Cnm sen nezman dersen bana uyar hafatya pztsi filan uyarsa ...tabiki seni çok görmek istiorum ama yormamak için filan ondan demedim.
gzd83'cüm burnunun iyi olmasına ve herkesin begenmesine cok sevindim, bu arada ben de cok hapsırıyorum hatta suan sana yazarken bile hapsırıyorum yaniideniz konusunu bilemiyecegim cnm ama hapsırmadan bir sey olacagını sanmıyorum.
bu arada benm yüzümdeki istemsiz hareketlere kimse bisey demedi yaa, bende mi bir gariplik var ya, tikli mi oldum anestezi mi dokundu acaba nollduuu(((
bana pomat yazmıstı uzakdogulu demı o asıstan yazdı =))))ya bu arada benım 1 ay 10 gun denebılır oldu alcı cıkalı.bu sısler bu burundakı kabalık kacıncı ayda hanı anlasılır bır sekılde tam ınecek.benım hala var ve sankı bugun dahada buyudu bırden =))))
ebrucum hızla iyileşiyor olmana çok sevindim canım,e bir fotonu görürüz dimi kaydirigubbakcemile5
acaba o 3 yasak neydi öörenebilir miym :)meraba kıslar. valla ben foruma bakmayalı baya bi olaylar olmuş. Ebrucum çook geçmiş olsun. Ben olsam orda bayılırdım heralde:) İnsan ameliyattan sonra burunla ilgili her olaya çok hassas oluyo. Benim alçımda cuma günü çıktı. Şimdilik herkes çok güzel olmuş diyor ama baya bir şiş tabi şuan. Şu kabuklanma problemi benimde başımın belası. Üstelik o kadar büyük ve sertki temizlenmiyor. Bide benimki eğrilik düzeltme ameliyatıydı. Ve bana yine egrilcek gibi geliyor sol tarafıma dogru yatamıyorum:) Reha bey 3 yasak dışında hersey serbest dedi ama ben bi türlü serbest olamıyorum.
Bu arada bi sorum olcak kızlar haftaya tatile gitcem reha bey denize girebilirsin dedi ama ben kafamı sokabilirmiyim acaba bilemedim. Aslında iyi de gelebilir. Bir de ben cok fazla hapsuruyorum eskiden de böyleydi acaba bi sakıncası olurmu??
22.gün raporu veriyorum kızlarrrgöz altımdaki sarılık hala gitmedi, nefesim acık, tik dedigim istemsiz hareketler eskiye oranla daha az, burnum agrıyor hala, sislerim de gecmedi henüz, sekline de alısmaya basladım, görenler begeniyor :) simdilik böleee
acaba o 3 yasak neydi öörenebilir miym :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?