Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar sitede barış çakıra ameliyat arkadaşların resimlerine bakmışsınızdır acayip doğal duruyo reha beyin yaptığı ameliyatların resimlerini görenler yada daha önce ameliyat ettiği kişileri görenler bu konuda fikir verebilirmi hepsi okadar doğalmı.. ladyannanın burnu gerçekten doğal duruyo ama bi kaç kişinnin daha sonucunu göremden emin olamıyorum...

cnm reha bey ankaradaki doktorlar arasında en cok tavsiye edilen doktor, heralde bu kadar kisi tavsiye ediyorsa bir bildigi vardır, ben de fazla burun görmedim iki tane fln sanırım ya da üc ama gördüklerim son derece dogaldı...bu isler sans isi biraz da, ama istanbulda ameliyat olma imkanın varsa ve barıs beye güveniyorsan ona ol, cünkü doktora güvenmek bu isin en önemli kısmı bence...

canım ben albüme bikaç resim ekledim istersen bakabilirsin.

10-12 günde bant çıkıyo ve bariz belirgin morluklar geçiyosa o bana yeter

evet tabi bariz morluklar zaten 7-8 gün sonra geçiyor daha sonra hafif sarılık kalıyor yani hani renk yok yüzünde derler ya öle ama makyajla falan hiç belli olmuyor durumu kurtarıyosun.

melikee06 çok geçmiş olsun gerçekten çok doğal görünüyo burnun.... ankarada olmak benim için daha avnatajlı herbakımdan reha beyle en kısa zamanda yüzyüze görüşmem lazım sanırım bu karasızlığı üzerimden atmak için saolun kızlar :) melike son bişe ysorabilrmiyim bneim 10. gün işte olmam lazım işe gidebilecek hale gelebilirmiyim 10 gün içinde

evet tabi bariz morluklar zaten 7-8 gün sonra geçiyor daha sonra hafif sarılık kalıyor yani hani renk yok yüzünde derler ya öle ama makyajla falan hiç belli olmuyor durumu kurtarıyosun.

7-8 günde geçiyosa bena yeter mos mor bi şekilde nevşehire dönmek istemem...bu arada burnunun bantsız halini yeni gördüm çok doğal duruyo seninle dışarıda tanışmış olsak asla anlamzdım burnunu estetik olduğunu ne diyim iyi günlerde kullan yeni murnunua.s.

melike06 burnun gercekten çok güzel olmuş,gör bak o şişliklerde ne cabuk inicek sabahla akşam arasındaki fark bile insanı şaşırtıyo,zaten güzel kızmışsında çok daha güzel olmuşsun yeni burnun sanada hayırlı olsunnnnnn:dance:

selam.karar verebildiğine sevindim bu ameliyattaki önemli bi aşamada bu zaten,morluklara gelinca bu durum kişiden kişiye degişebilir arkadaşlar ben 8. günümde alçıyı aldırmaya gittiğimde yüzümde ne sarılık nede morluk kalmıştı,doktor bile önce bi şaşkınlıkla baktı kişilerin cilt yapısına görede degişebilir bence,ayrıyetten amaannnn boş verin morluk olursada olsun nede olsa gecici sonunda güzel ve saglıklı bi burun varhihoyyyt

ladyanna cnm kararımı verdim evet ameliyat gününü alınca da baya rahatladım, gerci mayısa cok var heyecanlanmam umarım ama bana en uygun tarih o maalesef. burnum insallah güzel olur, eski burnumu aramaktan cok korkuyorum...reha beye de söyledim zaten o da korkma dedi insallah dedigi gibi olur da bende bu psikolojiden kurtulurum :)

canım benim normalde 10.gün bantı çıkarmam gerekiyordu ben bikaç gün daha beklettim yoksa normalde 10.gün bantını çıkarıp işine çok rahat dönebilirsin,zaten yüzünde morluk kalmıyor hafif sarılıklar oluyor onuda kapatıcıyla,makyajla çok rahat kamufle edebilirsin,şişlikler tam anlamıyla 2-3 aydan sonra inmeye başlarmış benim hala şişliklerim var ama 10.günden sonra dışardan kimse kolay kolay anlamaz merak etme,ben okula gittiğimde sanki herkes bana bakıcakmış gibi geliyodu ama öle olmadı kimse farketmedi bile:)

teşekkür ederim canım darısı senin ve diğer olmak isteyenlerin başına,ben çok şükür zor zamanlarını atlattım geriye beklemek kalıyor bana:)daha önce yazmıştım okumuşsan eğer burnumda çok büyük bi değişiklik yapılmamıştı sadece ufak bi eğrilik düzeltilmişti bu yüzden söylediğim insanlar dışında kimse anlamıyor,zaten Reha hocadanda rica etmiştim doğal olsun anlaşılmasın die oda sen hiç merak etme bana güven demişti:)

çok saol canm iltifatın için:) aslında hergün aynaya baktığım için ufak değişiklikleri henüz farkedemiyorum ama ilk günkü resim ile bugünkü resmimi karşılatırınca farkı görebiliyorum bakalım burnumun ucunu hala hissedemiyorum tam anlamıyla top gibi şiş yani bakalım sabırla beklemedeyiz

reha beyin ismi forumda gerilere gidince cok üzülüyorum yaa neden acaba? insana cok pozitif elektirik veriyor hep listenin basında olmalıymıs gibi :)

Herkese merhaba..:) Ben bu yaz 20 yaşıma giricem ve burun estetiği olmaya karar verdim..nisan ayından itibaren ankarada birkaç doktorla görüşmeye gidicem..Reha Yavuzer i netten arattım fakat muayenehane bilgileri çıkmadı.. Kendisiyle yalnızaca Gazi Hastanesnde mi görüşebilirim? Kendi özel muayenehanesinin adresi olan arkadaşlarmdan cevap bekliyorum

melike cnaım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bi de bişey daha sormalıyım reha beyle fiyat konusunda pazarlık yaptınızmı ben pazarlık yapmayı pek beceremem de yapmaya gerek varmı yoksa ne derse tamam mı demeliyiz:)

cnm reha beyin muayenehanesi yok, sadece gazi hastanesinde görev yapıyor, o nedenle onunla görüsmek icin gazi hastanesini arayıp özel randevu alacaksın, gazi hastanesinin telefonu internet sitesinde var, randevu telefonunu ordan alabilirsin. onun dısında reha bey cok yogun, randevu alman zor olabilir, o nedenle hemen arasan iyi edersin, bu arada muayene ücretli ve 145 TL, haberin olsun cnm :)

cnm melikeye sormussun ama bildigim kadarıyla ben cevap vereyim, yanlıssam melike düzeltir nasıl olsa :) cnm reha bey muayenede tam fiyat söylemiyor, cünkü ameliyata göre degisiyormus ve bu ameliyat sonrası belli olacak sanırım, ama bir fiyat aralıgı veriyor. onun dısında gazi hastanesi, bir devlet hastanesi oldugu icin pazarlık yapma sansın oldugunu sanmıyorum, cünkü hastanenin yatak ücreti, kullanılacak malzemelerin ücreti ve özel hoca farkı zaten bastan belli, o nedenle fiyat konusunda yapabilecegi bir sey oldugunu zannetmiyorum, ki ben gazi üniversitesi ögrencisiyim ona ragmen bunun fiyat konusunda bana bir faydası olmuyormus canm ...

evet surpasscım pazarlık yapma şansın pek olmuyor ama benimki ameliyat sonrasında dğl öncesinde belliydi yani ebrununda dediği gibi hoca farkı,malzemeler,yatış ücreti falan aşağı yukarı belli bi fiyat çıkıyor sana,ayrıca ebru sen gazi üniversitesi öğrencisi misin???çok şaşırdım ya bende gazide öğrenciyim profiline bakılırsa sen hukuk fakültesindesin sanırım:))yanılıyor muyum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…