger taraf kurudu fln falan iste, ben de pek temizlemeyi beceremiyordum, kulak cubugunun ucunu ıslatıp deniz suyuyla silmeye fln calısıyordum da ı ıhh pek temizlenmiyor bir de iciyle fazla ugrasma bosver kalsın öyle, reha bey zaten ateli cıkarırken temizlicek burnunu o zmn biraz rahatlarsın, dıs görünüsünü kurtarsan yeter simdilik onu da dedigim gibi temizleyebilirsin, icindeki kuruluk icinde deniz suyu sık, baskada bisi yok :)))

cnm tebrk ederim cok sevindim cnmm, ben koydum bir iki resim 3. ay hali sende koy bakalım nasıl olmus burnusunn :lepi:

ebru_ebrucum burnunun eski halini bilmiyorum ve sanada fotolarını önceden sormuştum ama görememiştim bi türlü şimdi baktım gerçekten çok süper olmuş çok beğendim doğal ve çok güzel olmuş tekrar geçmiş olsuna.s.

cok tesekkur ederim cnm cok sagol, eski burnum oldukca kemerliydi, bir ara onu da eklerim cnm a.s.

slm kızlar bir kaç tane resim koydum.önümüzdeki ay 1 yılı doldurucam.

cnm gördüm simdi resimlerini baya oturmus burnun ama ucunda sanki hafif bir sislik var gibi yanılıyor muyum? bu kadar zamana bizimde sislikler gecmezse yandık yaff :bbo: ama burnun iyice güzellesmis, önden özellikle cok begendim, benmde önden öyle dursa keske :gitme:

ebrucum resimlerini gördüm.çok güzel olmuş.3 ayda böyleyse tam oturunca ne olur artık.şimdi anladımki sen biraz şımarıklık yapıyomuşsun.şu buruna da kusur bulunmaz kızım.bence gayet güzel olmuş.sile sile kullannnnnn.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…