Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben oldum.. memnunum...........
sende resmini atabilirmisin....bende oldum hatta onunla birlikte çalşıyoruz aynı ameliyathanede benim gözü kapalı önereceğim bir cerrah ben çok memnunum şiddetle tavsiye ederimsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
slm baska kimleri düşünüyorsun!!!ben olmadım ama düşünüyorum önümüzdeki ay içinde görüşmek istiyorum. Ancak kesin olarak da reha hocaya karar vermiş değilim. bir karar verirsem sizlerle paylaşırım
tili işin aslı ben pek klinikte ve lokal ameliyat olmak istemiyorum, tunç hocanın yaptığı bir ameliyatın sonucunu gördüm.aslında sonuçlara göre karar vermek de ne kadar doğru olur bilemiyorum sonuçta herkesin beğenisi farklı. ben kendi adıma sadece estetik açıdan sorun olan şeyi düzelttirmek istiyorum yoksa burnumu baştan yaratsınlar, hokka gibi olsun filan istemiyorum. şimdiye kadar hiçbir doktor ile yüzyüze konuşmadım bence en doğrusu doktorun kendisi ile konuşmak. çok fazla düşününce de işin içinden çıkılmıyo
sen kime olmayı düşünüyorsun
arkadaşlar, ben de Reha Hoca'nın ismini çok duydum ama maalesef ameliyat olmuş kimseyi görmedim. Reha Beye ameliyat olmuş arkadaşlardan fotoğraf rica ettim ama onlarda haklı olarak sanal ortamda fotoğraflarını paylaşmak istemediler. Gazi Hastanesine gittim, gidince neredeyse ameliyat olmaktan vazgeçtim.. korktum daha doğrusu. bir de köroğlunda özel bir klinik var. ameliyatlar orada oluyor çok lüks üstelik hastenenin verdiği fiyatlarla da aynı ama maalesef orada da ameliyat olmuş kimseyi tanımıyorum. doktorun adı Mehmet Ketene...
tabii ki hayır... ben başka bir doktorla görüşmüştüm. Reha Bey'in ismini daha sonra duydum. Reha Bey hakkında da hep olumlu şeyler duydum. beni hastane ortamı rahatsız etti.
bende oldum hatta onunla birlikte çalşıyoruz aynı ameliyathanede benim gözü kapalı önereceğim bir cerrah ben çok memnunum şiddetle tavsiye ederimsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
reha doktoru herkes methediyor.benim bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim.benim burnumda hem estetik sorunu var hemde rahat nefes alıp veremiyorum.maliyeti pahalı olursa yaptıramıycam.ameliyat bana ne kadara malolur. _tahmini olarak_emekli sandığının ameliyata etkisi ne kadar oluyor. .şimdden teşekkür ederim.cevaplarınıza ihtiyacım var.
yok canım özle yerinde yapıyor hastanede diil ve bizzat kendisi giriyormuş klinikte yaptıgı için bengörüştüm kendisiyle reha beyde çok yogun ben 20 mayısa gün aldım ama bakalım zor valla karar vermek:)ewet lokal yapıyomuş ama muayenehanesi yok galiba yine hastanede yapar,bence çok küçük olmuş ama bu biraz da kişiye bağlı yani yaptıran küçük bir burun istemiş olabilir. Bir de çok olmuş yaptıralı o zaman hoca doç muş şu an 5 yıllık prof.
Bunun dışında hacettepede ameliyat olup çok iyi sonuç alamayanlar ve gerçekten çok süper olanlar da duydum ancak görmedim.
Reha hoca hakkında çok bilgim yok ancak ona daha sıcak bakıyorum, yanlız gazi hastanesinde enfeksiyon riskinden korkuyorum.
yok canım özle yerinde yapıyor hastanede diil ve bizzat kendisi giriyormuş klinikte yaptıgı için bengörüştüm kendisiyle reha beyde çok yogun ben 20 mayısa gün aldım ama bakalım zor valla karar vermek:)