evet surpasscım pazarlık yapma şansın pek olmuyor ama benimki ameliyat sonrasında dğl öncesinde belliydi yani ebrununda dediği gibi hoca farkı,malzemeler,yatış ücreti falan aşağı yukarı belli bi fiyat çıkıyor sana,ayrıca ebru sen gazi üniversitesi öğrencisi misin???çok şaşırdım ya bende gazide öğrenciyim profiline bakılırsa sen hukuk fakültesindesin sanırım:))yanılıyor muyum??
hakkatten yaa:) ama eminim sen söylemesende o lafı aşağı yukarı herkesten duyuyordur,kim inanır Reha hocanın 40 yaşında olduğuna yaa:) bende gazideyim bu arada son senem,iibf deyim.
bu konuda hiçbir fikrim yok Allahtan benimkisi rastgelmedi ama mantıken düşünüyorum bir sorun olmaz herhalde,inşallah yani:)burnumda ii ya şişlikler iniyor yavaş yavaş ama burnumun ucu top gibi çok komik ona sinir oluyorum öğrendiğim kadarıylada geç geçiyorbirde ameliyattan önceki eğikliğin olduğu yerde hafif bir sertlik var sanırım orayla uğraştığı için orası daha fazla şişti,ilk günler çok şişti şimdi bayağı indi ama hala bi sertlik var daha inecek mi acaba merak ediyorum bu hafta gitcem kontrole bi sorayım bakayım...
cnm reha beyin muayenehanesi yok, sadece gazi hastanesinde görev yapıyor, o nedenle onunla görüsmek icin gazi hastanesini arayıp özel randevu alacaksın, gazi hastanesinin telefonu internet sitesinde var, randevu telefonunu ordan alabilirsin. onun dısında reha bey cok yogun, randevu alman zor olabilir, o nedenle hemen arasan iyi edersin, bu arada muayene ücretli ve 145 TL, haberin olsun cnm :)
inş canm ya merak etme kontrolden sonra haber veririm sana.
Çok tşkkürler ebrucum...Ben biran önce randevu için arayım ozmn :) Aslında hala esttetik hakkında kararsızm ve biraz da korkuyorum ama inş. Reha Bey le görüştkten snra tam karar verebilirim :uhm:
gittim bugün Reha beyin yanına kontrole,nasıl görünüyorum dedimm:) gayet güzelsin çok doğal olmuş yaaa elime sağlık dedii:)iki ay sonra tekrar kontrolüm var şişlikler için sabretmelisin yavaş yavaş geçicek dedi öle işte herşey yolunda yani çok şükür...
Ben 3 sene önce ameliyat oldum Reha Bey'e maalesef memnun değilim, 2. bir ameliyatı düşünüyorum hatta..
Ben 3 sene önce ameliyat oldum Reha Bey'e maalesef memnun değilim, 2. bir ameliyatı düşünüyorum hatta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?