Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr son durumlarınız nedir, nerelerdesiniz, tatile mi gittiniz sesiniz cıkmıyorrr ???

Canım son durumları bizim senden almamız gerekiyor :)) umarım kendini daha iyi hissediyorsun değişim var mı ?

valla ben elimden geldigince durumumu paylasmaya calısıyorum ama, en son halimden bahsedeyim, bugun 28 günü geride bıraktım, göz altımdaki hafif sarılık henüz gecmedi, burnum sürekli soyuluyor ve arada agrıyor, kemiz sızlıyor daha dogrusu, nefes almamda problem yok, arada tıkanıyor temizleyince acılıyor, sislikler henüz gecmedi, sekline gelirsek, tanımayanlar anlamıyor, cok iyi tanımayanlar da anlamıyor, iyi tanıyanlardan dikkatli olmayanlar ise ilk basta bir degisiklik oldugunu farkediyor sonra burun oldugunu cakıyor, dikkatli olanlarsa hemen cakıyor sekil olarak olumsuz bir yorum almadım, sadece gecen gün birisi yamuk duruyor dedi, ben de sisliktir dedim ama aynaya bakınca pek bi yamukluk göremedim, kendi gözüm de alısmaya basladı, eski halimi hatırlayamıyorum zaten, fotolara bakma ihtiyacı duyuyorum nasıldı burnum diye, simdilik durum bu ....

kızlar herkese selamlar.
allah hepimize istediğini nasıp etsin inş.
benim temmuz 13 ünde burun amaliyatım var reha beye.haziranda olacaktı yurtdışında olduğu için erteledi.
benim sorum şu burun amaliyatı olmuşken birazda bacaklarıma dizdena ltına ve az üstüne yağ dolgusu yaptırmak.bir taşla iki kuş vurabilmek gibi.
sizden ricam reha beye daha önce yağ dolgusu yaptıran varmı.bvrasa lütfen ama lütfen benimle paylaşsın.
teşekkürler.herkese esenlikler.

Canım fark olmaması ilginç geldi burnunda fazla bi sorun yoktu sanırım anlaşılmadıgına göre ?

nehiyy fark olmaz mıııı :O eski burnum cook kemerliydii ve ucu sarkıktıı, ama sanırım o kadar dogal oldu ki ve de yüzüme uydu ki anlasılmıyor yani cok samimi olmadıklarım anlamıyorr, eski halimi gören kızlar bilir burnumun ne kadar kemerli oldugunuu...

hımm anladım cnm bende de hafif kemer var burun ucum top gibi görenler beğeniyo ama canımı sıkan kemerinden çok kemerli yerin genişliği gözaltıma kadar geliyor genişlik :/

ya bu konuya bende katılıyorum.sankı burnum hep boyle ıdı.ben hep nasıl tepkıler alırım dıye dusunurdum ama kımse tepkı vermıyor yanı nasıl desem elbettekı hemen farkedenler var.ama heralde cok samımı olmadıklarım yada yakından tanımadıklarım hemen farketmıyor.burnum sankı hep boyleydı modundayım=)))ve dogal oldugu ıcın sırıtmıyorda yuzumde.bakıpta hanı olurya su kızın burnu estetıkmı dıye kımsenin dusunmedıgınden emınım=)))kı benım burnumun heybetıde yerınde ıdı=)))yanlız bendemı oyle yoksa banamı oyle gelıyor tam yandan bakınca burnum kucucuk ama hafıf donunce kocaman gorunuyor gozume=)))sanırım sıslerden dolayı 2 ay oldu alcı cıkalı ve nasıl sabredecegım fisfisfis bılemıyorumyerimseniben

freetu benm de gözüme öyle gözüküyor aslında, yandan ufak ama hafif dönünce büyük gibi sisliktir sanırım, benm bir ay olcak göz altım hala hafif sarı simdi ona takıldım ya kalıcı degildir insallahhh

bir de kızlar sıcaklardan cok etkileniyorum yüzüm sisiyor sürekli, dün baya sisti mesela bugun hava serin diye o kadar sis degildi, bu morluk da canımı sıkıyor 1 ay oldu hala gecmediii

şişlikler için bol su içebilirsin biraz da egzersiz yapabilirsin tehlikeli olmayacak şeiklde iyi geldigini duymuştum ebrucum

tskkur ederm nehiyy, su tavsiyeni uygulayabilirim ama egzersizi yapamam sanırım yürürken bile burnum bir garip oluyor egzersizden korkarım sanırsam

arkadaşlar reha bey sadece burun ameliyatında iyi gibi bir izlenim edindim ,buraya yazan herkez sadece burun ameliyatından bahsetmiş,reha beye gögüs,karın germe gibi ameliyat olan yokmu?bende reha beyi çok duydum burdanda araştırayım dedim am a hep burun ameliyatı hakkında yorumlar.rica etsem gögüs ve özellikle karın germe ameliyatı ola n varsa yorumlarını yazabilir mi?

Areal, Reha beyin sadece burun ameliyatında iyi oldugunu sanmıyorum, ama bizler sadece burun ameliyatı olduk o nedenle de burundan bahsediyoruz dogal olarak, sitede baska ameliyat olan varsa paylasırlar yorumunu sanırım. Ama olmadıgımız bir ameliyattan da bahsedemeyiz heralde, o nedenle hep burun yanii

selam kızlar. Tatil nedeniyle takip edememiştim forumu. Bugun ameliyat olalı 24 gün oldu. ve burnum hala patlıcan gibi ( ve hafif eğrilik var gibi. umarım gecicidir. Ameliyat sonrası tatile gitcek arkadaslar hiç korkmasınlar ben 2. haftanın sonunda gittim. Denize girmek sorun olmuyor. Hatta deniz suyu sıkmaktan kurtuluyosunuz ve burun süper açılıyor diyebilirim. Sadece sıcaklar sislikleri arttırıyor.

Bu arada reha hoca nezaman geliyo bilen varmı 1. ay kontrolum yaklasıyor...

gzd83 benm de bugun itibariyle ameliyatımın üzerinden bir ay gecti ve benm burnum da sis, hatta burnumdan cok yüzüm sis, sıcakla sisiyor iniyor, ayrıca benm göz altlarım da hala hafif sarı gecmediler henüz, reha bey bana temmuzda gelirsin artık kontrole demisti, bu ay sanırım hep yurtdısında, ya da artık haftaya fln hastaneyi bir arayıp sormak lazım, aslında hepimizin bir ay kontrolü sarkıyor, olmadı bir gün ayarlayıp hep beraber aynı gün gidelim birbirimizin burunlarını da görmüs oluruz

Selam kızlarr.. Hepiniz iisinizdir umarım, Bir aydır girmemişim neredeyse foruma :) ben ameliyat olalı neredeyse 2 ay olacak, sadece alçı çıkartılırken gittim reha beye.. Kontrolüm olması gerektiği sırada yurt dışına gitti 19 undan sonra dönecek demişlerdi.. Bugün hastaneyi aradım, 26 sına randevu aldım.. ısterseniz sizde arayın bugün yarın, randevunuzu alırsınız.. Çünkü hep yurt dışında sanıyorum bu aralar..

reha bey 26 sında dönecek o haldee, bana temmuzda gelirsin artık demisti, ben giderken randevu almadan gidecektim randevu mu almak gerekiyorr

Ben randevu aldım canım, gerek var mı bilmiorum ama benim çok geçti bir an önce gitmem gerekio die aradımm hastaneyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…