arkadaşlar sitede barış çakıra ameliyat arkadaşların resimlerine bakmışsınızdır acayip doğal duruyo reha beyin yaptığı ameliyatların resimlerini görenler yada daha önce ameliyat ettiği kişileri görenler bu konuda fikir verebilirmi hepsi okadar doğalmı.. ladyannanın burnu gerçekten doğal duruyo ama bi kaç kişinnin daha sonucunu göremden emin olamıyorum...
canım bugün 24.günüm son halimi koyamadım albüme hata veriyor daha sonra yine deniycem,ben bantımı 11.günde çıkarmıştım,aşağı yukarı 10-12 günde normal hayata dönebilirsin ama tabiki şişlikler oluyor onların inmesi en az 6 ayı buluyormuş onu beklersen işin zor,ama şuan okula gittiğimde kimse ameliyat olduğumu anlamıyor hatta şişlikleri bile farketmiyorlar ama tabi ben aynaya bakınca anlıyorum bu yüzden çok aynaya bakmamaya gayret ediyorum:)
evet tabi bariz morluklar zaten 7-8 gün sonra geçiyor daha sonra hafif sarılık kalıyor yani hani renk yok yüzünde derler ya öle ama makyajla falan hiç belli olmuyor durumu kurtarıyosun.
cnm tesekkur ederiz resimler icin gecmis olsun ayrıca da...burnun güzel gözüküyor ama zaten fazla bir degisiklik olmadı demistin, demekki güzelmis zaten burnun :) ancak ben morluklarını görünce korktum yaa bende senin gibi olursam nasıl ise okula dönerim bilemiyorum, halbuki ben iki üc gün sonra okula giderim diye düsünüyordumm, herkeste bu kadar morluk oluyor mudur acaba yaa??? :1shok:
melikee06 çok geçmiş olsun gerçekten çok doğal görünüyo burnun.... ankarada olmak benim için daha avnatajlı herbakımdan reha beyle en kısa zamanda yüzyüze görüşmem lazım sanırım bu karasızlığı üzerimden atmak için saolun kızlar :) melike son bişe ysorabilrmiyim bneim 10. gün işte olmam lazım işe gidebilecek hale gelebilirmiyim 10 gün içinde
7-8 günde geçiyosa bena yeter mos mor bi şekilde nevşehire dönmek istemem...bu arada burnunun bantsız halini yeni gördüm çok doğal duruyo seninle dışarıda tanışmış olsak asla anlamzdım burnunu estetik olduğunune diyim iyi günlerde kullan yeni murnunua.s.
melike06 burnun gercekten çok güzel olmuş,gör bak o şişliklerde ne cabuk inicek sabahla akşam arasındaki fark bile insanı şaşırtıyo,zaten güzel kızmışsında çok daha güzel olmuşsun yeni burnun sanada hayırlı olsunnnnnn:dance:
Herkese merhaba..:) Ben bu yaz 20 yaşıma giricem ve burun estetiği olmaya karar verdim..nisan ayından itibaren ankarada birkaç doktorla görüşmeye gidicem..Reha Yavuzer i netten arattım fakat muayenehane bilgileri çıkmadı.. Kendisiyle yalnızaca Gazi Hastanesnde mi görüşebilirim? Kendi özel muayenehanesinin adresi olan arkadaşlarmdan cevap bekliyorum
melike cnaım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bi de bişey daha sormalıyım reha beyle fiyat konusunda pazarlık yaptınızmı ben pazarlık yapmayı pek beceremem de yapmaya gerek varmı yoksa ne derse tamam mı demeliyiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?