kızlarr son durumlarınız nedir, nerelerdesiniz, tatile mi gittiniz sesiniz cıkmıyorrr ???
Canım son durumları bizim senden almamız gerekiyor :)) umarım kendini daha iyi hissediyorsun değişim var mı ?
valla ben elimden geldigince durumumu paylasmaya calısıyorum ama, en son halimden bahsedeyim, bugun 28 günü geride bıraktım, göz altımdaki hafif sarılık henüz gecmedi, burnum sürekli soyuluyor ve arada agrıyor, kemiz sızlıyor daha dogrusu, nefes almamda problem yok, arada tıkanıyor temizleyince acılıyor, sislikler henüz gecmedi, sekline gelirsek, tanımayanlar anlamıyor, cok iyi tanımayanlar da anlamıyor, iyi tanıyanlardan dikkatli olmayanlar ise ilk basta bir degisiklik oldugunu farkediyor sonra burun oldugunu cakıyor, dikkatli olanlarsa hemen cakıyorsekil olarak olumsuz bir yorum almadım, sadece gecen gün birisi yamuk duruyor dedi, ben de sisliktir dedim ama aynaya bakınca pek bi yamukluk göremedim, kendi gözüm de alısmaya basladı, eski halimi hatırlayamıyorum zaten, fotolara bakma ihtiyacı duyuyorum nasıldı burnum diye, simdilik durum bu ....
nehiyy fark olmaz mıııı :O eski burnum cook kemerliydii ve ucu sarkıktıı, ama sanırım o kadar dogal oldu ki ve de yüzüme uydu ki anlasılmıyor yani cok samimi olmadıklarım anlamıyorr, eski halimi gören kızlar bilir burnumun ne kadar kemerli oldugunuu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?