maideniz bir de ben yazayım kızlar yazmıslar gerekli seyleri ama, öncelikle gecmis olsun, sonra da ben o soku 1 ay atamadım üstümden ama zamanla her sey düzeliyor inan bana bu dediklerin cok normal sonrası ise degiyor herseye, burun sislikten girmedigi sekil kalmıyor bir gün benm burnum yamuk gözüküyordu bir gün düz, bir gün baska bir gün baska o nedenle bu sürec bekleme süreci ve sabır süreci, sabır sabır ya sabır diyorum
Arkadaşlar mrb.Sohbetlerinizi bayadır takip ediyorum.Hatta doktor tercihimde bile burdan faydalandım.Ben 10 ağustosta reha beye ameliyat oldum.A tel açılanakadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.A tel açıldktan sonra üzerinde 1 günde beyaz bir flaster kaldı.Reha bey sorun yok 1 ay sonra görüşelim dedi.Bu gün itibarı ile tam olarak açıldı burnum (yani ben flasteri açtım) ama ben kafayı yedim.Tamam burunda şilikler var ama burun ucu tam bir palyaço burnu gibi topak gibi duruyor ve burun delikleri çok asimetrik biri dik biride yan elips gibi.Ya bu şişse bile nekadar inebilirki.Bugün gaziye gittim reha bey yok.Merakım sizlerinde burun ucunda böyle bi şişlik oldumu olduysa nekadar sürede geçti.Yardımlanız için şimdiden teşekkürler.
maideniz merhaba ve geçmiş olsun,ben de reha beye ameliyat oldum ve eylülde 1 senem dolucak.yazının okuyunca yazmadan duramadım,burun ucundaki şişlik çok normal canım daha yeni ameliyat olmuşşsun hepsi zamanla düzelicek senin yapman gereken şey sabırla beklemek biliyorum zor ama başka çaresi yok bu işin.benim 1 sene olmasına rağmen burun ucumda hafif şilik mevcut farkedebiliyorum.şişliğin en son indiği yer burun ucuymuş,şişse bile ne kadar inebilirki demişsin inan o o kadar fazla iniyorki,ameliyattan 2-3 ay sonraki res,imlerimle bile şimdiki halimi karşılaştıryorum ve etrafımdaki arkadaşlarımla bakıyoruz benle birlikte onlarda bu farka şaşırıyor.düşünüyorum bu insan derisi,kemiği,eti nasıl bir şeyki o balon gibi görünümden bu hale geliyor.ameliyat sonrası bende kendimi domuza benzetmiştim görüntüm çok komik geliyodu bana ama bi süre sonra normale dönüyosun,anlıcağın şimdi endişelenmen için çok erken,umarım seninde seviceğin bir burnun olmuştur.bu arada kızlar geçen sene bu zaman bende harıl harıl bu forumu okuyodum reha beyle ilgili bilgi edinmeye çalışıyodum..zaman ne kadar çabuk geçiyor....
ladyanna özlemistik seniii nerlerdesinn
selam ebrucum,uzun süredir giremiyorum foruma çalışıyodum kızlar hemde çok yoğun.şimdi işten ayrıldım bakabiliyorum ara sıra.bu arada çok mutluyum 2. bir üniversite okucam.ingilizce öğretmenlğinin kazandım.o hiç sevmeden yaptığım işimdende kurtuldum.hem burnumla hemde şu anki durmumla çok mutluyum anlıcanız.ee burunlarınızın resmi yokmu ya merak ediyorum.bende çekilirsem resim eklicem sizler için.bakalım 1 sene sonraki halini nasıl bulucaksınız.
cnm tebrk ederim cok sevindim cnmm, ben koydum bir iki resim 3. ay halisende koy bakalım nasıl olmus burnusunn :lepi:
ebru_ebrucum burnunun eski halini bilmiyorum ve sanada fotolarını önceden sormuştum ama görememiştim bi türlü şimdi baktım gerçekten çok süper olmuş çok beğendim doğal ve çok güzel olmuş tekrar geçmiş olsuna.s.
slm kızlar bir kaç tane resim koydum.önümüzdeki ay 1 yılı doldurucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?