Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cnm sen nezman dersen bana uyar hafatya pztsi filan uyarsa ...tabiki seni çok görmek istiorum ama yormamak için filan ondan demedim.

Cnm sen nezman dersen bana uyar hafatya pztsi filan uyarsa ...tabiki seni çok görmek istiorum ama yormamak için filan ondan demedim.

hadi hadiii ekip duruyosun benii zatennn ehueh, önümüzdeki pazartesi haberlesiriz o halde canmm

Tamam cnm ama valla ekmiorum ve valla çok önemsiorum biliosun bende aynı senin gibiydim heycan bakımından ... ama bunaltmak istemedim yormakta istemedim cnm ondan inan yani

layyza'cım önemli degil cnm zaten benm de simdiye kadar pek vaktim olmadı ama bu pztesi icin konusuruz bak bakalm nasıl olmusum ben daha alısamadım da kendime :) sen ne diyeceksin bakalmm

meraba kıslar. valla ben foruma bakmayalı baya bi olaylar olmuş. Ebrucum çook geçmiş olsun. Ben olsam orda bayılırdım heralde:) ınsan ameliyattan sonra burunla ilgili her olaya çok hassas oluyo. Benim alçımda cuma günü çıktı. Şimdilik herkes çok güzel olmuş diyor ama baya bir şiş tabi şuan. Şu kabuklanma problemi benimde başımın belası. Üstelik o kadar büyük ve sertki temizlenmiyor. Bide benimki eğrilik düzeltme ameliyatıydı. Ve bana yine egrilcek gibi geliyor sol tarafıma dogru yatamıyorum:) Reha bey 3 yasak dışında hersey serbest dedi ama ben bi türlü serbest olamıyorum.

Bu arada bi sorum olcak kızlar haftaya tatile gitcem reha bey denize girebilirsin dedi ama ben kafamı sokabilirmiyim acaba bilemedim. Aslında iyi de gelebilir. Bir de ben cok fazla hapsuruyorum eskiden de böyleydi acaba bi sakıncası olurmu??

gzd83'cüm burnunun iyi olmasına ve herkesin begenmesine cok sevindim, bu arada ben de cok hapsırıyorum hatta suan sana yazarken bile hapsırıyorum yanii deniz konusunu bilemiyecegim cnm ama hapsırmadan bir sey olacagını sanmıyorum.
bu arada benm yüzümdeki istemsiz hareketlere kimse bisey demedi yaa, bende mi bir gariplik var ya, tikli mi oldum anestezi mi dokundu acaba nollduuu (((

başıma gelmediği için atmasyon bişi demeyeyim ama önemli bişi değildir ebrucuk..

Ebrucum bence hiç üstünde durma zamanla geçecektir sanki..Bende de öyle bir şikayet olmadı, bir fikrim yok bu konuda..Benim yüzüm baya normale döndü bu arada. Kabuklar da büyük çoğunlukla banyo yaptıkça geçti ..Baya rahatladım.Burundan nefes almak gibisi yok :)
Gzd83 çok geçmiş olsun, büyük kısmı atlattın artık iyileşme zamanı :)
Kabuklu arkadaşlar acele etmeyin burnunuzu zorlamadan nazikçe temizleyin ve SABREDıN =))

kızlar insallah önemli bir sey degildir zaten sürekli olmuyor da arada oluyor ama her gün mutlaka bir kac kez oluyor yanii :) ama benm yorumum anestezinin yan etkisi sanırım bana, cünkü ebru gündes beyin ameliyatı olduktan sonra onda da böle tikler olmustu o aklıma gelio hep :) anesteziden kaynaklanıyor olabilir yoksa baska neden olacak ki diye düsünüyorum, sonucta daha düne kadar yoktu ameliyattan sonra oldu demek ki gecici, insallaaahhh tabiii

bu arada benm de burnumdan nefes alma sıkıntım büyük cogunlukla gecti baya acıldı burnum, hatta gecen gün icinden ip cıktıı ehueh

freetucum,tam anlamıyla olmasada senin burnunu beğenmeye başlayacağn zamn 2. aydan sonra 3.aya doğru olacaktır,ben 3.aydan sonra çok sevmiştim burnumu şuan 4.ay bitti ve diyorum ki herhalde en güzel hali budur ama olmuyor işte her gün dahada farklılaşıyor güzelleşiyor,bi arkadaş demişti 8.ay dı sanırım Reha bey hala şişlik var demiş o zaman benim burnum da hala şiştir ama bana hiç öle gelmiyor bu halinden bile memnunum ama tabi dahada kibarlaşmasını kim istemez ki)

ebrucum hızla iyileşiyor olmana çok sevindim canım,e bir fotonu görürüz dimi kaydirigubbakcemile5

22.gün raporu veriyorum kızlarrr göz altımdaki sarılık hala gitmedi, nefesim acık, tik dedigim istemsiz hareketler eskiye oranla daha az, burnum agrıyor hala, sislerim de gecmedi henüz, sekline de alısmaya basladım, görenler begeniyor :) simdilik böleee

19. gün raporu da benden gelsin o halde :) Burnum şiş, ama tanımayanlar anlamıyorlar. Gülemiyorum hala, üst dudağım botokslu gibi :) Ama doğal bir görünüm var . Gülmezsem kimse anlamıyor :) Bir de benim de burnumdan ip çıktı geçen gün heheh :)))

bende de konusunca ve gülünce anlasılıyor, dudaklar ve burundan dolayı garip bir görünüm alıyor, tanımayanlar beni de anlamıyor, hatta cok yakın arkadasım olmayanlar da anlamıyor :) hatta ve hatta kuzenim 15 dk filan sonra farketti, saclarımı boyattım sandı ilk önce

acaba o 3 yasak neydi öörenebilir miym :)

kizlar resimlerinizi gorme sansimiz yok mu hala?? merak ediyorum cookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…